Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدی گفت: شرکت شهرک های صنعتی موظف است برای رفع خطر سیل از واحدهای تولیدی، مطالعه، هزینه و اقدام کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «عبدالمحمد زاهدی» در کارگروه سیل استان که امروز (پنجشنبه ۱۲ اردیبهشت) در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: تا حال و هوای  سیل در استان وجود دارد باید مشکلات مربوطه حل شود و در این فضایی که اکنون وجود دارد و افکار عمومی پذیرفته که سیل آسیب زا است باید اقدامات لازم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار قزوین ادامه داد: با توجه به دستور رئیس قوه قضائیه برای آزادسازی بستر و حریم رودخانه ها، باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

 

وی در ادامه عنوان کرد: مطالعاتی در خصوص رودخانه ها شده که لازم است این مطالعات تکمیل شود و بحث دیگر ساخت و سازهای ادارات است که بر اساس وضعیت موجود لازم است مهلت داده شود تا این رفع تصرف به حریم و بستر رودخانه ها صورت گرفته و بحث جابه جایی انجام شود.

 

زاهدی افزود: در خصوص پروژه هایی که در حال احداث است هم اگر اشکالاتی وجود دارد باید این پروژه متوقف شده تا مشکل شان حل شود برای نمونه اگر در مسیر جاده ای ، پلی احداث می شود که جوابگوی آب وارده نیست، باید متوقف شده و مطالعه اصلاح و سپس کار انجام شود.

 

وی با اشاره به تصرف غیرقانونی حریم و بستر رودخانه ها توسط برخی دستگاه های دولتی اعلام کرد: توافقی بین قوه مجریه و قوه قضائیه است که هم حرمت مدیران حفظ شود و هم پرونده اضافه نشود، در واقع منعی وجود ندارد که ما از دستگاه اداری به دستگاه قضا شکایت نکنیم و دادستان هم به عنوان مدعی العموم می تواند ورود یابد و اگر دستگاه اجرایی همکاری نکردند ما می توانیم به دستگاه قضایی شکایت کنیم.

 

استاندار قزوین گفت: در حوزه شهرها هم لازم است تصرفاتی که به رودخانه ها شده، بررسی شود و جاهایی که امکان بازیابی وجود ندارد و رودخانه به طور کلی از بین رفته است، باید طرح جایگزین مطالعه شود و در مناطقی که این امر جزئی است، رفع تصرف شود.

 

وی خاطر نشان کرد: در رابطه با تصرفاتی که بخش خصوصی در داخل و خارج شهرها دارد این کار ممکن است با مجوز دستگاه اجرایی بوده که اینجا دستگاه اجرایی هم مقصر است و خسارتی اگر وارد شود، دستگاه مربوطه باید خسارت پرداخت کند.

 

زاهدی یادآور شد: در بحث شهرک های صنعتی و پروژه های دولتی هم کلیه مشاوران پروژه ها باید شناسایی شوند چراکه این سوال وجود دارد چگونه می شود مشاوری ۲ هزار هکتار شهرک صنعتی را مطالعه می کند و رودخانه را نمی بیند؛ ما شهرک صنعتی می سازیم که ممکن است وسط رودخانه باشد و این رودخانه نباید از بین رود.

 

وی خاطر نشان کرد: در مجموع شرکت شهرک های صنعتی موظف است برای رفع خطر سیل از واحدهای تولیدی مطالعه هزینه و اقدام کند به خصوص در مناطقی مانند خرمدشت که بخش عمده آن زمین بایر است و می شود مشکل آن را حل کرد.

 

استاندار قزوین گفت: بنیاد مسکن هم باید در تهیه و بازنگری طرح های هادی از امور آب استعلام داشته باشند.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مشهد مرحله کشوری خبرگزاری شبستان مراسم افتتاحیه اردبیل شهید مطهری سیل وزیر کشور ماه رمضان خطر سیلاب استاندار قزوین شهرک های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین