Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا ، محمدرضا بهمنی در همایش فرصت‌های تولید محتوا و کسب و کارهای دیجیتال با بیان اینکه سازمان صنایع خلاق می‌تواند با ایجاد قوانین و مقررات مربوط زمینه راه اندازی کسب و کارهای دیجیتال تسریع کند اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال  رونق تولید هستیم طبعا یک از حوزه های تولید که باید به آن توجه شود حوزه تولید محتوا و کسب و کارهای دیجیتال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بحث دولتی و حاکمیت باید باور کند که حوزه نوپای کسب و کارهای دیجیتال اهمیت بسیار بالایی دارد .

بهمنی با تاکید بر اینکه چند عامل مهم در رونق این نوع کسب و کار تاثیر گذار است افزود: فضای مجازی متاثر از رفتارهای بخش حاکمیتی است به همین دلیل دستگاه‌های حاکمیتی اولین عامل موثر در رونق بخشی این فضا هستند.

وی اضافه کرد: انتظار می رود دستگاه حاکمیتی برای تسهیل ، تشویق و کمک به کسب و کار‌های فضای مجازی به اصلاح رفتار خود بپردازند چرا که نوع رفتار این دستگاه ها می تواند کمک بزرگی به توسعه تولید محتوا و کسب و کار در فضای مجازی کند.

بهمنی یکی از مهمترین نکات در این زمینه را پذیرش ادبیات حاکم بر این نوع کسب وکار دانست و گفت: متاسفانه برخی دستگاه‌های حاکمیتی در پذیرش ادبیات حاکم بر فضای کسب و کار مجازی تاخیر دارند.

وی تصریح کرد: فضای کسب و کارهای نوپا در اقتصاد بسیار مهم هستند اما متاسفانه در بخش حاکمیتی دیدگاه‌های دوگانه ای نسبت به آنها وجود دارد.

به گفته بهمنی نگاه دوگانه به ایدئولوژی و اقتصاد تولید محتوا و کسب وکارهای دیجیتالی شرایط کار را برای این بخش بسیار سخت کرده اند .

وی با بیان اینکه باید بپذیریم برخی با دغدغه اقتصادی وارد  کسب و کار در فضای مجازی می شوند افزود: ضرورت ندارد که نگاه دوگانه نسبت به موضوع تولید ارزش اقتصادی در فضای مجازی و ایدئولوژی حاکم بر آن را داشته باشیم.

بهمنی تاکید کرد: نوع نگاه ما به فضای تولید محتوا و کسب و کار دیجیتال باید نگاه به یک فرصت بزرگ باشد که می تواند با هم‌افزایی و هماهنگی بین دستگاه‌ها، آورده زیادی برای ما داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه باید دغدغه تولید کننده در این فضا را درک کنیم گفت: متاسفانه دستگاه‌های حاکمیتی جریان ارتباطات بین بخش حاکمیتی و خصوصی را با مشکل روبرو کرده‌اند.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دستگاه‌های دولتی خواست به چند نکته توجه داشته باشند.

 بهمنی این نکات را این‌گونه تشریح کرد: ضرورت دارد دستگاه‌های حاکمیتی به این باورمندی برسند که بخش خصوصی از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است .همچنین بحث حاکمیتی شرایط را به سوی تسهیل‌گری و حمایت ببرند عامل دیگر که باید به آن توجه داشته باشیم در رونق این فضا توجه به فعالان این حوزه باشد.

وی بخش خصوصی فعال در حوزه تولید  محتوا و کسب وکار دیجیتال را مورد خطاب قرار داد و گفت: بحث خصوصی نیز باید چند نکته مهم را برای توسعه و رونق تولید محتوا و کسب و کارهای دیجیتال مورد توجه داشته باشند.

بهمنی ادامه داد: اولین نکته نوآوری و خلاقیت در این حوزه است که درتمام دنیا حرف اول می زند داشته باشند.

وی همچنین توجه به توسعه صادرات و جذب سرمایه گذاری در این حوزه را از دیگر مواردی دانست که بخش خصوصی باید به آن توجه کند.

بهمنی تاکید کرد: در کانون توجه قرار دادن به ویژگی های فرهنگی کشورمان از مولفه های دیگری است که پلت‌فرمهای کسب و کار دیجیتال باید به آن توجه داشته باشند.

وی پلتفرم‌های کسب و کار ایرانی را بازیگران اصلی در تولید محتواهای فرهنگی دانست و گفت: نباید فراموش کرد که جذب سرمایه‌گذاران به این حوزه نه تنها می‌تواند برای آنها آورده مالی بسیاری خوبی داشته باشد بلکه ارزش افزوده فرهنگی نیز برای کشور به همراه داشته باشد.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در پایان سخنان خود گفت: هم افزایی بخش خصوصی و حاکمیتی در حوزه تولید محتوا و کسب و کار دیجیتال می تواند اتفاقات بسیاری خوبی را برای کشورما رقم بزند که منافع آن برای همه ما خواهد بود.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۲۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد: اگر تغییر نام استقلال به استقلالِ خلیج فارس منع قانونی نداشته باشد، مورد موافقت قرار می‌گیرد / فیلم
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود