Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@06:02:23 GMT

روایت زندگی شهید اکبر آقابابایی در «این ستاره‌ها»

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۲۰۱۰

روایت زندگی شهید اکبر آقابابایی در «این ستاره‌ها»

به گزارش ایکنا از اصفهان، امروز نگاهی می‌اندازیم به چهارمین جلد از مجموعه کتب «این ستاره‌ها»، از انتشارات سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان که به زندگی شهید حاج اکبر آقابابایی اختصاص دارد.
برق سیب
توپ فوتبال افتاد داخل باغ سیب، رفت تا آن را بیاورد. سیب‌های باغ، در نور آفتاب برق می‌زد. یک سیب به دندان زد و توپ را برداشت و برگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین یک گاز، تا وقتی‌که بزرگ شد، گلویش را آزرد. عاقبت پس از سال‌ها بازگشت و از صاحب باغ حلالیت طلبید.

مدیر فرهنگی
فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی‌اش در مدرسه زبان‌زد بود، از مدرسه که می‌آمد، می‌رفت در یک کارگاه سنگ‌بری. بعضی روزها هم کمک‌حال پدرش بود. شرکت در برنامه‌ها و مسابقات قرآنی و اجرای برنامه در مراسم و عضویت در گروه تئاتر از فعالیت‌های فرهنگی‌اش در مدرسه بود. بیرون مدرسه هم بیشتر وقتش را صرف مطالعه و شرکت در جلسات مذهبی و دیدار علماء می‌کرد.

دانشجوی علوم سیاسی
خبر قبولی کنکورش که آمد دوباره روی دوشش پر شده بود از مسئولیت‌های نظامی. دانشگاه نرفت. سال هزار و سیصد و هفتاد، دوباره کنکور داد . رشته علوم سیاسی دانشگاه اصفهان قبول شد. حالش مساعد نبود؛ اما کلاس‌هایش را شرکت می‌کرد.

نفوذ در دل‌ها
یکی از اعضای فعال تیم فوتبال محله بود. در منطقه هم، تیم راه‌اندازی کرده بود. وقتی شرایط کردستان و جو بد افکار عمومی مردم را که در اثر تبلیغات دشمن بر ضد پاسداران ایجادشده بود، دید، از طریق ورزش با مردم ارتباط برقرار کرد. اول مسابقه‌ والیبال ترتیب داد. خودش هم در آن شرکت کرد. بعد هم تیم فوتبال راه‌اندازی کرد. در این میان، روزبه‌روز ارتباطش با روستائیان کرد بیشتر و صمیمی‌تر می‌شد.

مثل بقیه
جلسه‌ فرماندهی گردان‌ها برای توجیه منطقه تشکیل شد. بعد از جلسه همه فرماندهان به همراه حاج اکبر برای غذا خوردن به اتاق دیگری رفتند. چشمش که به سفره افتاد، خودش را کنار کشید و پرسید: بچه‌ها هم امشب همین غذا (مرغ سرخ‌کرده و نوشابه) را دارند ؟
مسئول تداركات سرش را زير انداخت و گفت: ترتیب می‌دهیم فردا برایشان بپزند.
عقب نشست و گفت «پس، برای من هم همان چیزی را بیاورید که بقیه می‌خورند.»
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: این ستاره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۲۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • کارنامه سه ساله به روایت اعضای شورای شهر اصفهان
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شهید شیرودی موفق نبود
  • «آسمان غرب»؛ فیلمی که در به تصویرکشیدن شیرودی موفق نبود
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • شهید شیرودی خلبان تیزپرواز آسمان ایران
  • علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟
  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • مرور زندگی «آقای خاص» کشتی با روایت فرزاد حسنی
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه