Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر خارجه بحرین که رژیم متبوعش سال‌هاست علیه مردم مظلوم بحرین جنایت می‌کند و بیش از ۴ سال است با همدستی سعودی و سایر رژیم‌های مرتجع، در یمن کودک‌کُشی می‌کند، اخیراً سخنانی سخیف و مضحک را علیه جمهوری اسلامی ایران به زبان رانده است.

گروه سیاسی خبرگزاری میزان؛ «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین که رژیم متبوعش سال‌هاست علیه مردم مظلوم بحرین جنایت می‌کند و بیش از ۴ سال است با همدستی سعودی و سایر رژیم‌های مرتجع، در یمن کودک‌کشی می‌کند، اخیرا سخنانی سخیف و مضحک را علیه جمهوری اسلامی ایران به زبان رانده و در مصاحبه با یک روزنامه سعودی مدعی شده به ایران اجازه نمی‌دهیم تنگه هرمز را ببندد!

این سخنان که خارج از حد و اندازه‌های وزیر خارجه رژیم آل‌خلیفه است، با واکنش مسئولان کشورمان مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهاراتی بزرگتر از دهان وزیر خارجه رژیم سرکوبگر بحرین
حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل و سفیر سابق کشورمان در بحرین در رابطه با لاف‌زنی وزیر خارجه رژیم آل خلیفه گفت: اتهامات شیخ خالد وزیر خارجه بحرین علیه تهران اظهاراتی بی‌اساس و بزرگتر از دهان وزیر خارجه رژیم سرکوبگر بحرین است.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه متاسفانه مدتهاست که شیخ خالد وزیر خارجه بحرین به سخنگوی رسمی رژیم نامشروع اسراییل در منطقه تبدیل شده است، تصریح کرد: با مروری بر مواضع سبک، تکراری و فاقد ادبیات شناخته شده دیپلماتیک وزیر خارجه بحرین، عمق بحران در رژیم بحرین و همداستانی آل خلیفه با صهیونیست‌ها آشکارتر می‌شود.

مگسی کجا تواند که بیفکند عقابی
سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورما نیز در پاسخ به سوالی در خصوص اظهارات تهدیدگونه وزیر خارجه بحرین مبنی بر عدم اجازه به ایران برای بستن تنگه هرمز حتی برای یک روز، گفت:جمهوری اسلامی ایران بر امنیت تنگه هرمز به عنوان شاهراه تامین و ترانزیت انرژی جهان مادامی که منافع مردم ایران از این تنگه مهم و حیاتی تامین شود تاکید دارد؛ اما از روی خیرخواهی و حق همسایگی به مقامات این کشور ذره‌ای وابسته هم توصیه می‌کند حد و اندازه خود را در تهدید بزرگتر از خود بشناسند. قرن‌ها پیش حکیمان پارسی گفته‌اند: مگسی کجا تواند که بیفکند عقابی.

سردمدار هتاکی
اما این برای نخستین بار نیست که «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه رژیم آل خلیفه، سخنان گنده‌تر از دهانش را به زبان می‌آورد؛ از این فردِ مجیزگوی آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان سردمدار هتاکی علیه کشور‌های اسلامی و شخصیت‌های جهان اسلام یاد می‌شود.

همین چند روز پیش بود که وزیر خارجه رژیم آل‌خلیفه در پستی توئیتری به برخی از شخصیت‌های عراقی توهین کرد؛ امری که باعث ایجاد تنش دیپلماتیک میان بغداد و منامه شد.

توهین شیخ خالد به بسیج مردمی عراق
این سخنگوی غیررسمی رژیم صهیونیستی پیش‌تر به بسیج مردمی عراق یا همان حشدالشعبی که دلیرمردانه در برابر تروریست‌های حمایت شده توسط رژیم‌های سعودی و آل خلیفه در عراق، ایستادگی کردند، توهین کرده بود و همراستا با سردمداران رژیم آمریکا، نیرو‌های جان بر کف و حافظ امنیت مردم عراق را تروریست خوانده بود!

وزیر خارجه گستاخ رژیم جنایتکار آل‌خلیفه پس از جسارت به بسیج مردمی عراق، دایره توهین‌های خود را گسترش داد و در پستی توئیتری به سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران که با تدابیر خود مردم منطقه را از شر تروریست‌های آمریکا ساخته داعش نجات داد، توهین کرد.

یادآوری حمایت‌های رژیم آل‌خلیفه از داعش
این توهین‌های بی‌شرمانه «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه رژیم آل خلیفه به سرلشکر سلیمانی و بسیج مردمی عراق با واکنش شخصیت‌های سیاسی و نمایندگان پارلمان عراق مواجه شد؛ از جمله، «حنان فتلاوی» سیاستمدار عراقی و نماینده پارلمان این کشور طی پستی توئیتری به وزیر خارجه رژیم آل خلیفه حمایت‌های تسلیحاتی و لجستیکی و سیاسی این رژیم از تروریست‌های داعش و سایر تروریست‌ها در عراق و سوریه را یادآور شد.

وزیر خارجه رژیم سرسپرده آل‌خلیفه که سابقه توهین به سید مقاومت سید حسن نصرالله دبیرکل شجاع و بصیر حزب‌الله لبنان را هم دارد، چندی پیش برای دریوزگی سردمداران رژیم تروریستی آمریکا، در زیر پست توئیتری محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان که سیاست‌های آمریکا در منطقه را شکست‌خورده دانسته بود، پستی در حمایت از اربابان آمریکایی خود منتشر کرد.

نوادگان راهزنان سرزمین نجد و حاکمان فعلی بحرین که روزی متعلق به ایران بود
لاف‌زنی‌ها و اظهار سخنان گنده‌تر از دهان وزیر خارجه رژیم آل خلیفه در شرایطی است که سردمداران این رژیم سال هاست در حال ظلم و جنایت علیه مردم مظلوم بحرین و اکثریت شیعه این کشور هستند.

رژیم آل‌خلیفه طی چند سال اخیر احکام سنگینی را علیه افرادی در  کشور بحرین به سبب صرفا اعتراضات مسالمت‌آمیز صادر کرده است؛ این رژیم سرکوبگر در حوزه سیاسی نیز با دیکته سعودی‌ها و آمریکایی‌ها، یاوه گویی‌هایی را علیه تمامیت ارضی مقتدرترین کشور منطقه غرب آسیا یعنی جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است. «خالد بن احمد» وزیر خارجه بحرین دو سال پیش در نشست شورای همکاری خلیج فارس ضمن طرح اتهاماتی تکراری و متوهمانه علیه کشورمان، گفته بود:«ایران باید به اشغالگری سه جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی پایان دهد»!

این عنصر هتاک دست نشانده آمریکا و صهیونیستی، این سخنان بی مایه را در شرایطی به زبان می‌آورد که بنا بر اسناد متقن تاریخی، اجدادش در زمره راهزنان سرزمین نجد واقع در عربستان امروزی بودند و بحرین نیز تا سال ۱۳۵۰ استان چهاردهم ایران بود اما به سبب توطئه های انگلیس و خیانت سردمداران رژیم فاسد پهلوی از ایران جدا شد و به دست راهزنان آل خلیفه افتاد. 

بیشتر بخوانید:
جنایت‌های بیشمار نوادگان راهزنان سرزمین نجد در بحرین/ آل‌خلیفه سرکوب می‌کند؛ غرب حمایت/ از هتک حرمت روحانیون تا قتل و اعدام نوجوانان!

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر خارجه بحرین رژیم های مرتجع توهین های بی شرمانه حسین امیرعبداللهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۵۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه

به گزارش قدس آنلاین، نشست مقدماتی این اجلاس از روز سه‌شنبه هفته گذشته آغاز شده بود و در نشست سران، کشور آفریقایی گامبیا ریاست سازمان همکاری اسلامی را به مدت سه سال از عربستان سعودی تحویل گرفت.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظهر روز جمعه  ۱۴ اردیبهشت ماه برای شرکت در این نشست در راس هیاتی راهی گامبیا شد و بامداد روز شنبه وارد بانجول پایتخت این کشور واقع در قاره آفریقا شد.

 امیر عبداللهیان بعد از ظهر روز شنبه  ۱۵ اردیبهشت ماه به نمایندگی از کشورمان در این نشست سخنرانی و مواضع جمهوری اسلامی ایران را در قبال تحولات جهان اسلام و منطقه‌ای و بین‌المللی تشریح کرد.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در این نشست در سه محور به بیان نقطه نظرات خود پرداخت.

او در بخشی از سخنان خود  به جنگ غزه و ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشاره کرد و گفت:بی تردید قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی و تحریم عملی تسلیحاتی و تجاری ابزار مهمی در توقف نسل‌کشی اسراییل در غزه و جنایاتش در کرانه و قدس شریف است و در همین چارچوب از دولت‌ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواهی که در این مسیر اقدام نمودند، صمیمانه قدردانی می‌کنیم.

امیر عبداللهیان با بیان این که تحولات اخیر فلسطین و مقاومت غزه و کرانه بار دیگر ثابت کرد، از بین بردن مقاومت فلسطین و حماس، به عنوان یک حرکت آزادیبخش در مقابل اشغالگر، توهمی بیش نبود؛ چرا که رژیم اسرائیل یک دولت مشروع نیست، او فقط یک قدرت اشغالگر آپارتاید است و گذشت زمان نیز هرگز به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد در ادامه سخنان خود به موضوع اهمیت توسعه پایدار در بین  کشورهای اسلامی اشاره کرد و گفت: جهان اسلام اکنون در وضعیت بسیار حساس و پیچیده‌ای قرار دارد به نحوی که کشورهای اسلامی در تلاش برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار با طیفی از چالش‌ها ازجمله بی‌ثباتی اقتصادی، ناآرامی‌های سیاسی، درگیری‌های منطقه‌ای، اشغال خارجی، حضور بیگانگان و مداخله قدرت‌های فرا منطقه‌ای مواجه هستند. این چالش‌ها تاکنون به تشدید فقر، تضعیف انسجام اجتماعی و اختلال در روند تلاش‌های توسعه‌ای منجر شده است.  

 او تصریح کرد: با این‌ وجود، این چالش‌ها می‌توانند موجد فرصت‌هایی قابل‌توجه برای پیشرفت و نوآوری در جهان اسلام و شکوفایی تمدن  اسلامی باشند. میراث فرهنگی غنی، منابع طبیعی متنوع و جمعیت جوان و مستعد کشورهای اسلامی، زمینه‌های مساعدی را برای پیشبرد طرح‌های توسعه پایدار بر اساس شاخص ها، معیارها ارزش های اسلامی فراهم ساخته است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به حمله چندی پیش رژیم صهیونیستی به  ساختمان کنسولگری ایران در سوریه اشاره کرد و افزود: حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق، بار دیگر چهره واقعی رژیم تروریست اسراییل را آشکار ساخت.


این دیپلمات عالی رتبه  با بیان این که جمهوری اسلامی ایران با توسل به قاعده حقوقی دفاع مشروع و پس از نا امید شدن از نقش بازدارنده شورای امنیت سازمان ملل، روز شنبه ۱۳ آوریل، پاسخ نظامی حداقلی و محدودی به اسراییل داد، خاطرنشان کرد: البته ما با صدای بلند هشدار دادیم در صورت هر گونه ماجراجویی جدید رژیم اسراییل علیه منافع ایران در داخل و یا خارج، واکنش بعدی ما علیه اسراییل حداکثری، فوری و کاملا پشیمان کننده خواهد بود. این تصمیمی تغییرناپذیر است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در حاشیه حضور در نشست، با تعدادی از همتایان خود از کشورهای مهم جهان اسلامی از جمله وزیران امور خارجه  مصر، عربستان، ترکیه و اندونزی رایزنی و گفت‌وگو کرد.

امیر عبداللهیان در جریان رایزنی با سامح شکری، وزیر خارجه مصر از تلاش‌ها و مواضع مصر برای تلاش در توقف نسل‌کشی در غزه تشکر و آمادگی ایران را برای ارسال کمک‌های انسانی به غزه مورد تاکید مجدد قرار داد و خواستار مساعدت قاهره در این خصوص شد.

سامح شکری  نیز در این دیدار با اشاره به تبعات تداوم جنگ در غزه و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین و خسارات بالای انسانی و مادی به خصوص کشتار غیرنظامیان توسط رژیم اشغالگر، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های جاری سیاسی و مذاکراتی، منجر به توقف جنگ علیه غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین شود.

وزیر خارجه مصر همچنین در این دیدار بر تقویت روابط مردمی و گردشگری بین ۲ کشور تاکید کرد.

 در دیدار وزیران امور خارجه ایران و عربستان نیز حسین امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم فیمابین تبادل نظر و توافق کردند.

امیر عبداللهیان در این دیدار با اشاره به تحرک اخیر آمریکا در منطقه گفت: سوابق تاریخی و تجربه ما نشانگر تکرار بدعهدی آمریکا است و آنها به هیچ پیمان و وعده ای وفادار نیستند.  

فیصل بن فرحان نیز  در این دیدار استمرار تعامل بین دو کشور ایران و عربستان را برای مقابله با طرح‌های جنگ طلبانه نتانیاهو در منطقه ضروری دانست.

حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارهای خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه  نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

 امیرعبداللهیان در این دیدار  ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال‌تر کشورهای اسلامی به‌ خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

در این دیدار دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راههای پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه کشورمان همچنین در حاشیه این سفر در جریان دیدار با «رتنو مارسودی، وزیر امور خارجه اندونزی ابراز امیداوری کرد با اتخاذ مواضع منسجم و هماهنگ کشورهای اسلامی به‌ویژه در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی، رژیم صهیونیستی دست از نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان بردارد و تلاش‌های جمعی منجر به احقاق حقوق ملت فلسطین شود.

او  در بخش دیگری از این ملاقات، با اشاره به سفر  مهم سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به اندونزی تاکید کرد: توافقات این سفر مورد توجه و پیگیری جدی ما هست و  در مسیر پیگیری اجرای اسناد پیشرفت‌های خوبی را مشاهده می کنیم، اما در خصوص برخی بخش‌ها باید تلاش بیشتری را به عمل بیاوریم.

مارسودی نیز در این دیدار با تاکید بر اهمیت ثبات و امنیت در منطقه، بر اهمیت نقش ایران در کمک به صلح و ثبات‌ پایدار در منطقه تاکید کرد و اهمیت تمرکز بر تجاوزات اسرائیل در غزه را مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: بدون تحول در حل و فصل مساله فلسطین به نفع مردم فلسطین، تغییر در  وضعیت روابط بین کشورهای اسلامی و اسرائیل در راستای منافع جهان اسلام نیست.

پس از این دیدار ها وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران اشاره به رایزنی‌های دوجانبه خود در حاشیه این نشست تصریح کرد: در ملاقات با وزیران امور خارجه عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر، پیگیری دیدارهای سران و نتایج توافقات آنها در ماه‌های گذشته دستور کار قرار داشت و درخصوص موضوعات منطقه‌ای با تمرکز بر مساله غزه و ضرورت توقف جنگ گفت‌وگو داشتیم.

او  در همین راستا تصریح کرد: توافقاتی داشتیم که با یک حرکت جمعی و هماهنگ برای کمک به برون‌رفت از این وضعیت در منطقه، بتوانیم حرکت کنیم.

 این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر دو روزه به گامبیا با حسین عوض، وزیر امور خارجه سودان نیز  دیدار و گفت‌وگو کرد.

 امیرعبداللهیان با بیان این که  ما مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان و آماده کمک به بازگشت آرامش و ثبات به این کشور هستیم، تاکید کرد: دشمنان سودان جایگاه مهم این کشور را می‌دانند و سال ها برای تجزیه سودان تلاش کردند و اکنون آتش جنگ داخلی را به دامن این کشور انداخته‌اند و امیدواریم به زودی شاهد بازگشت آرامش و ثبات به سودان باشیم.

وزیر خارجه جدید سودان نیز در این ملاقات  آخرین تحولات و اوضاع این کشور و بروز ناامنی و بی ثباتی توسط شبه نظامیان با دخالت و حمایت برخی دولت های خارجی و غربی را برای همتای ایرانی خود تشریح کرد

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که صبح روز یکشنبه به سفر دو روزه خود به گامبیا پایان داد و راهی تهران شد در این سفر با عبدالله جوپ، وزیر امور خارجه مالی، مامادو تانگارا وزیر امور خارجه گامبیا  و حسن محمود وزیر امور خارجه بنگلادش نیز دیدار و ر ایزنی کرد.

امیر عبداللهیان همچنین در دیدار با حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی  با طرح پیشنهاداتی خاطرنشان کرد: اقدام دبیرخانه سازمان برای مستندسازی جنایات رژیم اسرائیل و ایجاد سازوکاری برای این موضوع، همچنین ایجاد واحدی در دبیرخانه برای رصد جنایات رژیم اسرائیل و انجام تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی بسیار حائز  اهمیت است و تحقق این امر می‌تواند به ابتکار آفریقای جنوبی کمک کند.

به گزارش ایسنا، در جریان برگزاری پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، این سازمان در بیانیه‌ای خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد.

در بیانیه سازمان همکاری اسلامی در این باره آمده است: سازمان همکاری اسلامی از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال می‌کند و آن را گام مهمی می‌داند که با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه سازمان ملل همخوانی دارد و به دستیابی ملت فلسطین به حقوق مشروع خود، از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت و تجسم تأسیس کشور مستقل فلسطینی در مرزهای چهار ژوئن ۱۹۶۷ با پایتختی قدس کمک می‌کند.

سازمان همکاری اسلامی همچنین تاکید کرد: ما بار دیگر از همه کشورهای جهان که کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند می‌خواهیم تا در حمایت از تلاش‌های بین‌المللی برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل و دستیابی به صلح و ثبات در منطقه، کشور فلسطین را در اسرع وقت به رسمیت بشناسند.

پیش‌بینی می‌شود در پایان روز یکشنبه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی تصمیمی درباره جنگ اسرائیل علیه غزه صادر شود.

خبرنگار الجزیره از منابع دیپلماتیک مطلع شد که پیش‌نویس توصیه‌های نهایی این اجلاس شامل پیشنهادهایی برای دعوت جهت به رسمیت شناختن کشور فلسطین است.

این پیشنهادها همچنین شامل محکوم کردن حملات اشغالگران، حمایت از تلاش‌های آفریقای جنوبی برای مقابله با رژیم صهیونیستی در دادگاه بین‌المللی دادگستری و توقف همه اشکال عادی‌سازی روابط با این رژیم تا زمانی می‌شود که حقوق مردم فلسطین به رسمیت شناخته شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • چرا مقاومت بحرین شرکت «تراک‌نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • مصر: جنگ طلبی اسرائیل امنیت کل منطقه را تهدید می کند
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل