Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:04:11 GMT

مراکز مشاوره باید از بهزیستی مجوز دریافت کنند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۶۲۱۹

مراکز مشاوره باید از بهزیستی مجوز دریافت کنند

تهران- ایرنا- معاون مشاوره و روانشناختی معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر اینکه مراکز مشاوره دارای مجوز از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره باید تغییر وضعیت شوند، گفت: این مراکز باید تحت نظارت حاکمیت قرار گرفته و مجوز خود را از بهزیستی دریافت کنند.

بهزاد وحیدنیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: لازم است همه مراکز مشاوره با قانون تطابق پیدا کنند و تحت نظارت دولت قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: مطابق ماده 6 مقررات مالی دولت، بهزیستی مکلف و موظف به صدور مجوز مراکز مشاوره است و قبل از تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نیز این کار را انجام می داده است.
وحیدنیا ادامه داد: خدمات مراکز مشاوره بهزیستی بر کسی پوشیده نیست و تخصص های متعددی در این مراکز ایجاد و برنامه های نظارتی برای آنها تدوین و ابلاغ شده است.
معاون مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: هنگامی که سخن از تاسیس مراکز مشاوره می شود، صفر تا صد آن به نفع مصلحت مردم به بهزیستی سپرده شده است.
وحیدنیا اظهار داشت: طبق ماده 57 احکام دائمی توسعه کشور نیز مرجع صدور مجوز مراکز مشاوره، بهزیستی است و این بار در کنار مراکز مشاوره به کلینیک های مشاوره نیز اشاره شده و بهزیستی تنها مرجع حاکمیتی برای صدور مجوز مراکز مشاوره است.
وی یادآور شد: بر اساس قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، این سازمان به عنوان مجموعه ای برای احقاق حقوق صنفی و ارتقای دانش روانشناسی است که می تواند در حوزه تخلفات مراکز مشاوره، کمک حال بهزیستی باشد و در قانون نیز به آنها تکلیف شده است که درباره تصمیم گیری های حوزه مشاوره با بهزیستی همکاری کنند و وظیفه آنان است که هرجا که لازم است، کنار بهزیستی باشند.
وحیدنیا تصریح کرد: بر اساس سازوکارهای سیاست گزاری های انجام شده، مدیریت خدمات کشوری باید دست حاکمیت باشد و آنجا که دولت نیاز دارد از مجموعه غیردولتی کمک بگیرد.
معاون مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: مصادیق دیگری در این باره در قانون وجود دارد؛ تنها و اصلی ترین وظیفه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، تعیین حدود صلاحیت های مشاوره ای و صدور پروانه کار است و شأنی برای صدور مجوز مراکز مشاوره برای این سازمان وجود ندارد؛ از این رو لازم است همه مراکز مشاوره طبق قانون تحت نظارت دولت قرار گیرند.
وحیدنیا افزود: تاکنون پراکنده کاری های زیادی در حوزه مشاوره انجام شده و با تعامل و کشمکش این کار پیش رفته است؛ بهزیستی طی ماه های گذشته توافق نامه هایی با وزارت ورزش و جوانان، نیروی انتظامی و انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش در زمینه صدور مجوز مراکز مشاوره داشته است و کمک می کنیم مجموعه های تحت نظارت آنها توسعه پیدا کند. امیدواریم سازمان غیردولتی نظام روانشناسی و مشاوره نیز به این تعامل برسد.
معاون مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره باید حدود قانونی خود از جمله تعیین حدود صلاحیت ها را محور قرار دهد که البته خود اصل مصاحبه ها نیز جای بحث است.
معاون مشاوره و روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: به دفعات تفاهم نامه های مختلفی بین بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نوشته شده اما به امضا نرسیده است و امیدواریم تعاملات به نتیجه برسد.
وحیدنیا خاطرنشان کرد: تاکنون 2 هزار و 850 مرکز مشاوره از سازمان بهزیستی کشور مجوز گرفته اند و امید می رود با تعامل و عقد تفاهم نامه با مجموعه ها، هزار مرکز دیگر ساماندهی شوند و به مرور مجوز خود را از بهزیستی دریافت کنند.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد سازمان نظام روانشناسی و مشاوره علاوه بر صدور حدود پنج هزار پروانه کار برای حدود 350 مرکز مشاوره، مجوز صادر کرده است که باید تغییر وضعیت شوند و تحت نظارت بهزیستی قرار گیرند.
اجتمام*9185*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهزيستي مراكز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • «روانشناسی خودمانی» در بوستان «بهشت مادران» برگزار می‌شود