Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه وقتی از شفافیت حرفی به میان می‌آید کلمه هایی چون صداقت، وضوح کامل، درخشانی و تابانی از آن تداعی می‌شود. واژه‌هایی که اگر به معنای واقعی بیان و در کار‌ها اعمال شوند، جذابیت‌های خاص و مثبتی در ابعاد مختلف و میان عوام و خواص دارد. شفافیت مالی در سازمان‌ها و ارگان‌ها یکی از مهمترین موضوعاتی است که «باید» در دستور کار قرار بگیرد و هر کدام از سازمان‌ها در هر زمان آمادگی ارائه ریز آن را در قالب کارنامه‌ی خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان سینمایی حتماً به این قاعده اشراف کامل دارد و به طور قطع در دستور کار و برنامه ریزی‌های خود قرار داده و خواهد داد، اما اینکه چگونه، در کجا و در چه مدت زمانی آن را رسانه‌ای کند مستلزم توجه بیشتر و بهتری است.

چه بخواهیم و چه نخواهیم، زمانی که حرف از پول و هزینه کرد آن هم در ابعاد گسترده و رقم‌های بالا و از همه مهمتر در وضعیت اقتصادی نامناسب جامعه زده می‌شود، حساسیت‌ها و حاشیه‌ها رنگِ پررنگ تری به خود می‌گیرند و تمرکز همه روی آن بیشتر می‌شود. پس بهتر است با تلاش بیشتر درصد خطا‌های آن به کمترین و اگر امکان دارد به صفر برسد.

اینکه سازمان سینمایی لیست هزینه کرد‌های خود را رسانه‌ای می‌کند، اتفاق خوبی است؛ اما آیا به صرف اعلام بودجه‌های تعلق گرفته به زیر مجموعه‌های خود شفافیت ایجاد می‌کند؟ اگر قرار باشد جواب منطقی و به دور از «فرار» از اصل آن، بدهیم قطعا باید گفت خیر، چون خروجی‌های زیرمجموعه‌های این سازمان گویای همه چیز خواهد شد.

چند سوال که نیاز است مسئولان سینمایی به آن پاسخ دهند:

آیا رئیس سازمان سینمایی از مسئولان زیر مجموعه‌های خود جزئیات عملکردشان را مطالبه می‌کند؟ آیا رئیس سازمان سینمایی در صورت بروز خطا از هریک از این زیرمجموعه‌ها، به خصوص به صورت عمدی جریمه‌ای در تعریف قانون در نظر می‌گیرد؟ آیا رئیس سازمان سینمایی نظارت خود را بر دادن بودجه‌های کلان در وضعیت اقتصادی کنونی کشور بیشتر می‌کند؟ آیا جلوی تولید فیلم‌های بی‌محتوا و جشنواره‌های پرهزینه گرفته می‌شود؟ آیا نباید نسبت به کسانی که نقشی در مدیریت دارند، اما حضور پررنگی ندارند بازنگری صورت می‌گیرد؟ برخورد با کسانی که هزینه‌ها را هدر می‌دهند

عبدالله علیخانی تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره بیان کرد: اعلام شفافیت اتفاق خوبی است؛ اما اینکه به صرف نوشتن روی کاغذ و بدون ارائه خروجی مثبت باشد، در اصل کلی حرفی زدن است.

وی افزود: وقتی می‌گوییم شفافیت یعنی باید جزئیات همه کار‌ها و هزینه کرد‌های آن اعلام شود تا همه از خاص و عام به آن اشراف کامل پیدا کنند.

علیخانی در خصوص نبود شفافیت برخی از زیرمجموعه‌ها و اختصاص بودجه به ارگان‌هایی که نتایج مثبتی در پی ندارد، عنوان کرد: قطعاً سازمان سینمایی باید از آن‌ها بخواهد تا جریان به صورت واضح و کامل روشن شود؛ چون این مسئولان باید به مدیران بالاتر یعنی رئیس سازمان سینمایی، وزیر و مجلس توضیح دهند. پس اگر زیرمجموعه‌ها امتناع کنند و یا هر ساله بدون خروجی خوب هزینه‌هایی را هدر دهند، حتما باید در راستای قانون با آنها برخورد شود.

انتهای پیام/ 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان سینمایی وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه

به گزارش قدس خراسان، محمدعلی زهره‌ای یکشنبه شب در شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌ رضوی که به میزبانی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد مقدس برگزار شد، اظهار کرد: با توجه‌ به نگاه ویژه وزیر راه و شهرسازی به کارکنان این وزارتخانه‌ باید تمامی تلاش خود را معطوف به توجه به رفاه، معیشت و مسکن آنان کنیم.

قائم‌ مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی و همدلی میان زیر مجموعه‌های این وزارتخانه افزود: آنچه سبب افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به مردم در سراسر ایران اسلامی می‌شود، همدلی و هم‌افزایی زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است چراکه در این صورت نقاط قوت رشد یافته و نقاط ضعف رفع خواهد شد.

وی اهمیت توجه‌ به آموزش کارکنان وزارت راه و شهرسازی را مورد تاکید قرار داد و گفت: در حوزه آموزش و افزایش ‌دانایی و سطح علمی کارکنان باید دوره‌های آموزشی ویژه کارشناسان، روسای ادارات و سایر کارکنان در دستور کار دائمی سازمانها قرار گیرد چراکه دائماً نیازمند بروز رسانی سطح علمی کارکنان و کارشناسان هستیم.

زهره‌ای همچنین به جذب جوانان و نخبگان‌ در سطح این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: از سوی دیگر باید چرخش مدیران و پرورش مدیران آینده مدنظر تمامی مدیران کل و روسای سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های‌ وزارت راه و شهرسازی قرار داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی نیز در این نشست به جایگاه این استان و مشهدالرضا(ع) در سطح کشور اشاره کرد و گفت: خراسان‌رضوی‌ به‌ واقع به‌ دلیل وجود مضجع شریف رضوی شرایط خاص و متفاوتی دارد به‌گونه‌ای که سالانه شاهد سفر میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به این استان هستیم.

وحید داعی بیان کرد: وزارت راه و شهرسازی باید در همه زمان، تلاش خود را معطوف به تسهیل شرایط ورود زائران داخلی و خارجی کند، در همه دورانی که خراسان رضوی مسافر زیادی داشته، با وجود تمامی کمبودها و کاستی‌های اعتباری، همه تلاش زیرمجموعه‌های وزارت راه در استان خراسان‌رضوی، ارائه خدمات به زائران امام رضا(ع) با بالاترین کیفیت بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی همچنین به برگزاری منظم شورای هماهنگی راه و شهرسازی این استان‌ اشاره کرد و گفت: امسال طراحی ویژه‌ای کردیم که مسئولان ارشد استان در شورای هماهنگی راه و شهرسازی حضور یافته و مدیران کل زیرمجموعه این وزارت‌خانه درخواستهای خود را در این شورا مطرح و پیگیری کنند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی‌ نیز در این نشست به مهم‌ترین اقدامات سال گذشته این اداره‌کل اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مسکوت‌ مانده از دهه‌ ۷۰، فرودگاه گناباد بود که سال گذشته با هزینه‌ ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر پروازهای آن نیز برقرار است.

محمود امانی‌بنی به افتتاح‌ چهار پروژه بزرگ فرودگاهی در سال گذشته در فرودگاه مشهد اشاره و خاطرنشان‌ کرد: پروژه‌های توسعه ترمینال داخلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال، توسعه اپرون با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال، سه پل‌ ارتباطی انتقال مسافران با اعتبار ۶۳۰ میلیارد ریال و سامانه جدید کمک ناوبری ILS فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در اسفندماه سال گذشته با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح و به‌ بهره‌برداری رسید.

وی گفت: فرودگاه مشهد پس از فرودگاه مهرآباد دارای بیشترین نشست و برخاست پروازهای داخلی و پس از فرودگاه‌ امام (ره)، دارای بیشترین نشست و برخاست در زمینه پروازهای خارجی است، در پی افتتاح پروژه‌های عظیم عمرانی و توسعه‌ای در فرودگاه مشهد، در حال حاضر قابلیت پذیرش تا ۱۴ میلیون مسافر را دارد.

دیگر خبرها

  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • تغییر محمد خزاعی در سازمان سینمایی تکذیب شد
  • ابقای «محمد خزاعی» در سازمان‌ سینمایی
  • رد شایعات تغییر در مدیریت سازمان سینمایی
  • رئیس سازمان سینمایی تغییر می‌کند؟
  • چاه‌های مسدود شده شهرداری قم فک پلمب شد
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان