Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@10:53:42 GMT

ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان به ۷۰۰ هزار دانش‌آموز

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۱۸۳۰

ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان به ۷۰۰ هزار دانش‌آموز

معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم تامین و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم، گفت: در حال حاضر برای ۶۰ درصد دانش آموزان(۷۰۰ هزار نفر)، اقدامات مربوط به پیشگیری از پوسیدگی پوسیدگی دندان انجام شده و برنامه‌های متعدد دیگری در حوزه بهداشت داریم. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۸ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ علیرضا رییسی در جشن ملی مدارس ابتدایی عاری از پوسیدگی دندان که با حضور وزیر بهداشت در نمین اردبیل برگزار شد اظهار داشت: افراد 6 ساله استان اردبیل قبل از اجرای طرح عاری از پوسیدگی دندان وضعیت نامناسبی داشتند به گونه‌ای که هرکدام از آنها هفت دندان خراب داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین 12 ساله‌های این استان نیز 3.2 دندان خراب داشتند، بنابراین برای پیشگیری از پوسیدگی دندان برای افراد 6 و 12 ساله در استان اردبیل طرحهایی آغاز شد.

وی یادآور شد: طرح دیگری برای پیشگیری از پوسیدگی دندان در فرزندان کمتر از سه سال در استان اردبیل آغاز شده و به مادران آموزش های لازم برای خود مراقبتی جهت سلامت دهان و دندان فرزندان ارائه شده که مراقبت‌های اولیه را انجام داده و در صورت نیاز به مراکز درمانی مراجعه کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: براساس مطالعاتی که در دنیا انجام شده اگر دندان افراد 6 تا 12 سال حفظ شود این دندانها دائمی خواهند بود و خوشبختانه توان خود را برای سلامت دهان و دندان در این گروه سنی به کار گرفته‌ایم.

رییسی تاکید کرد: در سلامت دهان و دندان در بین دانش آموزان وزارت بهداشت به تنهایی نقش ندارد بلکه حضور و همراهی وزارت آموزش و پرورش و به ویژه والدین دانش آموزان باعث موفقیت های بزرگی در این عرصه شده است.

وی با اشاره به وجود یک میلیون و دویست هزار دانش‌آموز پایه ششمی در کشور گفت: در حال حاضر برای 60 درصد معادل 700 هزار نفر از دانش آموزان، اقدامات مربوط به پیشگیری از پوسیدگی پوسیدگی دندان انجام شده و برنامه‌های متعدد دیگری در حوزه بهداشت داریم و اعتقاد ما این است که بهترین گروه سنی و هدف برای پیشگیری از بیماری ها و تغییر رفتار، دانش آموزان هستند.

تعزیرات تهران: اخذ بیش از 2.5 میلیارد تومان جرائم در حوزه بهداشت و درمانوزیر بهداشت: تعرفه‌های پزشکی اعلام شده سقف افزایش تعرفه‌هاست/ برخورد با پزشکان متخلف

انتهای پیام/

R1014142/P/S2,24/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۱۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود