Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@00:35:38 GMT

دادستان: ارزهای دولتی در اختیار 2500 شرکت یا نفر بود

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۰۲۶۰

دادستان: ارزهای دولتی در اختیار 2500 شرکت یا نفر بود

دادستان کل کشور گفت: با بررسی‌ لیست سال گذشته ارزهای دولتی که بانک مرکزی در اختیار افراد و شرکت‌ها گذاشته بود، متوجه شدیم بیش از ۲۵۰۰ نفر یا شرکت این ارزها را دریافت کردند.
ارزهای دولتی سال گذشته در اختیار ۲۵۰۰ شرکت یا نفر بود

به گزارش فارس، حجت الاسلام و المسلمین منتظری روز گذشته در جلسه شورای اداری شهرستان زابل پس از استماع اظهارات مسؤولان حاضر در این جلسه، اظهار کرد: نظام اسلامی باید در اجرای عدالت و برخورد با فاسد و مفسد همه سعی خود را به کار ببرد و الگوی نظام جمهوری اسلامی حکومت امام علی(ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی ایران مدیران اجرایی، قضایی و تقنینی باید در خدمت مردم باشند، چون این نظام برخاسته از خواست ملت بزرگ ایران بوده و هست.

دادستان کل کشور با بیان اینکه در طول ۴۰ سال که از عمر با برکت نظام جمهوری اسلامی ایران می گذرد توطئه‌های دشمنان هر روز با آب و رنگ خاصی بر کشور و دولت تحمیل می شود، اظهار کرد: پس از عنایات خاصه الهی این حضور و پشتیانی مردم بوده است که نظام را در این گرداب ها از غرق شدن نجات داده است.

دادستان کل کشور ادامه داد: مردم ایران حقیقتاً صاحبان نظام هستند و ما مدیران و مسؤولان، خدمتگزاران آنها هستیم.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با تأکید بر اینکه وظیفه مسؤولان است که با توجه به شرایط اقلیمی برای مردم ایجاد اشتغال کنند، افزود: باید با برنامه ریزی تلاش شود تا از مهاجرت مردم جلوگیری شود و زندگی مردم نباید زیر خط فقر باشد.

وی با اشاره به اینکه در سه محکمه وجدان، عدل الهی و محکمه افکار عمومی باید جوابگو باشیم، عنوان کرد: نمی‌دانیم چرا بعضی ذره‌ای ایمان و اعتقادی راسخ به محکمه عدل الهی و روز رستاخیر ندارند و اگر کسی به این مسائل اعتقاد داشته باشد آیا دست به سوء استفاده و رانت خواری‌ها می‌زند؟

حجت الاسلام و المسلمین منتظری با بیان اینکه سال گذشته لیست ارزهای دولتی که بانک مرکزی در اختیار یک عده از افراد، اشخاص و شرکت‌ها و مؤسسات گذاشته بود را گرفتم و به دادسرای تهران ارجاع دادم که در مورد این لیست بررسی صورت گیرد، عنوان کرد: بیش از ۲۵۰۰ نفر یا شرکت و یا شخص بوده‌اند که این ارزها را گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: انتظار ما این است که مسؤولان مربوطه نظارت کافی داشته باشند و منشاء سوءاستفاده‌ها را بگیرند.

دادستان کل کشور افزود: دولت برای تأمین گوشت مردم ارز اختصاص می‌دهد؛ اما عده‌ای با رانت وارد می شوند و گوشت را وارد می کنند و در بندر نگه می دارند تا به دنبال آن باشند تا گوشتی که با ارز دولتی خریداری شده و باید با قیمت پایین تر به دست مردم برسد، دریک فرصت مناسب با قیمت دلخواه خودشان بفروشند.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری خاطرنشان کرد: عزم دستگاه قضایی در برخورد با خاطیان و افراد فاسد جزم است ولی آخرین مرحله برای برخورد با فساد و مفسد باید برخورد قضایی و مجازات باشد و مهم این است که سرمنشأها را با نظارت، کنترل و به‌کارگیری مدیران پاکدست، مومن، متعهد و دلسوز شناسایی کنیم.

وی با اشاره به سرمایه ولایت و رهبری و مردم در کشورمان خاطرنشان کرد: چهل سال، دشمنان هرچه توانستند علیه اسلام و نظام گفتند و می‌گویند، اما مردم به پای نظام و اعتقاد ایستاده‌اند.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: در سیل اخیر در برخی استان ها مردم نشان دادند در رفع مشکلات کنار همنوعان خودشان هستند و در کجای دنیا چنین مردمی می توانیم پیدا کنیم پس این مردم را ولی نعمت خودمان بدانیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دادستان ارز فساد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۰۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه

جعفر رحمانی معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد  در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور، با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، گفت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط ۳۰ درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین، اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است. 

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد. 

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بستر‌ها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است. 

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختار‌ها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد. 

در ادامه این نشست افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، اظهار داشت: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است. 

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود. 

کسلائیی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان داشت: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها، رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بستر‌های پیشرفت کشور ترسیم شده است. 

در پایان این نشست حاضرین به طرح سوالات و ابهامات خود در خصوص این برنامه پرداختند و نظرات و دیدگاه‌هایشان را نیز بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه