Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اشاره به بخشنامه کمیسیون موارد ۲ و ۳ آیین نامه اجرایی قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان مورخ ۱۴ آبان ۱۳۸۴، گفت: طبق این بخشنامه برخی دانشجویان استعداد درخشان علوم پزشکی از انجام خدمات موضوع این قانون معاف شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کرد: سابق بر این، طبق آیین نامه اجرایی قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان، استعداد‌های درخشان علوم پزشکی و دانشجویان برتر، از انجام خدمات طرح نیروی انسانی معاف بودند که طی نامه‌ای در سال ۹۷، معافیت برخی از استعداد‌های درخشان لغو شد، اما پس از وزارت دکتر نمکی، برقراری این معافیت طی نامه‌ای از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخواست و با موافقت ایشان این معافیت مجددا برقرار شد.

لاریجانی ادامه داد: این قانون البته شامل تمامی استعداد‌های درخشان نبوده و تنها نفرات اول تا دهم کشوری آزمون کنکور سراسری زیر گروه تجربی به تایید سازمان سنجش آموزش کشور، برندگان مدال طلای کشوری از المپیاد‌های دانش آموزی به تایید مرجع مربوطه و نفرات اول تا سوم کشوری آزمون‌های جامع علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، پیش کارورزی پزشکی و ورودی دستیاری پزشکی و دندانپزشکی به تایید مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت متبوع طبق این بخشنامه از طرح نیروی انسانی معاف بودند.

وی افزود: متاسفانه سال ۹۷ در قالب بخشنامه‌ای اعلام شد که معافیت از طرح این دانشجویان در راستای بهینه سازی اجرای قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان لغو شده است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اقداماتی که در قالب برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برای تسهیل شرایط تحصیل دانشجویان استعداد درخشان صورت گرفته است، گفت: تمامی تلاش در حوزه معاونت آموزشی این است که این دانشجویان و نفرات برتر با ادامه تحصیل و طی دوره‌های ویژه بتوانند در آینده، نقش‌هایی موثر را در نظام سلامت کشور به عهده گیرند.

وی با تاکید بر اینکه حضور استعداد‌های درخشان علوم پزشکی در عرصه‌های مختلف نظام سلامت می‌تواند تاثیر چشمگیری در ارتقا این حوزه داشته باشد، اضافه کرد: بدیهی است لغو معافیت از طرح گروه خاصی از استعداد‌های درخشان، به صلاح نظام سلامت نبود و حضور این افراد در عرصه‌های کلیدی را با تاخیر مواجه می‌نمود که مورد توجه وزیر بهداشت قرار گرفت.

لاریجانی در ادامه اظهار داشت: بر این مبنا طی مکاتبه‌ای با دکتر نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، پیشنهاد شد که این گروه از دانشجویان بتوانند کما فی السابق از امتیاز معافیت از طرح بهره‌مند شوند و ایشان نیز با تاکید بر لزوم فراهم نمودن تسهیلات ادامه تحصیل این گروه از دانشجویان، با این پیشنهاد موافقت کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت

محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت : شعار امسال روز مامایی با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در کشورمان هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت است که ۶۰ درصد تکالیف اجرای قانون جوانی جمعیت بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

محمدی بیان کرد: با توجه به قانون جوانی جمعیت و تکالیف وزارت بهداشت، حوزه مامایی بیشترین سهم را در اجرای این قانون دارند و بیشترین کنش را با زوجین دارند در واقع آنها در حوزه بهداشت، مشاوره ازدواج، مراقبت بارداری، آموزش‌های لازم فعال‌اند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، ترویج زایمان طبیعی به کمک متخصصان مامایی در دستور کار قرار گرفته و اطلاع‌رسانی خطرات سزارین به عنوان تهدید نسل به مادران باردار گوشزد می‌شود درحالی‌که زایمان طبیعی سبب کاهش خطرات فرزندآوری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: ارائه مشاوره و اصلاح سبک زندگی در زوجین جوان و اطلاع‌رسانی برای جلوگیری از روش‌های جلوگیری از بارداری به اطلاع خانواده‌ها می‌رسد.

محمدی خاطرنشان کرد: متخصصان رشته مامایی در چهار حوزه بهداشت، درمان، مراکز خصوصی و آموزش در دانشکده پزشکی مشغول فعالیت هستند و در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی مشاوره و آموزش‌های لازم را به زوجین و مادران باردار ارائه می‌کنند.

وی اضافه کرد: در استان کرمانشاه ۸۵۰ متخصص و کارشناس مامایی وجود دارد که با تخصص خود در حوزه‌های مختلف به خانواده‌ها برای بهداشت و درمان و سلامت خانواده به‌ویژه مادران باردار و فرزندان کمک می‌کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ساخت روزانه ۲.۵ کلاس درس در استان اصفهان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟