Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردوهای هجرت یکی از طرح‌های موفق و پرطرفدار بسیج سازندگی است که با مشارکت دادن دانش‌آموزان علاقمند آنها را برای ساختن آینده‌ای بهتر آماده می‌کند. ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۵ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سازمان بسیج سازندگی به‌منظور استفاده از نیرو و نشاط جوانان برای سازندگی کشور به‌دستور مقام معظم رهبری ایجاد شده است، نهادی که از زمان آغاز تا کنون منشأ اقدامات سازنده بسیاری شده است به‌طوری که می‌توان گفت تأثیر آن در کشور و برای سازندگی بسیار مهم و غیر قابل انکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیج سازندگی از جمله نهادهای موفقی است که مورد استقبال جوانان بسیاری نیز قرار گرفته و همه‌ساله جوانان ایرانی با شرکت در طرح‌های مختلف آن به آبادانی و سازندگی کشور و شهرها و روستاهای آن کمک می‌کنند.

یکی از آخرین نمونه‌های مشارکت جوانان در طرح‌های بسیج سازندگی مشارکت در تعمیر و پاکسازی شهرها و روستاهای سیل‌زده بود که همچنان ادامه دارد.

یکی دیگر از طرح‌های پرطرفدار بسیج سازندگی اردوهای هجرت است که مختص دانش‌آموزان بوده و در تابستان و غالباً برای تعمیر و بازسازی مدارس اجرا می‌شود. فعالیت‌های طرح هجرت در حوزه فضاهای آموزشی بوده که از جمله آنها می‌توان به مرمت و زیباسازی، نقاشی و رنگ‌آمیزی محیط داخلی و بیرونی مدارس، تعمیر و بازسازی اموال و امکانات آموزشی آسیب‌دیده، جوشکاری، برق‌کشی و دیگر فعالیت‌های عمرانی و سازندگی اشاره کرد.

برنامه‌های متنوع فرهنگی، تربیتی و آموزشی در روند اجرای طرح اردوهای هجرت برگزار می‌شود. یکی از اهداف مهم این طرح نیز تقویت روحیه برادری و نوع‌دوستی میان دانش‌آموزان است. آشنایی و خو گرفتن بیشتر با کارهای دسته‌جمعی، مهارت‌آموزی، تجربه‌آموزی، کار جهادی و بسیاری آموزه‌های دیگر از محاسن این طرح است.

استان اصفهان نیز یکی از استان‌های بسیار فعال در طرح‌های بسیج سازندگی است، نوجوانان و جوانان زیادی همه‌ساله داوطلب شرکت در این طرح‌ها از جمله اردوهای جهادی و هجرت هستند تا کنار هم به آبادانی شهر و کشور خود کمک کنند. مشارکت در این طرح‌ها مورد علاقه جوانان اصفهانی است و آنها با شرکت در طرح‌های بسیج سازندگی تجربه‌های بیشتری برای آینده خود می‌آموزند.

شرکت 3هزار دانش‌آموز اصفهانی در اردوهای طرح هجرت

رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان با اشاره به علاقه دانش‌آموزان اصفهانی به شرکت در اردوهای هجرت به خبرنگار تسنیم گفت: در این اردوها 2 هزار و 632 نفر اعزامی، 26 هزار و 320 نفرروز، 259 مدرسه را بازسازی کردند.

سرهنگ احسان‌الله رضاپور افزود: در عرصه‌های رنگ‌آمیزی و نقاشی ساختمان، تعمیر میز و نیمکت، برق‌کشی و سیستم روشنایی، تعمیر و مرمت سرویس بهداشتی، دیوارنویسی و شاداب‌سازی حیاط مدرسه و تجهیز و ساماندهی کتابخانه‌ها اقداماتی توسط دانش‌آموزان شرکت‌کننده انجام شد.

ارائه 570 دوره آموزشی به دانش‌آموزان طرح هجرت

وی بیان کرد: در مباحث آموزشی 570 دوره آموزشی به‌همراه ارائه گواهی آموزشی در عرصه‌های فنی ‌و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، بسیج مهندسین کشاورزی، عرصه‌های اقتصاد مقاومتی، صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی برگزار شد که 4 هزار و 464 نفر در این زمینه کار کرده‌اند.

رئیس بسیج سازندگی استان اصفهان در ادامه با اشاره به اردوهای جهادی گفت: در اردوهای جهادی 400 گروه جهادی در عرصه‌ فعالیت‌های فرهنگی، علمی، آموزشی، بهداشت و سلامت، اشتغال‌زایی و کارآفرینی، فنی و عمرانی با فعالیت در جغرافیای هدف در مدت زمان 3 تا 5 سال به‌کارگیری شدند.

اصفهان| سازندگی؛ مقدس‌ترین غنیمت به‌جامانده از اردوهای جهادیاصفهان| بسیج سازندگی رقیب بخش خصوصی نیستبسیج سازندگی خوزستان ساخت 500 خانه برای سیل‌زدگان را برعهده گرفت

شرکت 120هزار نفر در اردوهای جهادی

وی افزود: تعداد افراد فعال نزدیک به 120 هزار نفرروز در قالب اردوهای 3، 7 و 10 روزه و بعضاً اردوهای یک‌روزه است.

سرهنگ رضاپور با یادآوری انواع فعالیت‌های انجام‌شده، توسط گروه‌های جهادی اظهار داشت: برگزاری مراسم فرهنگی، مذهبی، ورزشی، تجهیز کتابخانه روستایی، اکران فیلم و مستند، توزیع بسته‌های آموزشی و فرهنگی، کلاس‌های عقیدتی، اخلاقی، قرآنی، آموزشی تحصیلی، ویزیت عمومی و توزیع دارو، ویزیت متخصص، خدمات زنان و زایمان، خدمات دندانپزشکی و غیره از جمله خدمات انجام شده است.

وی بیان کرد: همچنین کلاس‌های ترویجی و آموزشی در حوزه اشتغال، راه‌اندازی بنگاه‌های کوچک اقتصادی، برنامه‌های فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی، مرمت و تکمیل خانه‌های محروم، ساخت حمام و سرویس بهداشتی، ساخت خانه بهداشت، تکمیل خانه بهداشت، مرمت و تکمیل مدارس و غیره توسط جهادگران انجام شده است.

اردوهای جهادی یکی از طرح‌های موفق و پرطرفدار سازمان بسیج سازندگی میان مردم به‌ویژه نوجوانان و جوانان است که به‌صورت کاملاً داوطلبانه اجرا می‌شود. حضور جوانان با خواست خودشان برای سازندگی کشور از محاسن بزرگ این طرح است.

دانش‌آموزان بسیاری همه‌ساله در طرح اردوهای هجرت شرکت می‌کنند و مشغول بازسازی و تعمیر مدارس می‌شوند؛ علاوه بر اقدامات ارزنده آنها در مدارس این اردوها باعث تقویت روحیه کار گروهی، مشارکت‌های اجتماعی و کمک به نیازمندان می‌شود.

نوجوانان شرکت‌کننده در اردوهای جهادی و هجرت بدون شک همان‌هایی خواهند بود که در آینده نسبت به جامعه احساس مسئولیت کرده و در هر مشکل و سختی یاری‌گر هموطنان خود خواهند بود، مانند جوانان امروزی که هم‌وطنان خود را در هیچ کدام از مخاطرات و حوادث تنها نگذاشتند.

انتهای پیام/*

 

R41346/P4001/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۵۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟

ایرج شاه ملکی، با بیان اینکه هدف مدارس از راه دور پوشش تحصیلی «دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل» است گفت: دانش‌آموز زیر ۱۸ سالی می تواند در مدارس از راه دور ثبت نام کند که مجوزی با عنوان «کمیسیون خاص» با توجه به شرایط جسمی، روحی، مالی، بیماری، دوری راه و صعب العبور بودن مسیر، داشته باشد.

وی با بیان اینکه تحصیل در مدارس از راه دور برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال واجب التعلیم راحت نیست، محدودیت دارد و منطقه یا آموزش و پرورش باید تاییدکننده شرایط دانش آموز باشد افزود: برای دانش آموز بالای هجده سال تحصیل در مدارس از راه دور هیچ ممنوعیتی ندارد.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش در خصوص تحصیل دختران ازدواج کرده نیز ادامه داد: این افراد می توانند در شیفت عصر مدارس دولتی، از راه دور، بزرگسالان تحصیل کنند. همچنین آیین نامه اجرایی هم به آن ها اجازه داده با رعایت ملاحظاتی در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند.

شاه ملکی با اشاره به اینکه برای دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برای سه ترم، ثبت نام و همچنین نیم سال تحصیلی داریم گفت: برای ترم مهر ماه، بهمن و دوره تابستان امکان ثبت نام برای دانش آموزانی که شرایط ثبت نام دارند، وجود دارد.

وی با بیان اینکه مدرک مدارس از راه دور همچون مدرک مدارس عادی است عنوان کرد: حتی قبولی تحصیل دانش آموزان از راه دور را در رشته پزشکی نیز داشته‌ایم.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که نیروی آزاد «گزینش شده»، ملاک فعالیت معلمان در این مدارس است.

شاه ملکی اظهار کرد: شهریه ثابت هرسال نسبت به سال قبل تغییر می‌کند، مبلغ سال تحصیلی جاری، ۲۴۰ هزار تومان بابت «شهریه ثابت» در سراسر کشور اعلام شده بود اما «شهریه متغیر» واحد درسی به خود استان‌ها واگذار شده که براساس شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تعیین می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی