Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی سال‌های نخست جنگ در سوریه؛ بازوهای عملیاتی اسرائیل در جنوب سوریه نتوانستند به رویای تل‌آویو درخصوص ترسیم کمربند امنیتی حائل در داخل اراضی سوریه که گروه‌های مسلح همپیمان با اسرائیل از آن حفاظت کنند، جامه عمل بپوشاند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه "الاخبار"، از آنجا که حمایت بیشتر اسرائیل از این تروریست‌ها نتیجه‌ای جز شکستشان و پیشروی ارتش سوریه و همپیمانانش به سمت مرزها با جولان اشغالی به همراه نداشت، دولت رژیم صهیونیستی منفعت خود را در سازشی دید که در آن، حداقل امنیت مرزهایش تضمین شود و اسرائیل در این راستا به این واقعیت تن داد که هیچ امیدی به باقی نگه داشتن گروه‌های مسلح در جنوب سوریه نیست که به سرعت اکثر آن‌ها سقوط می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینگونه بود که منافع اسرائیل با روسیه و اردن یک جهت گشت؛ اسرائیلی که خود را در برابر دو گزینه گیر افتاده می‌دید: تشدید تنش به همراه خطرات امنیتی استراتژیک ناشی از آن یا تن دادن به سازش مذکور. روسیه‌ نیز آمادگی‌ها برای سازش‌ها با گروه‌های مسلح در جنوب سوریه را آغاز کرده بود و در بی‌طرف کردن برخی از آن‌ها نیز موفق عمل کرده بود. اردن نیز از گسترش حضور داعش در اطراف یرموک و به سمت مرزهایش نگران بود. برای تکمیل "معامله‌ای" که ایالات متحده از آن استقبال کرده بود، کمک گرفتن از نفوذ سعودی‌ها و امارات، خو را به عنوان امری لازم نشان می‌داد؛ چراکه افسران و شخصیت‌های اطلاعاتی این کشورها در اردن نفوذ قابل توجهی در میان شورشیان داشتند.

در همین راستا، یک افسر عالی‌رتبه در ارتش سوریه که از روند تحولات در جبهه جنوبی طی سال‌های جنگ اطلاع دارد، در مصاحبه با الاخبار درخصوص شرایط حل و فصل اوضاع در جنوب سوریه گفت: جبهه جنوبی از نظر افراد مسلح یک جبهه سست یا پیش و پا افتاده نبود؛ بلکه جبهه قوی‌ بود که افسران خارجی آن را اداره کرده و طرف‌های متعددی و از برجسته‌ترین آنها، اسرائیل از آن حمایت می‌کردند. به همین دلیل، مهمترین مسأله برای طرف روسی دستیابی به سازش‌هایی بود که در دست‌یابی به این سازش‌ها مهارت داشت تا مانع از جنگ‌های طولانی و فرسایشی شود. روسیه در این راستا، از روابط خوب خود با رژیم صهیونیستی که اولین طرف اهمیت دهنده به جبهه جنوبی بود، بهره برداری کرد. اما حل و فصل جبهه‌ای مانند جبهه جنوب طبیعتاً کار آسانی نبود.

این افسر در سخنانش، به سریع بودن فروپاشی گروه‌های مسلح و فرسایش آنها و پیوستنشان به سازش‌ها اشاره کرد و گفت: پس از انعقاد توافق کاهش تنش در جنوب سوریه در نوامبر ۲۰۱۷ میان روسیه، آمریکا و اردن؛ شخصیت‌های شناخته شده در جنوب سوریه، تلاش‌هایی را آغاز کردند تا رویکرد امارات را به صورت میدانی با هماهنگی طرف روسی اجرا کنند، چراکه پس از حداقل یک ماه از امضای این توافق؛ خالد علوان المحامید، معاون رئیس هیئت عالی مذاکرات مخالفان سوریه (گروهی که در ریاض شکل گرفت) با هماهنگی با سازمان اطلاعات امارات، برقراری تماس‌ها میان احمد العودة، برادر همسر المحامید و فرمانده گروه‌های "شباب‌ السنة" (گروه مسلحی که بخش گسترده‌ای از حومه شرقی درعا را تحت سیطره داشت) با افسران روس که پرونده سازش‌ها در آنجا را تحویل گرفته بودند، آغاز کردند. این تماس‌ها ادامه یافت و تا حد زیادی به صورت مخفیانه انجام گرفت تا اینکه زمان مناسب برای بهره‌برداری از آنها به طور قاطعانه فرا رسید.

نیروهای پلیس نظامی روسیه به دنبال تحقق آرامش کامل در مرزها با جولان اشغالی

با نظر به آغاز درگیری بازپس‌گیری جنوب سوریه، این امر جالب توجه و غافلگیرانه به نظر می‌رسد که توافقی جداگانه میان گروه‌ "شباب السنة" و طرف روسی به امضا رسیده است. این توافق در آن هنگام تاکید داشت که آن‌ افراد مسلح سلاح‌های سنگینشان را به پلیس نظامی روسیه تحویل بدهند و به سازش‌هایی با دولت سوریه بپیوندند که این مساله منجر به اختلافاتی میان گروه‌های جنوب سوریه و سقوط آن پس از برهه‌ای کوتاه شد. همچنین این تجربه در برخی از روستاهای مرزی در دو حومه قنیطره و حومه شمال غربی درعا تکرار شد که طی آن، اسرائیلی‌ها به صورت غیر مستقیم گروه‌های مسلح همپیمان با خود را به سمت انعقاد سازش با طرف روسی سوق می‌دادند که بر اساس این سازش، افراد مسلح سلاح‌هایشان را تحویل می‌دادند و دولت سوریه مجدداً قدرت را در مناطق تحت تصرف آنها بازپس‌ می‌گرفت.

خلاصه این رخدادها اینگونه بود که این توافق گویی همچون توافق کاملی ظاهر شد که میان طرف‌های مذکور با نظارت مسکو منعقد شد؛ روسیه‌ای که از یک سو بر اجرای توافق ضمنی با تل آویو جهت خارج شدن مستشاران ایرانی از جنوب سوریه تاکید داشت که این خواسته مشترک اسرائیل، امارات، عربستان و آمریکا بود و همچنین روسیه می‌خواست ارتش سوریه در مرزها با جولان اشغالی مستقر شود. از سوی دیگر، روسیه خود را به عنوان یک شریک تصمیم گیرنده اصلی در پرونده سوریه جا داد که طرف‌ها در حل و فصل مسائل به آن متوسل می‌شوند. همچنین روسیه در راستای ممانعت از تشدید تنش با رژیم صهیونیستی در مرزها با جولان اشغالی از طریق دادن اطمینان بخشی‌ها و ضمانت‌نامه‌ها عمل کرد.

امروز با نزدیک شدن به یک سال از آزادسازی جنوب سوریه، اوضاع پیچیده‌تر به نظر می‌رسد. اما واضح و مشخص است که آرامش کامل همان چیزی است که نیروهای پلیس نظامی روسیه در راستای تحقق آن در امتداد مرزها با جولان اشغالی تلاش می‌کنند. طبق گفته منابع محلی، روس‌ها گشت‌زنی‌هایی را در طول نوار مرزی ترتیب می‌دهند که ماموریت آنها شبیه به ماموریت نیروهای بین‌المللی (UNDOF) است که وظیفه‌شان نظارت بر اجرای توافق جلوگیری‌ از درگیری‌ها (1974) بود.

در همین حال، یک منبع محلی در روستاهای مرزی در استان القنیطره این مساله را بعید ندانست که نیروهای روسی مستقر، اطلاعات را به اسرائیل منتقل کنند. این منبع در ادامه می‌گوید، بیشتر کارهایی که انجام می‌دهند، شبهه برانگیز است، اگر اسرائیل تحرکاتی را در مرزها ببیند که برایش ناخوشایند باشد، می‌توان گفت که روس‌ها دست به تحرکاتی می‌زنند که این تحرکات جز برای پاسخ دادن به اعتراضات اسرائیل صورت نمی‌گیرد.

در گزارش‌های دوره‌ای که نیروهای بین المللی مستقر در مرزها به شورای امنیت می‌دهند، بیان شده که نیروهای اسرائیلی دست به چندین عملیات ربودن غیرنظامیان سوری زده‌اند که این غیرنظامیان به گله داری در منطقه حائل می‌پرداختند که این اقدام نقض توافق جلوگیری‌ از درگیری‌ها به حساب می‌آید. عملیاتی که در کنار اطلاعات دیگر حکایت از عمیق بودن نگرانی‌های اسرائیلی نسبت به شکل گیری "جبهه مقاومت" جدیدی علیه این رژیم در آن منطقه دارد؛ چراکه اسرائیل گمان می‌کند که حزب الله چوپانان و غیرنظامیان را برای جمع آوری اطلاعات به کار می‌گیرد. این چیزی است که عمید فیشر، فرمانده تیپ جولان در ارتش اسرائیل در مصاحبه با روزنامه عبری "اسرائیل هیوم" آن را گفته و تصریح کرده است: «در حال حاضر نیروهایی از حزب الله در بلندی‌های جولان حضور دارند... ده‌ها لبنانی و صدها سوری». طبق گفته فیشر، «آنها در وهله نخست اطلاعات مهم را جمع آوری کرده و در مرحله دوم دست به ساختن توانمندی‌های عملیاتی می‌زنند».

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسراييل روسيه سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف

تحویل ۱۰۰ موشک دوربرد آمریکایی به اوکراین، آغاز انتقال تسلیحات به کی‌یف، تکذیب اعزام مشاوران نظامی آمریکا به خط مقدم جبهه، پیش بینی شکست اوکراین، اعتراف به ناتوانی ناتو در حمایت از کی‌یف و عدم ارسال سلاح از باکو به اوکراین، از رویدادها مهم جنگ هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین شب گذشته در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد که افزایش برد موشک‌های عرضه شده به اوکراین منجر به گسترش منطقه حائل به منظور اطمینان از تامین امنیت روسیه خواهد شد.

پسکوف در پاسخ به سوالی درباره ارسال محرمانه موشک‌های دوربرد آمریکایی به اوکراین و استفاده از آنها توسط کی‌یف، گفت:  همانطور که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین از قبل هشدار داده، اگر برد تسلیحات ارتش اوکراین افزایش یابد، مسلماً منطقه حائل یا منطقه امنیتی (هرچه که می‌خواهید اسمش را بگذارید) که برای محافظت از خاک کشور و شهروندان ما مورد نیاز است، گسترش خواهد یافت.»

به عقیده او، این دولت اوکراین است که بیشترین آسیب را از عرضه این نوع تسلیحات متحمل شده و تلفات و ویرانی‌های بیشتری وجود خواهد داشت.

این مقام کرملین با تاکید بر اینکه، در هر صورت روسیه پیروز خواهد شد، افزود: « آنها همچنان به افزودن روغن به آتش جنگ ادامه میدهند، ولی نمی توانند چیزی را از نظر نتیجه عملیات نظامی ویژه تغییر دهند. نتیجه از پیش تعیین شده و پویایی کنونی در تمامی جبهه‌ها این را به خوبی نشان می دهد و ما در نهایت پیروز خواهیم شد.»

روز گذشته روزنامه نیویورک تایمز گزارش شد که واشنگتن هفته گذشته بیش از 100 موشک دارای برد بلندبرد ATACMS را مخفیانه به کی‌یف منتقل کرده است. طبق این اطلاعات، «در اواسط فوریه، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به طور مخفیانه تصمیم برای ارسال بیش از 100 موشک دوربرد را تأیید کرد».

به نوشته این نشریه، اوکراین که از مدت‌ها قبل رویای داشتن چنین سلاح هایی را در سر می‌پروراند، پس از دریافت این موشک‌ها بلافاصله از آنها استفاده کرده و به فرودگاهی در  کریمه و مواضع نیروهای روسی حمله کرده است.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هفتصد و نود و سومین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

قصد پنتاگون برای انعقاد قراردادی 6 میلیارد دلاری برای تامین سلاح اوکراین

 روزنامه پولیتیکو به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داده است که ایالات متحده قصد دارد قراردادهایی به ارزش 6 میلیارد دلار با شرکت های داخلی برای تامین تسلیحات و تجهیزات مورد نیاز  اوکراین منعقد کند.

یادآوری شده که واشنگتن در حال انجام "آخرین تماسها" بر روی یکی از بزرگترین بسته کمکی برای کی‌یف است که ممکن است روز جمعه اعلام شود. به گفته منابع این روزنامه، این بسته شامل سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت، گلوله‌های توپخانه، پهپادهای هوایی و موشک‌های هوا به هوا خواهد بود.

به گزارش این روزنامه، البته  تجهیزات پیشرفته سفارش داده شده، احتمالاً برای چندین سال به اوکراین نمی‌رسد زیرا هزینه آن از طریق ابتکار کمک امنیتی اوکراین (USAI) تخصیص می‌یابد.به عنوان بخشی از این ابتکار، پنتاگون به جای استفاده از ذخایر موجود ارتش ایالات متحده، قراردادهایی با شرکت‌های دفاعی آمریکایی برای تولید تجهیزات جدید برای اوکراین منعقد می کند که در واقع پروسه تولید آن زمانبر است.

پنتاگون: اگر مشاوران نظامی به اوکراین اعزام شوند، در پشت خط مقدم خواهند بود

پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون شب گذشته، پنجشنبه، در یک نشست خبری اعلام کرد که اگر تعداد بیشتری از مشاوران نظامی از ایالات متحده به اوکراین منتقل شوند، آنها «هیچ جایی نزدیک خط مقدم» نخواهند بود.

وی تاکید کرد که نظامیان آمریکایی در اوکراین نیروهای اوکراینی را آموزش نمی‌دهند و تنها وظیفه پشتیبانی لجستیکی و نظارت بر تحویل تسلیحات را برعهده دارند.

رایدر همچنین تایید کرد که واشنگتن هنوز تصمیمی برای افزایش تعداد مشاوران نظامی در اوکراین نگرفته است. به گفته او، کاخ سفید تمام خطرات ناشی از حضور آنها در این کشور را درک می کند.

 روند انتقال سلاح به کی‌یف از قبل آغاز شده است

سخنگوی پنتاگون در نشست خبری خود همچنین اعلام کرد که ایالات متحده در حال حاضر روند آماده سازی شرایط برای انتقال تسلیحات برای آخرین بسته کمکی به اوکراین را آغاز کرده است که برخی از آنها ظرف چند روز آینده به این کشور خواهد رسید.

 سرگرد پاتریک رایدر گفت: من نمی توانم جزئیات دقیق زمان تحویل سلاح و تجهیزات خاص به اوکراین را روشن کنم، اما می توانم بگویم که ما از هم اکنون روند انتقال را آغاز کرده ایم و انتقال باید ظرف چند روز آینده اجرا شود.»

این مقام پنتاگون گفت که تحویل برخی از انواع تجهیزات و تسلیحات "به زمان بیشتری نیاز دارد".

جان کربی، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید روز گذشته گفت که بخشی از تسلیحات در حال انتقال از آمریکا به اوکراین در خاک لهستان است و تا چند روز دیگر تحویل خواهد شد. به گفته وی، انتقال انواع دیگر تسلیحات بیشتر طول خواهد کشید.

سناتور آمریکایی: اوکراین باز هم کمک واشنگتن را کافی نخواهد دانست

مارجوری تیلور گرین، نماینده کنگره آمریکا در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) نوشت: کمک‌های اختصاص داده شده توسط ایالات متحده برای مدت طولانی برای مقامات اوکراین کافی نخواهد بود و آنها باز هم پول بیشتری می‌خواهند و حتی در حال حاضر هم در مورد آن صحبت کرده و می‌گویند  61 میلیارد دلار زیاد دوام نخواهد آورد و واشنگتن درگیر جنگ نیابتی با روسیه در اوکراین است و باید هزینه آن را بپردازد.

وزیر دفاع هلند: اوکراین ممکن است در درگیری شکست بخورد

کائیسا اولونگرن، وزیر دفاع هلند درباره دورنمای واقعی شکست اوکراین در درگیری با روسیه صحبت کرد. او شب گذشته در مصاحبه‌ای گفت: «روس‌ها مدتهاست که اقتصاد خود را به حالت جنگی درآورده اند، شروع به تولید سلاح‌های بیشتر کرده و توانستند انبارهای خود را خیلی سریع‌تر از آنچه ما انتظار داشتیم پر کنند. این مسئله وضعیت را تحت فشار قرار داده است و یک چشم انداز واقعی وجود دارد که اوکراین در نهایت در جنگ با روسیه شکست خواهد خورد.»

همانطور که اولونگرن تاکید کرده، طرف روسی موفق شده تا از "خسارت"هایی که در درگیری متحمل شده، بسیار سریعتر از آنچه اکثر کارشناسان انتظار داشتند، خود را بازیابی کند. به گفته او، اکنون به دلیل کمبود مهمات، وضعیت کی‌یف در جبهه دشوار است.

سفیر روسیه کنفرانس سوئیس را یک کمپین تبلیغاتی توخالی خواند

سرگئی گارمونین، سفیر روسیه در برن معتقد است که کنفرانس صلح در مورد اوکراین که قرار است در ماه ژوئن در سوئیس برگزار شود، تنها یک کمپین تبلیغاتی بی فایده و بدون نتیجه خواهد بود و پول مالیات دهندگان سوئیسی برای آن هدر خواهد رفت، زیرا روسیه در آن شرکت ندارد و بدون این کشور، حل و فصل مناقشه ممکن نخواهد بود.

این دیپلمات تاکید کرد، هر گونه بحث و گفتگو در مورد حل و فصل مناقشه اوکراین، اگر روسیه در آن شرکت نداشته باشد، بی فایده است. او اطمینان داد که مسکو، در آغاز مذاکرات واقعی درباره صلح، هیچ سند و اعلامیه‌ای که در چنین رویدادهایی تصویب شده باشد، را در نظر نخواهد گرفت.

پیشتر ایگنازیو کاسیس، وزیر خارجه سوئیس گفته بود که روند صلح در اوکراین بدون مشارکت روسیه در ذاکرات در این باره غیرممکن است. 

آژانس: وضعیت در نیروگاه زاپروژیا  همچنان غیرقابل پیش بینی است

در پیامی که شب گذشته در وب سایت آژانس بین المللی انرژی اتمی منتشر شده، تاکید شده است که با وجود عدم وجود حملات جدید توسط هواپیماهای بدون سرنشین در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیه، وضعیت همچنان غیرقابل پیش بینی باقی مانده است.

 رافائل گروسی، مدیرکل آژانس در این پیام یادآور شد: «از زمان گزارش یک هفته پیش از حادثه رخ داده، تاکنون ما از هیچ گونه حمله پهپادی دیگری اطلاعی نداریم، که مایه دلگرمی است. با این حال، ما به تجربه می‌دانیم که وضعیت می تواند از دقیقه به دقیقه بعد بشدت بدتر شود، بنابراین وضعیت همچنان بسیار غیرقابل پیش بینی است.»

در این پیام همچنین تاکید شده که مدیریت نیروگاه اتمی به کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره «آماده‌سازی تمرین‌های اضطراری» که طبق «سناریوی مربوط به سیستم‌های خنک‌کننده در تأسیسات که برای ایمنی هسته‌ای مهم هستند» انجام می‌شود، اطلاع داده است.

استولتنبرگ: باید بپذیریم که اعضای ناتو کمک وعده داده شده را به کی‌یف ندادند

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو  اعتراف کرد، واقعیت این است که در ماه‌های اخیر، متحدان ناتو به اوکراین کمکی را که وعده داده بودند ارائه نکرده‌اند. او روز پنجشنبه در یک رویداد جمعی در آلمان گفت: «ما باید صادق باشیم و بپذیریم که کشورهای عضو ناتو کمکهای وعده داده شده به اوکراین را ارائه ندادند.»

استولتنبرگ  هشدار داد که تأخیر در کمک رسانی به اوکراین «عواقبی دارد». او در پایان گفت: طرف اوکراینی چیزی برای دفاع در برابر پهپادها و موشک‌های ارتش روسیه نداشت، اما «هنوز همه چیز از دست نرفته است».

افزایش کمک نظامی دانمارک به اوکراین به میزان  630.5 میلیون دلار 

دانمارک در سال 2024 میزان کمک نظامی خود به اوکراین را 630.5 میلیون دلار افزایش خواهد داد و مجموع بودجه برای حمایت نظامی از کی‌یف برای دوره 2023-2028 تقریباً 9.3 میلیارد دلار خواهد بود. این مسئله روز پنجشنبه در وب سایت رسمی دولت دانمارک اعلام شد. 

مشخص شده که کابینه وزیران و اکثر احزاب در پارلمان این با افزایش کمکها به کی‌یف موافق هستند.

 ترولز لوند پولسن، وزیر دفاع دانمارک در این باره گفت: از همان ابتدای جنگ، دانمارک یکی از فعال ترین کشورهای کمک کننده بود. ما باید به همین روحیه ادامه دهیم و به همین دلیل خوشحالم که اکثریت قریب به اتفاق احزاب فولکتینگ با افزودن 4.4 میلیارد کرون دیگر به صندوق اوکراین برای حمایت نظامی در سال 2024 از ما حمایت می کنند.

همانطور که مشخص شد، دانمارک نه تنها از نظر مالی، بلکه با تسلیحات و تجهیزات نظامی به اوکراین کمک خواهد کرد. در اواخر ماه مارس، دانمارک و اوکراین توافق کردند که در زمینه تدارکات نظامی برای کی‌یف همکاری کنند.

علی اف: آذربایجان به کی‌یف سلاح نداده و نخواهد داد

الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان اعلام کرد که باکو تا به امروز به کی‌یف هیچ تسلیحاتی ارسال نکرده و نخواهد کرد، اگرچه «این گونه درخواست‌ها وجود داشته است».

به گفته او، البته این کشور قبلاً 300 میلیون یورو کمک مالی و بشردوستانه به نیازهای اوکراین اختصاص داده و همچنین در بازسازی شهر ایرپن که جمعیت زیادی از اتباع آذربایجانی در آن زندگی می‌کنند مشارکت داشت و در حال بازسازی زیرساخت های مهم این شهر است.

علی اف روز پنج شنبه در اجلاس بین المللی در این باره توضیح داد: "هیچ چیزی بیشتر از این نبوده. ما به اوکراین سلاح نمی‌دهیم، اگرچه آنها چنین درخواستی را از باکو می‌کنند، ولی ما نمی‌توانیم و این را آشکارا و علنی می‌گوییم که نخواهیم کرد. کمک‌های بشردوستانه - بله. سلاح - نه."

زلنسکی: همه از نتیجه درگیری با روسیه راضی نخواهند بود

ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین معتقد است که نمی‌تواند از واکنش  همه کشورها به نتیجه درگیری با روسیه مطمئن باشد. او در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: "نمی‌دانم این واکنش چگونه خواهد بود، مطمئن نیستم که همه خوشحال شوند."

زلنسکی تاکید کرد که "اوکراینی‌ها باید در این جنگ پیروز شوند."

اتحادیه اروپا نباید نتایج انتخابات ریاست جمهوری روسیه را به رسمیت بشناسد

نمایندگان پارلمان اروپا روز گذشته در نشست خود سندی را تصویب کرده و در آن از اتحادیه اروپا خواستند تا نتایج انتخابات ریاست جمهوری در روسیه را به رسمیت نشناسد. 493 نماینده به این مصوبه رای مثبت، 11 نماینده رای با آن مخالفت کرده و 18 نماینده دیگر رای ممتنع دادند.

نمایندگان پارلمان اروپا ادعا می‌کنند که ظاهراً نامزدهای جایگزین "واقعی" برای ولادیمیر پوتین در انتخابات حضور نداشته و به عقیده آنها رای گیری در مناطق اوکراینی که به روسیه پیوسته‌اند هم به طور غیرقانونی انجام شده است.

اعضای پارلمان اروپا در این نشست از کشورهای اتحادیه اروپا و جامعه جهانی خواستند که نتایج انتخابات ریاست جمهوری روسیه را مشروع ندانند. قابل توجه است که قطعنامه‌های تصویب شده توسط پارلمان اروپا صرفا ماهیت مشورتی داشته و از توان حقوقی خاصی برخوردار نیستند. 

تحولات اوکراین| آیا کمک آمریکا باعث نجات کی‌یف می‌شود؟تحولات اوکراین|کی‌یف نقشه B در صورت فقدان کمک آمریکا نداردتحولات اوکراین|خشم زلنسکی از تفاوت برخورد غرب با اسرائیل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحولات اوکراین|واکنش مسکو به ارسال موشک‌های دوربرد به کی‌یف
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • آمریکا: ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می‌شود