Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با بیان اینکه نصب برچسب قیمت بر روی کالاها تا ۸۰ درصد از گران‌فروشی‌ها و تخلفات می‌کاهد، گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت، بیشترین تخلف مربوط به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۵:۰۳ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

جواد محمدی فشارکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با بیان اینکه طرح تشدید نظارت و بازرسی اصناف در ماه مبارک رمضان از هفتم اردیبهشت ماه آغاز شده است، اظهار داشت: تاکنون 6 هزار و 320 بازرسی از صنوفی که اقلام غذایی شهروندان را عرضه می‌کنند در بازار اصفهان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیرامون بازرسی 30 روزه اصناف بر بازارهای اصفهان در آستانه ماه مبارک رمضان، افزود: طی این مدت 95 بازرس قراردادی، متخصص و 240 بازرس افتخاری بر تمام واحدهای صنفی فعال در اصفهان نظارت ویژه‌ای دارند.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان درباره اینکه از هفتم اردیبهشت ماه تاکنون با آغاز طرح تشدید نظارت و بازرسی اصناف در رمضان 6 هزار و 320 بازرسی از واحدهای صنفی اصفهان انجام شده است، بیان کرد: در راستای این تعداد بازرسی تاکنون 116 فقره پرونده تخلف تشکیل و به سازمان تعزیرات استان ارسال شده است.

وی پیرامون اینکه تمام کالاهایی که در سبد خانوار برای ماه مبارک رمضان قرار می‌گیرد شامل موادغذایی و سلامت محور است، گفت: در ایام ماه مبارک رمضان بازار صنوف گز و شیرینی، میوه و سبزی، گوشت سفید و قرمز، کبابی و بریانی، رستوران‌ها، نانوایی‌ها، اغذیه و ساندویچ، فروشگاه‌های موادغذایی، عطاری‌ها، مغازه‌های خواروبار و آجیل‌ و خشکبار بیشتر از صنوف دیگر مورد نظارت بازرسان قرار می‌گیرد.

محمدی پیرامون اینکه مابقی صنوف در بازار اصفهان از طرح تشدید بازرسی و نظارت ماه مبارک رمضان مستثنی نیستند، اظهار داشت: در این ایام تمام صنوف و اتحادیه‌ها که به نوعی مردم برای تهیه اقلام ماه رمضان با آنها ارتباط دارند هم مورد بازرسی قرار می‌گیرند، اما نظارت بر صنوفی اعم از شیرینی‌فروشی‌ها در تأمین زولبیا و بامیه، آش و حلیم، کله و ‌پاچه با نظارت خاصی اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه نصب برچسب قیمت بر روی کالاها تا 80 درصد از گران‌فروشی‌ها و تخلفات می‌کاهد، اظهار داشت:  از آغاز تشدید بازرسی‌ها تاکنون بیشترین تخلف به ترتیب عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، نبود درج قیمت بر روی کالاها بوده و گران فروشی در رتبه سوم تخلفات قرار گرفته‌ است.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از ساعت 8 صبح تا 10 شب توسط بازرسان اصناف بر واحدهای صنفی فعال در شهر اصفهان اجرایی می‌شود، افزود: در این ایام بازرسی‌های مشترک با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و بازرسان اداره‌کل تعزیرات حکومتی بر تمام واحدهای صنفی انجام می‌شود.

34 تیم بازرسی دامپزشکی استان بوشهر بر بازار فرآورده‌های دامی نظارت می‌کنندبازرسی مستمر از مراکز تولیدی و خدماتی استان گیلان انجام می‌شودبازرسی ویژه از بازار کهگیلویه و بویراحمد؛ قاطعانه با گران فروشان برخورد می‌کنیم

وی درباره ساعات کار رستوران‌ها، فروشگاه‌های حلیم و آش، فست‌‌فود‌ها و اغذیه‌فروشان، بیان کرد: هر ساله ساعات کاری این صنوف در ایام ماه مبارک رمضان توسط اداره اماکن اصفهان تعیین می‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان در پاسخ به این سئوال که از آغاز بازرسی‌ها تاکنون کدام صنوف بیشترین تخلفات را مرتکب شده‌اند، گفت: درصد بالای تخلفات واحدهای صنفی را بدون بررسی کامل نمی‌توانیم بازگو کنیم، زیرا منطقی نیست رقمی را اعلام کنیم، برخی صنوف از واحد کمتری نسبت به واحدهای دیگر برخوردارند و به تبع بازرسی‌ها آنها هم کمتر است، اما صنوفی با تعداد واحد بیشتر، به طور حتم بازرسی‌های بسیار با تخلفات بیشتری دارند.

وی افزود: شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف و یا گرانفروشی می‌توانند با شماره تلفن‌های 13-32352012 مدیریت بازرسی و نظارت اصناف استان به ستاد خبری و یا دایره رسیدگی به شکایات و گزارش‌های مردمی این مدیریت اطلاع دهند تا در اسرع وقت برای بررسی، اقدام لازم اجرایی شود.

انتهای پیام/ ع

R41346/P4001/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۰۷۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته