Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:50:50 GMT

پژوهش و فناوری باید با برنامه‌های آموزشی همسو باشد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۷۸۶۹

پژوهش و فناوری باید با برنامه‌های آموزشی همسو باشد

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در چرخه اقتصاد کشور، گفت: پژوهش و فناوری باید با برنامه‌های آموزشی همسو باشد و دانشگاه‌های کشور با کمک مراکز تحقیقاتی باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم حرکت کنند.

به گزارش ایسنا، سید احمد معتمدی در سی‌ویکمین نشست مدیران مرکز رشد کشور که امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به اینکه دانشگاه‌های ما بیشتر ویژگی‌های نسل اول را دارند، گفت: بیشتر دانشگاه‌های ما آموزش‌محور هستند و کمتر به هدف برطرف کردن مشکل توجه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دانشجوها پروژه‌هایی را تعریف می‌کنند که در حوزه دانش است. اگرچه این پروژه‌ها ممکن است درست باشد اما در جهت رفع مشکل نیست.

معتمدی در ادامه با بیان اینکه باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم حرکت کنیم، تصریح کرد: برای حرکت در این مسیر باید سه محور مهم و اصلی شامل بازنگری مقررات و برنامه آموزشی، مهارت‌افزایی و کارآفرینی را در نظر داشته باشیم.

وی در ادامه بیان کرد: پژوهش و فناوری باید با برنامه‌های آموزشی همسو باشد و آزمایشگاه‌ها و محتوای درسی باید به گونه‌ای مکمل باشند که دروس ارائه شده در آزمایشگاه‌ها قابل اجرا باشند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر محور بعدی را مهارت‌افزایی و کارآفرینی دانست و گفت: کارآفرینی از پیش رشد و رشد شروع می‌شود و با هدف تولید و آثار به شرکت‌های دانش‌بنیان ختم می‌شود.

وی افزود: برخلاف خیلی از اقدامات تئوری که به عمل نمی‌رسد، اقدامات کارآفرینی در دانشگاه‌ها به خوبی جواب داده است. دانشگاه‌ها و پارک‌های فناوری در این زمینه فعالیت‌های بسیار خوب و مستمر داشته‌اند.

معتمدی با اشاره به اینکه محور اصلی دانشگاه‌های مهم دنیا عقد قرارداد با صنعت است، گفت: در این دانشگاه به میزانی که با صنعت و مؤسسات قرارداد داشته باشند، می‌توانند دانشجوی ارشد و دکترا جذب کنند. البته به دلیل شرایط کشور ما نمی‌توانیم کپی‌برداری کنیم؛ اما باید به سمت بومی‌سازی قدم برداریم.

رئیس دانشگاه امیرکبیر در پایان صحبت‌هایش با بیان اینکه خروجی دانشگاه‌های مطرح کشورمان نیز مشکل اشتغال دارند، خاطر نشان کرد: وزارت علوم با همکاری مدیران باید سرمایه‌گذاری داشته باشد تا به سمت خروج افراد بامهارت و کارآفرین از دانشگاه‌ها حرکت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير دانشگاه ها مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۷۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ‌کوهپیمایی کارکنان و پایوران سپاه در خوی
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر