Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه آموزش و پرورش به تحولی بنیادین در ابعاد کمی و کیفی نیاز دارد، گفت: آموزش و پرورش نقش هویت ساز، فرهنگ‌ساز و متمدن ساز برای جوامع بشری دارد و زیرساخت توسعه جوامع در گرو توسعه آموزش و پرورش است. ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۰ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدصادق معتمدیان در مراسم تقدیر از معلمین تلاشگر و نمونه استان خراسان جنوبی اظهار داشت: استاد مطهری از جمله کسانی بود که سعی کرد فضای خالی بین حوزه و دانشگاه را پر کند و با مخاطبینی سرکار داشت که هم می‌خواستند عالم باشند و به مسائل روز آگاه و هم دغدغه و نگرانی نسبت به حیات معنوی خود و عمل به چارچوب شریعت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: معلمان دشمنان جهل، مخالفان فقر و پیام آوران صلح و دوستی در جهان هستند آنها شکوفاکننده اذهان انسانها، آموزنده محبت به انسان و شکل دهنده آینده بشریت هستند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: معلمی شغلی شریف، مهم و حساس از ابعاد مختلف است چون با ساختن انسان و ساختن افکار اندیشه‌های افراد سرکار دارد.

معتمدیان با بیان اینکه معلمی حرفه‌ای است که تمام پیامبران و اولیای الهی به آن پرداخته‌اند و در واقع مدیریت افکار و هدایت جوامع بشری است افزود: از دیدگاه دیگر معلمی هنر است؛ هنر ساختن انسان، هنر ایثار و از خود گذشتن برای ساختن آیندگان ایران اسلامی است.

ظرفیت خیران در توسعه آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به‌کارگیری شودارتقا کیفیت آموزشی مدارس اولویت برنامه ششم توسعه آموزش و پرورش استطرح سند جامع توسعه آموزش و پرورش خوزستان اجرایی شود

وی ادامه داد: معلمان و اساتید کشور به رغم کمبود منابع و امکاناتی که در برخی زمینه‌ها وجود دارد با عشق و علاقه و با تمام وجود برای تربیت نسلی پویا و خلاق تلاش می‌کنند که حقیقتاً خدمات آنها در خور قدردانی و تشکر است.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: همه باید تلاش کنیم تا تحولی بنیادین در ابعاد کمی و کیفی آموزش و پرورش به وجود آید چراکه اگر توسعه آموزشی رخ دهد قطعاً توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز اتفاق خواهد افتاد و بدون شک توسعه جوامع بشری مرهون تربیت و آموزش صحیح و موثر معلمان از طریق کشف و پرورش استعدادهای ناشناخته نسل آینده است.

معتمدیان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش نقش هویت ساز، فرهنگ‌ساز و متمدن ساز برای جوامع بشری دارد و زیرساخت توسعه جوامع، توسعه آموزش و پرورش است که در گرو زحمات و خدمات معلمین زحمتکش است.

وی اظهار امیدواری کرد با همت و حمیت معلمان و مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی، با بهبود کیفیت برنامه‌های آموزش و پرورش بتوان در تربیت نسل آینده به عنوان نسلی آگاه، دانا، توانا، پرهیزگار و با ایمان برای ساختن آینده‌ای روشن برای ایران عزیز اسلامی تلاش کرد.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۴۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی