Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش جدیدی که از سوی "مرکز اقدام علیه تجاوز جنسی" منتشر شده خبر از آمار تکان‌دهنده "تجاوزهای جنسی" در دانشگاه‌های مختلف انگلستان می‌دهد؛ در این گزارش، تقریبا ۴۵۰۰ دانشجو از ۱۵۳ دانشگاه مختلف سراسر انگلستان مورد تحقیق قرار گرفتند ... ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹ اجتماعی حقوقی و قضایی حوادث نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ انتشار گزارش جدیدی از وضعیت "آزار جنسی" در دانشگاه‌های انگلستان، آمار هولناکی از تجاوز و اذیت و آزار جنسی دانشجویان در حال تحصیل در این کشور را فاش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاردین در این گزارش از نتایج تکان‌دهنده تحقیقاتی نوشته است که بر اساس آن، برخی از دانشجویان به هنگام تحصیلات دانشگاهی خود در دانشگاه‌های انگلستان مورد اذیت و آزار جنسی قرار گرفته‌اند.

دانشگاه باید قاعدتا یکی از بهترین مکان‌ها با تجربیاتی خوشایند در طول حیات انسان باشد؛ نخستین حس استقلال، برخورد با آدم‌های جدید، تجربه‌های جدید و البته دانش‌اندوزی مدرن همگی می‌توانند حس لذت‌بخشی به انسان بدهند؛ با وجود این، تحصیلات دانشگاهی همیشه برای همه افراد با خوشی و لذت همراه نبوده است.

گزارش جدیدی که از سوی "مرکز اقدام علیه تجاوز جنسی" منتشر شده خبر از وقوع تجاوزهای جنسی در دانشگاه‌های انگلستان می‌دهد و حکایت از آن دارد که تعداد قابل توجهی از دانشجویان در دانشگاه‌های انگلستان، تجربه‌های بسیار ناخوشایندی از تجاوز جنسی را پشت سر گذاشته‌اند.

در این گزارش، تقریبا 4500 دانشجو از 153 دانشگاه مختلف سراسر انگلستان مورد تحقیق قرار گرفتند؛ این برای نخستین بار است که چنین تحقیقاتی در این مورد در دانشگاه‌های بریتانیا انجام می‌شود؛ نتایج این تحقیقات بسیار هولناک بود!

62 درصد از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مشغول به تحصیل در انگلستان، خشونت جنسی را در ایام تحصیل تجربه کرده بودند؛ منظور از خشونت جنسی همان خشونتی است که از سوی گروه «بحران تجاوز» (Rape Crisis) مورد تعریف قرار گرفته است؛ بنا به این تعریف، لمس ناخواسته، دست زدن، آزار جنسی، حمله جنسی، اجبار و تجاوز، همگی جزئی از خشونت جنسی به شمار می‌آیند و این تعداد دانشجو در بریتانیا آن را تجربه کرده‌اند.

عجیب‌تر و هراسناک‌تر از همه این بود که 8 درصد از دختران دانشجویی که در این تحقیقات شرکت کرده بودند، گفتند که در دانشگاه مورد تجاوز قرار گرفته‌اند؛ این تعداد، تقریبا دو برابر میزان تجاوز در انگلستان و ولز است؛ مطابق با گزارش‌های مرکز ملی آمار در انگلستان تقریبا 4 درصد از زنان در انگلیس و ولز مورد تجاوز قرار می‌گیرند.

اما یکی از ابعاد به شدت ناراحت‌کننده این گزارش این بود که تنها شمار اندکی از قربانیان حس می‌کردند که قادر هستند درباره این خشونت‌های جنسی به دانشگاه گزارش دهند! البته به طور کلی، قربانیان اندکی هستند که گزارش‌های خشونت‌های جنسی را به ماموران یا نهادهای مرتبط ارائه می‌کنند.

بنا به آماری که گروه بحران تجازو در انگلستان و ولز منتشر کرده، تنها 15 درصد از کسانی که تجربه خشونت‌های جنسی را داشته‌اند این موضوع را به پلیس گزارش کرده‌اند؛ این موضوع در مورد دانشگاه‌ها هم مصداق دارد و تنها 6 درصد از پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که تجربه‌های مربوط به خشونت جنسی را به مراکز مسئول در دانشگاه اطلاع داده‌اند و از این جمع نیز تنها 2 درصد از روند مربوط به گزارش‌دهی احساس رضایت می‌کردند.

آمار مربوط به این تحقیقات تنها اندکی بعد از آن منشر می‌شود که دانشگاه کمبریج پذیرفت که درباره سوء‌رفتارهای جنسی در این دانشگاه مشکلات مهمی وجود دارد؛ بعد از راه‌اندازی سیستم گزارش‌دهی ناشناس در این دانشگاه، 173 شکایت درباره رفتارهای نامطلوب جنسی در 9 ماه گذشته در این سیستم به ثبت رسید؛ این موضوع یک تصویر آشکار را نشان می‌دهد و آن اینکه خشونت جنسی در دانشگاه‌های بریتانیا در حال همه‌گیر شدن است.

تاثیر این موضوع را بر دانشجویان نمی‌توان دست کم گرفت؛ قطعاً اتفاق ناگواری همچون خشونت جنسی بر حس اعتماد به‌نفس، سلامت ذهنی و حیات اجتماعی بسیاری از دانشجویان اثر‌گذار خواهد بود؛ یک چهارم کسانی که مورد خشونت‌های جنسی قرار گرفته‌اند، گفته‌اند که نسبت به درس و تحقیقات دانشگاهی دلسرد شده‌اند اما 16 درصد نیز درس و دانشگاه را ترک کردند.

افرادی که وارد تحصیلات دانشگاهی می‌شوند کیلومترها دور از خانه و کاشانه اصلی زندگی‌شان به سر می‌برند؛ آن‌ها باید هنگام مواجهه با رویدادهایی همچون تجاوز و خشونت جنسی بدانند دقیقا چه روندی را طی کنند همچنین در چنین مواقعی بسیار مهم است که آن‌ها خود را تحت حمایت بدانند اما پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که چنین حسی را نداشته یا به ندرت وجود آن را احساس کرده‌اند؛ حداقل یک نفر در این تحقیقات گفته است که احساس کرده شکایت او کاملا لاپوشانی شده است؛ نبود حس حمایت در چنین مواردی به بغرنج‌تر شدن مسئله  منجر می‌شود؛ بسیاری از افرادی که در این تحقیقات شرکت کرده‌اند، گفته‌اند که ناچار شده‌اند از جمع دوستان خود کناره‌گیری کنند و شرایط انزوا و رنجباری را پشت سر گذاشته‌اند.

نکته مهم دیگر این است که دانشجویان دقیقا باید بدانند که چه رفتاری خشونت جنسی نام دارد تا آن‌ها را دست کم نگیرند؛ بنا به آمار منتشر شده تقریبا 56 درصد دانشجویان گفته‌اند به اندازه کافی رفتارهایی که با آن‌ها انجام شده است، جدی نبوده تا آن‌ها را گزارش کنند؛ دانشجویان باید بدانند که تک تک این رفتارها مهم است و می‌تواند به رفتارهایی با خشونت و جدیت بیشتری منتهی شود.

احتمالا با گسترش و راه‌اندازی سیستم‌های گزارش‌دهی ناشناس همانند آنچه که به تازگی در دانشگاه کمبریج راه‌اندازی شده است، ابعاد بیشتری از میزان تجاوز، خشونت‌ها یا آزار جنسی در دانشگاه‌های بریتانیا افشا خواهد شد؛ شیوع این موضوع در اکثر این دانشگاه‌ها بریتانیا نشان می‌دهد که این موضوع در حال بدل شدن به یک مشکل بسیار جدی در نظام آموزشی انگلستان است.

فوتبال جهان| محاکمه بازیکن لیگ برتر انگلیس به اتهام تجاوز جنسیحرکت دادگاه پرونده واینشتاین در رد اتهام تجاوز جنسیسه پرونده جدید تجاوز جنسی برای "وینشتاین"افشاگری زنان زندانی از وضعیت بد زندان‌های امارات؛ از شکنجه تا تجاوز جنسی به زندانیانقربانی تجاوز جنسی خواستار اقدام بیشتر ژاپن در برابر جنایات ارتش آمریکا شدپنتاگون آمار تجاوز جنسی در پایگاه‌های نظامی آمریکا را منتشر کرداعتراض اسپانیایی‌ها به تبرئه 5 متهم به تجاوز جنسی سه روزه شد

انتهای پیام/

Rsaadati/P/S2,20,1392/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟

به گزارش همشهری آنلاین، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا در تشریح برخی از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای گفت:‌ پلیس به عنوان آخرین و مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

اطلاعیه مهم پلیس درباره طرح نور + جزئیات سرویس اسکورت و قاچاق دختران به خارج از کشور برای خدمات جنسی

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بین بخشی که به شکل نیمه آشکار و نیمه پنهان بود و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بودند، مورد شناسایی قرار گرفت و منهدم شد. در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان در پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است، اشاره کرد و گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان فعال بود. ارتباطات اعضای این باند با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص بود و در نهایت نیز اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

پخش زنده فیلم‌های مستهجن از دختران کم‌سن در پروژه چتربیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِر بِیت» نیز گفت: اعضای این باند اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی کرده بودند. متاسفانه برخی از دخترانِ کم‌سن و سال و جوان که عمدتا بین ۱۵ تا ۲۶ سال سن داشتند در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... کرده بودند.

بازداشت ۵۰ مدل مستهجن در پرونده رافائل

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز گفت:‌ اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشا و سایت های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

قاچاق دختران به خارج از کشور به بهانه مسابقه دنس

سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره کرد و گفت: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... کرده بودند. پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

انهدام خانه‌های فساد سایه در شمال تهران

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه‌ فسادِ واقع در یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده 8 زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیت ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

کد خبر 846868 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم فراجا قاچاق انسان زنان

دیگر خبرها

  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان توسط مرد نقاش
  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش
  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • جزئیاتی تکان دهنده از قتل یک جوان توسط ۴ برادر
  • حضور مرد سرشناس و بانفوذ در پرونده قتل چشم‌آبی‌ها | زوایای جدید از قتل تکان‌دهنده یک مرد در بزرگراه + تصاویر بازسازی صحنه قتل
  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان
  • جزئیات تکان‌دهنده از پروژه «سرویسِ اسکورت»
  • پخش زنده فیلم‌ دختران ایرانی برای مردان خارجی‌ | ماجرای تکان‌دهنده خانه‌های فساد | قاچاق دختران به خارج ا پروژه‌های کینگ، چتربیت و رافائل چه بودند؟