Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@20:14:44 GMT

دو روایت از دارو و درمان بیماران تالاسمی

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۶۰۰۳

دو روایت از دارو و درمان بیماران تالاسمی

به گزارش ایسکانیوز، یونس عرب دبیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی همزمان با روز جهانی تالاسمی در توضیح انتظارات دارویی و درمانی مبتلایان تالاسمی، با ابراز گلایه از آنچه که "کاهش بودجه بیماران خاص و از جمله تالاسمی در سال جاری" خواند، افزود: در همین زمینه قبل از شروع سال جدید انجمن ما اقدام به انتشار بیانیه‌ای در انتقاد به این کاهش بودجه کرد که متأسفانه توجهی به آن نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرب ضمن درخواست از مسئولان وزارت بهداشت برای توجه بیشتر به بیماران تالاسمی همچنین مدعی شد: تأمین ملزومات مصرفی تزریق خون دشوار بوده و حتی در برخی بیمارستان‌های دولتی مانند بیمارستان شهدای تجریش و مرکز طبی کودکان به ازای فیلتر تعویض خون از بیماران وجه دریافت می‌شود که این خلاف قانون است. در حال حاضر هر فیلتر هزینه‌ای برابر ۵۰ هزار تومان برای بیماران دارد که با شروع دریافت هزینه در تهران در شهرهایی مانند جیرفت و کرمان و ... نیز اقدام به دریافت پول از بیمار شروع شده است.

وی در ادامه با ابراز نگرانی نسبت به نحوه دریافت خون در این بیماران در سال جاری افزود: فیلترهای «لکوسیت» نیز باید در کنار فرآورده‌های خونی تزریق شود که دریافت هزینه برای این موارد، بیماران را نگران کرده است.

وی در خصوص تأمین دارو برای بیماران تالاسمی نیز گفت: درحال حاضر برای تأمین داروی «هیدروکسی اوره» دچار مشکل هستیم. در برخی موارد کمبود داروی آهن زدا نیز مشاهده می‌شود.

عرب همچنین با اشاره به وقوع سیل در برخی نقاط کشور، برای تأمین نیازهای درمانی و دارویی بیماران تالاسمی این مناطق، ضمن تشکر از نیروهای ارتش و سپاه گفت: درخصوص تأمین دارو و تزریق خون همکاری‌های مناسبی از سوی این دو نهاد صورت گرفت. درحال حاضر نگرانی ما نحوه زندگی و وسایل مورد نیاز این بیماران برای نگهداری داروهایشان است.

وی ادامه داد: با توجه به نوع بیماری، این افراد توانایی ماندن در محیط‌های گرم را ندارند. همچنین برخی داروهایشان باید در یخچال نگهداری شود. این تقاضاها از دست‌اندرکاران صورت گرفته است و امیدواریم پاسخ مناسبی داده شود.

عرب نسبت به زندگی کردن این افراد در کمپ‌های اسکان گروهی در مناطق سیل زده هشدار داده و افزود: از آنجا که بیشتر این بیماران عمل طحال‌برداری را انجام داده‌اند، امکان بروز عفونت در آنها وجود دارد و در محل‌های اسکان عمومی باید به مسئله رعایت بهداشت توجه ویژه شود.

مشکلی در تامین دارو و درمان تالاسمی‌ها نیست

در ادامه دکتر مهدی شادنوش - رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون حفظ آرایش دفاعی تمام آحاد جامعه در شرایط کنونی گفت: جنگ فعلی جنگی است که شاید مانند دوران دفاع مقدس حس نشود، اما تمام مردم در حال دست و پنجه نرم کردن با آن هستند. به همین دلیل یکی از نکات قابل توجه برای تمام افراد حقیقی و حقوقی آن است که باید مراقب اظهار نظرهای خود باشند.

شادنوش گفت: تنها یک مورد در بیمارستان «حضرت علی اصغر» از بیمار تالاسمی با دفترچه بیمه نیروهای مسلح، بابت ارایه خدمات اقدام به دریافت وجه شده بود که بلافاصله پس از مطلع شدن از این اتفاق، پیگیری‌های لازم صورت گرفت و وجه به بیمار مسترد شد.

وی همچنین در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی گفت: در حال حاضر برای تأمین داروهای تولید داخل از جمله «آهن زدا» خوراکی هیچ مشکلی وجود ندارد. البته با توجه به برنامه قانون ششم توسعه اگر دارویی به تولید داخل برسد، دیگر سازمان‌های بیمه‌گر از واردات آن حمایت نمی‌کنند که با توجه به شرایط کنونی ممکن است در این دست داروهای وارداتی بیمار با مشکل مواجه شود.

شادنوش در پایان گفت: شرکت تولید کننده در تأمین ماده اولیه تولید داروی «هیدروکسی اوره» به مشکل برخورده بود که این مشکل نیز هفته گذشته با پیگیری‌های صورت گرفته به سرانجام رسید.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 تالاسمی درمان تالاسمی داروهای تالاسمی دو روایت از دارو و درمان بیماران تالاسمی یونس عرب دبیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی دکتر مهدی شادنوش رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تالاسمی درمان تالاسمی داروهای تالاسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۶۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: دولت در حوزه بهداشت و درمان برای استان گلستان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه توموتراپی برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از ۲۰ سال کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سعید گل‌فیروزی در دیدار با منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان اظهارداشت: خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان با اولویت نگاه به حوزه بهداشت و پیشگیری در سطح یک درمانی استان، بی‌نظیر است.

وی اظهار کرد: ساخت 25 خانه بهداشت، پایگاه اورژانس و پایگاه جامع سلامت شهری و روستایی، بخشی از خدمات دولت سیزدهم در گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: ایجاد نخستین مرکز جراحی قلب و نیز نخستین مرکز نازایی سطح 2 در گرگان و گنبدکاووس و نیز نصب و راه‌اندازی سه دستگاه آم.ار.آی (MRI) دولتی در گرگان، علی‌آباد کتول و گنبدکاووس بخش دیگری از اقدامات انجام شده در گلستان حوزه بهداشت و درمان است.

گل‌فیروزی خاطرنشان کرد: تکمیل نخستین مرکز نازایی سطح سه در بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان با 100 میلیارد ریال اعتبار نیز از خدمات ارزشمند دولت در حوزه بهداشت و درمان گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: دولت سیزدهم نیز در حوزه بهداشت و درمان برای این استان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه «توموتراپی» برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از 20 سال در بیمارستان پنج‌ آذر گرگان کرد.

آیت الله سید محسن طاهری نماینده منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه گفت: حوزه سلامت در اولویت استان است و در دولت سیزدهم اقدامات خوبی نیز در این حوزه اتفاق افتاده است.

حجت الاسلام محسن طاهری در این دیدار به موضوعات توزیع عادلانه خدمات سلامت در سراسر استان، ریشه‌یابی و علت یابی شیوه برخی از بیماری‌ها در استان، فرهنگ‌سازی و نمادینه کردن اخلاق پزشکی در جامعه و نیز بر ارزش گذاری مبانی اعتقادی و تقویت عفاف و حجاب تاکید کرد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران