Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:53:30 GMT

بحث ونزوئلا با اسپانیا بر سر پناه دادن به یک مخالف

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۴۶۹۵

بحث ونزوئلا با اسپانیا بر سر پناه دادن به یک مخالف

تصمیم اسپانیا به حمایت از یک فعال سرشناس اپوزیسیون ونزوئلا به تنش‌ها میان کاراکاس و مادرید دامن زده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، لئوپولدو لوپز، فعال اپوزیسیون ونزوئلا اخیرا به خانه سفیر اسپانیا در کاراکاس پناه برد و در گفت‌وگو با خبرنگاران از مردم خواست تا به حمایت از خوآن گوآیدو، رئیس مجلس ملی ونزوئلا ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحولات واکنش ونزوئلا را در پی داشت و تنش‌های سیاسی میان کاراکاس و مادرید را که از نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا می‌خواهد انتخابات جدیدی برگزار کند، تشدید کرده است. هزاران ونزوئلایی به دنبال بحران‌های این کشور به اسپانیا گریخته‌اند.

سفیر ونزوئلا در مادرید در مصاحبه‌ای رادیویی تاکید کرد، اینکه به لوپز اجازه دهند ونزوئلایی‌ها را به حمایت از شورش ترغیب کند "نامناسب" است. او به اقدام تلافی‌جویانه کشورش هشدار می‌داد، تاکید کرد: بسیار عجیب است که لوپز از سکونتگاه این سفیر به عنوان پایگاه عملیاتی و تشویق شورش نظامی استفاده کند.

در همین حال سرپرست وزارت خارجه اسپانیا که به بیروت سفر کرده است، گفت لوپز در سفارتخانه اسپانیا در کاراکاس تنها یک میهمان است و نمی‌تواند از این نهاد دیپلماتیک به عنوان مقر فعالیت اپوزیسیون استفاده کند. او گفت: او میهمان است و به عنوان یک میهمان با او رفتار می‌شود. ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که ساختمان سفارتخانه اسپانیا به مرکز فعالیت‌های سیاسی در ونزوئلا تبدیل شود.

لئوپولدو لوپز، فعال اپوزیسیون ونزوئلا چند روز پس از نقض حبس خانگی برای پیوستن به شورش نظامی علیه مادورو راهی سفارت اسپانیا شد. او سال ۲۰۱۴ به اتهام هدایت اعتراضات ضد حاکمیت مادورو بازداشت شد اما به تازگی، مشروط به حبس خانگی آزاد شد. دیوان عالی ونزوئلا دستور بازداشت این عضو اپوزیسیون را داده است اما اسپانیا او را تحویل نمی‌دهد. با این حال اسپانیا گفته است لوپز تنها در داخل خاک اسپانیا می‌تواند درخواست پناهندگی سیاسی بدهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسپانيا ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد

ایسنا/لرستان توجه! توجه! محل خود را ترک و به مکان امن پناه ببرید.  این صدای آشنایی است که بخشی از خاطرات ما دهه شصتی‌ها را تشکیل می‌دهد؛ اصلا ذهنمان را مشغول کرده و خیال ندارد از مخیله‌مان پاک شود.

توجه! توجه! محل خود را ترک و به مکان امن پناه ببرید.  این صدای آشنایی است که بخشی از خاطرات ما دهه شصتی‌ها را تشکیل می‌دهد؛ اصلا ذهنمان را مشغول کرده و خیال ندارد از مخیله‌مان پاک شود.

صدای آژیر پراسترس دوران جنگ، روزهایی که بمباران خاطراتمان را رقم می‌زد. برای دشمن فرقی نمی‌کرد که اهداف موشکی‌اش سرباز هست یا سردار، خانواده‌ هست یا دانش‌آموز، کاسب هست یا رفتگر! برای او ایرانی بودن مهمترین هدف بود برای کشته شدن، برای معلولیت، برای شکار...

در آن روزها اضطرابی که بر همه ما کودکان دهه ۶۰ مستولی بود صدای آژیر وضعیت قرمز بود که از رادیو در مواقعی که رادارها حضور یک هواپیمای جنگنده عراقی را در مناطق ردیابی می‌کردند، پخش می‌شد: «توجه! توجه! صدایی که هم‌اکنون می‌شنوید اعلام خطر یا وضعیت قرمز است و معنا و مفهوم آن این است که حمله هوایی انجام خواهد شد محل کار و منزل خود را ترک کنید و به پناهگاه‌ها و نقاط امن پناه ببرید»! اوووووووووووو ...

خاطرم هست که زمانی این صدا از رادیو پخش می‌شد چهره خانم معلم درهم می‌رفت اما سعی می‌کرد اضطرابش را پشت لبخندی مصنوعی پنهان کند و یکی یکی بچه‌ها را که از ترس جیغ می‌کشند به پناهگاه ببرد، یکدفعه متوجه می‌شد کودکی زیر میز خودش را خیس کرده و او بدون اینکه اجازه بدهد بقیه متوجه شوند آرامش می‌کرد و با همان شرایط او را در آغوش می‌کشید و به پناهگاه می‌برد.

امان از آن روز که صدای صوت موشک زودتر از پیام رادیو می‌رسید و مدرسه با خاک یکسان می‌شد. مثل همان روزی که پنج دانش‌آموز دختر دبیرستان بنت‌الهدی صدر خرم‌آباد هرگز به خانه برنگشتند.

شهیده سیده زهرا رحیمی، شهیده نازیلا جزایری، دیانا کاکاوندی، شهیده لعبت نادی و شهیده طاهره جابری و معلم‌هایی که هر سال داغ دلشان با آن خاطرات تلخ تازه می‌شود.

هفته بزرگداشت معلم برهمه زحمتکشان عرصه تعلیم و تربیت مبارک باد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امین میرزازاده با طلای دوم، دهمین طلای لوپز را نقره می‌کند
  • دانشگاه‌های اسپانیا به جنبش جهانی حمایت از فلسطین پیوستند
  • جام قهرمانی ۲ بار به رئال‌‌ مادرید اهدا می‌شود!
  • پلی به گذشته - برتری 4-1 رئال مادرید مقابل بارسلونا (لالیگا اسپانیا - 2008/5/7) / فیلم
  • برزیل و ونزوئلا حمله رژیم صهیونیستی به رفح را محکوم کردند
  • پلی به گذشته - تساوی 2-2 بارسلونا و رئال مادرید در نیوکمپ (لالیگا اسپانیا - 6 می 2018) / فیلم
  • لاپید کابینه رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفت
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • متئو لاهوز: به خاطر زدن تونل افتخار برای رئال مادرید، محروم شدم!
  • صدایی که چهره خانم معلم را نگران می‌کرد