Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:21:55 GMT

افزایش تمایل کشورهای جهان به کاهش وابستگی به دلار

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۴۹۴۸

افزایش تمایل کشورهای جهان به کاهش وابستگی به دلار

شورای جهانی طلا از شدت گرفتن روند خرید طلا برای کاهش وابستگی به دلار خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، روند خرید طلا توسط بانک‌های مرکزی جهان به منظور کاهش وابستگی به دلار و متنوع‌سازی ذخایر به ویژه در روسیه و چین در سه ماهه نخست امسال شدت گرفته است. شورای جهانی طلا در گزارشی اعلام کرده است در سه ماهه نخست امسال حجم ذخایر طلا در بانک‌های مرکزی جهان ۱۴۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تن افزایش یافته است که در مقایسه با سال قبل نشان دهنده رشد قابل توجه ۶۸ درصدی است.

در بین کشورهای مختلف، روسیه بزرگ‌ترین خریدار طلا باقی مانده است. بانک مرکزی روسیه با فروش دلار و اوراق قرضه وزارت خزانه‌داری در اختیار خود در حال کاهش وابستگی به دلار است. شورای جهانی طلا در همین رابطه اعلام کرد: شاهد تداوم روند تقاضای نیرومند بانک‌های مرکزی در سراسر جهان برای طلا هستیم. انتظار داریم امسال نیز یک سال خوب دیگر از نظر تقاضا برای خرید دلار باشد، هر چند که نباید متعجب شد اگر میزان خرید طلا به اندازه سال گذشته نباشد.

بانک مرکزی روسیه در گزارشی جدید از وضعیت ذخایر ارزی و طلای خود اعلام کرد این کشور در ماه مارس ۱۸.۷ تن طلا به ذخایر خود افزوده است، به گونه‌ای که حجم ذخایر طلای این کشور اکنون به ۲۱۷۰ تن رسیده است. ذخایر طلای روسیه در حال حاضر ۱۸ درصد از کل ذخایر بانک مرکزی را شامل می‌شود.

به جز روسیه و چین، بانک‌های مرکزی در دیگر کشورها نظیر ترکیه و قزاقستان نیز به طرز محسوسی در سال گذشته به تقویت ذخایر طلای خود اقدام کرده‌اند. اکوادور برای نخستین بار از سال ۲۰۱۴، میزان ذخایر طلای خود را افزایش داده است و طبق اعلام شورای جهانی طلا، بانک‌های مرکزی قطر و کلمبیا نیز خریدهای قابل ملاحظه‌ای انجام دادند.

کشورهای خریدار ذکر شده عمدتاً کشورهایی هستند که به دنبال یافتن راهی برای کاهش وابستگی خود به دلار هستند و بسیاری از آنها در مقایسه با کشورهای اروپایی، ذخایر طلای کمتری در اختیار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کاهش وابستگی به دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اعلام اینکه سکه های طلای مرکز مبادله ایران عیار ۹۰۰ در هزار دارد، گفت:همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه درخصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند. - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم، «اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، با بیان اینکه سکه‌های ضرب‌شده و تحویل‌داده‌شده بانک مرکزی در حراج سکه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، شامل تمام سکه، نیم‌سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب بانک مرکزی هستند، گفت: همگی این سکه‌ها از استانداردهای بانک مرکزی برخوردارند و ایجاد شائبه در خصوص مشخصات آنها از سوی کسانی صورت می‌گیرد که از این حواشی سود می‌برند.

او ادامه داد: سکه تمام بهار آزادی عرضه‌شده در مرکز مبادله ایران، 8.136گرم است. دارندگان توجه داشته باشند که عیار آن 900 در هزار بوده و طرح روی سکه تمام بهار آزادی ضرب بانک مرکزی نیز تصویر امام خمینی (ره) و بارگاه امام رضا(ع) است.این مقام مسوول مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به اینکه طرح دو طرف سکه ربع و نیم بهار آزادی نام مبارک امام علی(ع) و بارگاه امام رضا(ع) است، گفت: عیار هر دو سکه 900 در هزار است. وزن نیم‌سکه 4.068گرم است و این عدد برای ربع سکه 2.034 گرم است.بالسینی در پایان با تاکید بر اینکه عیار هر سه نوع سکه تحویل‌داده‌شده در مرکز مبادله ایران، 900 در هزار و معادل 21.6 است، افزود: دارندگان این سکه‌ها مراقب افرادی باشند که با طرح مسائل واهی درباره عیار و کیفیت سکه تحویلی مرکز مبادله به دنبال سوءاستفاده هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • سکه‌های حراجی مرکز مبادله استاندارد است؟
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی