Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:04:41 GMT

معاون وزیر: تفسیر اصلی آموزش و پرورش از شادی گم شده است

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۰۱۶۴۸

معاون وزیر: تفسیر اصلی آموزش و پرورش از شادی گم شده است

تهران- ایرنا- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: تفسیر اصلی وزارت آموزش و پرورش از مقوله شادی و نشاط و برنامه هایی که در این راستا اکنون در مدارس اجرا می شود، در میانه هیاهوی پخش نماهنگ های بی نام و نشان گم شده است.

«رضوان حکیم زاده» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش ایرنا اظهار داشت: آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی به دنبال فراهم کردن فضای شادی و نشاط در مدارس است و تلاش دارد تا این کار را در چارچوب مناسب و در قالب نحوه اداره کلاس‌های درس و آموزش عملی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه عده ای درصدد هستند تا با انتشار نماهنگ هایی در فضای مجازی وانمود کنند که شادی و نشاط مدنظر دستگاه تعلیم و تربیت اینگونه است، افزود: باید توجه داشت که دانش آموزان ساعات کوتاهی در مدرسه حضور دارند و مدرسه مسئول تمامی اتفاقاتی که رخ می دهد، نیست.
معاون وزیر آموزش و پرورش، رسانه را رقیب جدی خانواده ها و مدرسه بر نوع رفتار و تربیت کودکان و نوجوانان دانست و گفت: آنچه که اکنون در فضای مجازی به بهانه شادابی و نشاط دانش آموزان در مدارس منتشر شده ارتباطی به برنامه ها و سیاست های راهبردی این وزارتخانه در راستای ایجاد روحیه پرنشاط در میان دانش آموزان ندارد.
حکیم زاده ادامه داد: سیاست وزارتخانه بر این است که بسترهای لازم را فراهم کند تا دانش آموزان از طریق فعالیت های پرورشی و آموزشی یک محیط با نشاط را تجربه کنند.
وی تصریح کرد: در همین راستا برای تغییر شرایط کلاس ها و مدارس از یک محیط خشک و غیر منعطف به یک محیط شاداب، پرنشاط و منعطف که در سند تحول بنیادین نظام آموزشی نیز بر آن تاکید شده است، تحولاتی در روش های یاددهی و یادگیری ایجاد شد تا دانش آموزان به ویژه کودکان با توجه به اقتضائات سنی خود به صورت طبیعی و در بستر یادگیری شاداب باشند و شادی را تجربه کنند .
وی ادامه داد: بازی و یادگیری ویژه دانش آموزان سه پایه اول، دوم و سوم ابتدایی از جمله این برنامه ها در راستای ایجاد نشاط در مدارس است و در شیوه نامه اجرایی طرح این مساله مورد تاکید قرار گرفته است که بچه ها در عین حال که بازی می کنند مفاهیم علمی را هم یاد بگیرند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در قالب این طرح تلاش می شود تا فرصتی برای تحرک بچه ها البته زیر نظر معلمان فراهم شود، تاکید کرد: نشاط باید جزئی از فعالیت های آموزشی و پرورشی و در بطن آنها باشد نه به عنوان یک چیز جداگانه که به انحراف رود که در همین راستا برنامه هایی برای دوره ابتدایی پیشنهاد شده بود که عملی شد.
حکیم زاده بیان داشت: طرح عید و داستان به جای تکالیف نوروزی، اجرای نمایش در مدارس به منظور بستر سازی برای شادابی بچه ها، هر مدرسه یک سرود، هر مدرسه یک تئاتر، حذف عواملی که موجب اخلال در شادی بچه ها می شود همچون ممنوعیت برگزاری آزمون های تستی و استفاده از کتاب های آموزشی و کمک آموزشی و تغییر ماهیت تکالیف از مشق شب سنتی به تکالیف مهارتی، از جمله سیاست ها و برنامه های وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد شادابی و نشاط در مدارس است که به صورت جدی در دوره ابتدایی پی گیری می شود.
وی اظهار داشت: از آنجا که برنامه های مشخصی از طریق ادارات کل آموزش و پرورش استان ها به منظور بسترسازی شادابی در فضاهای آموزشی در اختیار مدارس قرار گرفته است با رصد نحوه اجرای برنامه ها، مشخص شد که برنامه ها زیر نظر معلمان و بسیار مناسب هدایت و انجام شده است.
**1883**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش آموزش و پرورش شادی دانش آموزان مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۱۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است

به گزارش خبرنگار مهر، وحید خدابنده ظهر شنبه در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی « الف تا » که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده ها و تجارب خاص مدارس است.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه ها محورهای اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیندهای یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی « الف تا » با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

کد خبر 6089982

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست