Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان وبلوچستان گفت: عوامل تولید و توزیع بازی وحدت شکن در فضای مجازی تحت تعقیب پلیس و دستگاه های قضایی قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ اخیرا یک بازی رایانه ای در فضای مجازی در حال گسترش است که هدف اصلی آن اهانت به قومِ بلوچِ سیستان وبلوچستان می باشد چرا که در قالب این بازی افرادی با لباس سنتی بلوچ در کار حمل و توزیع سوخت قاچاق فعالیت دارند و اگر ماموران انتظامی به این افراد شلیک کنند امتیاز ویژه بازی را کسب خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این بازی از همان ابتدای نشر در فضای مجازی با واکنش جدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان وبلوچستان مواجه شد که حجت الاسلام علی موحدی راد در این خصوص به خبرنگار عصرهامون گفت: هدف اصلی این بازی خدشه وارد کردن به وحدت و امنیت موجود در سیستان وبلوچستان و اهانت به اقوام ایرانی است.

وی افزود: بلوچ ها به عنوان یکی از اقوام اصیل و با اصالت ایران اسلامی محسوب می شوند و هرگز اجازه نمی دهیم برخی افراد مغرض از آنها سوء استفاده کرده و در قالب یک بازی وحدت شکن به این قوم اهانت کنند.

وی ادامه داد: عوامل ساخت این بازی قصد دارند تا به نوعی بحث شهروند درجه یک و دو را به مردم القا کنند که به صراحت اعلام میکنم در کشور ایران شهروند درجه بندی شده نداریم و همه در برابر قانون و حقوق شهروندی از برابری، برادری و مساوات برخوردار هستند.

دادستان زاهدان تاکید کرد: اساس انقلاب اسلامی ایران بر پایه عدالت اجتماعی بنا شد و اینکه برخی ها بخواهند این اصل را زیر سئوال ببرند خیالی خام و باطل است اما با توجه به ویژگی هایی خاصی که این بازی دارد به عنوان مدعی العموم دستور تعقیب سازندگان این بازی به پلیس فتا و نیروی انتظامی صادر شده است.

قاضی موحدی راد تاکید کرد: در شرایطی که کشور نیازمند وحدت و انسجام دوچندان است برخی ها می خواهند با به راه انداختن اختلافات قومی و مذهبی و توهین به اقوام و مذاهب و لباس های بومی محلی استان سیستان وبلوچستان فضا را متشنج کنند که به هیچ وجه قابل پذیرش نبوده و با شدت و جدیت کامل با آنها برخورد قاطع قضایی می شود.

وی تصریح کرد: در کنار تحت تعقیب قرار گرفتن سازندگان این بازی، کسانی که در امر توزیع و بازنشر آن نیز فعالیت داشته باشند شریک آنها محسوب می شوند و تحت پیگرد قرار می گیرند که به شهروندان توصیه می شود که خواسته یا ناخواسته در دام این افراد قرار نگیرند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان وبلوچستان تاکید کرد: در این خصوص رایزنی های لازم با معاون دادستان کل در فضای مجازی نیز انجام شده و به طور جد پیگیر هستیم تا ضمن شناسایی و برخورد با عوامل این اقدام وحدت شکن، از نشر این بازی در فضای مجازی جلوگیری شود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۱۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ‌کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا اظهار کرد: همزمان با آغاز سال 1403 و در راستای پاک‌سازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا 34 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاک‌سازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند.

کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون

سردار مجید بیان کرد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی بیش از 90 درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و... را به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تأکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاک‌سازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان