Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی در آئین اختتامیه هشتمین جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین که شامگاه پنج‌شنبه در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد، اظهار کرد: هنرمندان با استفاده از ابزار هنر می‌توانند فریضه نماز و نیایش را از نگاهی نو و با کیفیتی جدید به جامعه معرفی کنند.

وی به ارتباط هنر و دین اشاره کرد و گفت: باید با دقت و تأمل در این راستا مطالعه کرد و اساساً این مقوله که بخواهیم دین را در قالب هنر معرفی کنیم امر بسیار شایسته‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: مبدأ هنر خداوند است و با خلاقیت در آفرینش گوشه‌ای از هنر خود را نشان مخلوقات می‌دهد و باید اذعان کرد که هنرمند واقعی خداست.

وی با تأکید بر اینکه قوام هنر به خلق است و تفاوتی نمی‌کند که اثر ادبی، نمایشی یا سینمایی باشد، عنوان کرد: اثری که در آن چیزی خلق نشده باشد هنری در آن اتفاق نیفتاده و آن شخص نیز هنرمند نیست.

به برکت انقلاب اسلامی هنر هویت خود را پیدا کرد

آیت الله فاضل لنکرانی ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی هنر هویت خود را پیدا کرد و در راستای تولید محتوایی در مسیر صحیح قرار گرفت.

وی افزود: از دوران دفاع مقدس تا کنون فیلم‌های بسیاری در رابطه با شهادت به تولید رسیده و در به تصویر کشیدن شهادت چنان عمل کردند که صدها کتاب و منبر نمی‌توانست چنین اثری را در جامعه به دنبال داشته باشد که در این راستا لازم است انقلاب به هنرمندانی که خود را به هنر دین متصل کردند افتخار کند.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) عنوان کرد: بخشی از جوانان جامعه چنان عاشق نماز هستند که نمونه‌ای از آنها پیش از انقلاب وجود نداشت اما جو عمومی جامعه به سوی عشق به نماز گام برنمی‌دارد.

وی با تأکید بر اینکه در بسیاری از اوقات در ادای فریضه اول وقت نماز در جامعه کوتاهی می‌شود، تصریح کرد: بی توجهی به نماز اول وقت خسارتی است که تکرار آن امکان پذیر نمی‌باشد.

رسانه‌ها اسرار نماز را آنگونه که باید بگویند تعریف نکردند

آیت الله فاضل لنکرانی ادامه داد: هنرمندان می‌توانند از دل روایات سوژه‌های هنرمندانه‌ای کشف و به آن بپردازند اما مایه تأسف است که رسانه‌ها اسرار نماز را آنگونه که باید بگویند تعریف نکردند در حالی که هزاران فیلم هنری می‌شود در این راستا تولید کرد.

وی با انتقاد از صدا و سیما گفت: فیلم‌های کوتاه که با استفاده از فکر خلاق جوانان تولید شده از صدا و سیما اکران نمی‌شود در حالی که این فیلم‌ها بهترین راه برای مقابله با انحرافاتی است که از فضای مجازی نشر پیدا می‌کند.

استاد حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: امروز با ورود هنر به مسائل عبادی می‌توانیم جوانان را در جامعه بیمه کنیم.

آیت الله فاضل لنکرانی یادآور شد: تعدادی از هنرمندان فیلم‌هایی ساختند اما به دلیل کم کاری‌ها دیده نشده است. اما امیدواریم جوانان هنرمند و انقلابی گام مؤثری در راستای ترویج فرهنگ نماز داشته باشند.

کد خبر 4606807

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز فقهی ائمه اطهار ع قم جشنواره ملی نماز و نیایش به روایت دوربین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات

 
به گزارش تابناک، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا با اعلام خبر آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی اظهار داشت: همزمان با آغاز سال نو و در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه و تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی، بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و غیره به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی، در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

 منبع: فارس

دیگر خبرها

  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جمع تهرانی‌هـا!
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • استان‌های برتر اجرای پویش ستاره‌های زمین معرفی شدند
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم