Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آئین بزرگداشت روز «ماما» صبح امروز با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، دانشجویان، رؤسای مراکز بهداشت و متخصصین رشته مامایی در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایرانشهر برگزار شد.

مسئول امور مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این آئین با اشاره به اینکه ماماها قهرمانان و ستون اصلی بهداشت باروری هستند، اظهار داشت: در جهان امروز ماما نه تنها ارائه دهنده محوری خدمات به مادران و نوزادان طی بارداری، زایمان و پس از تولد است، بلکه حامی اصلی سلامت خانواده در دوران‌های مختلف زندگی از تولد تا سالمندی نیز به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرناز بامری با اشاره به اینکه روز جهانی ماما برای بزرگداشت خدمات نجات بخشی است که توسط تمامی ماماهای دنیا صورت می‌گیرد، افزود: ماماها مراقبین مستقیم میلیون‌ها زن و نوزاد هستند و در عین حال به زنان و دختران نیز خدمات مشاوره و آموزش بهداشت باروری می‌دهند.

وی در ادامه ضمن ارج نهادن به مقام ماماها گفت: حرفه و شغل مامایی مقدس است و ماما با ورود به حرفه مامایی خانواده خود را فدای سلامت جامعه و بیماران می‌کند.

همچنین در ادامه این مراسم دکتر شیرین بزرگزاده مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ضمن تبریک این روز گفت: ماماها نقش مهم و اساسی در روند مراقبت‌های قبل و حین بارداری و حتی پس از بارداری دارند.

وی اظهار داشت: ماماها پا به پای متخصصین زنان و زایمان در موفقیت دانشگاه‌ها در کاهش مرگ و میر نقش دارند.

همچنین در ادامه این مراسم دکتر دادگر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار داشت: ارزش کار ماما را نمی‌توان با کلمات بیان کرد و بنده به نیابت از ریاست دانشگاه از همه همکاران حو زه مامایی تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: سالیانه ۳۰۰ هزار نفر مادر باردار به همراه ۳ میلیون نفر مرگ نوزاد و همچنین ۴ میلیون زایمان غیر بهداشتی در دنیا رخ می‌دهد.

وی بیان کرد: خوشبختانه ما جزو کشورهایی هستیم که توانسته‌ایم به استانداردهای جهانی نزدیک شویم و این امر محقق نمی‌شد مگر با تعهد، تلاش و نقش تک تک ماماهای زحمتکش و تلاشگری که در تمام نقاط خصوصاً مناطق صعب العبور و دورافتاده مشغول به خدمت هستند.

کد خبر 4608579

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر روز جهانی ماما زاهدان ایرانشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۸۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان برگزار شد
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است