Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار پیشوا در خصوص تخلیه ساختمان اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان پیشوا گفت: در سال 89 زمینی به بنیاد شهید واگذار شد که باید در عرض دو سال مرکز توان‌بخشی ساخته می‌شد اما حالا 9 سال از این واگذاری می‌گذرد و بنیاد شهید اقدام مؤثری انجام نداده است.به گزارش بلاغ،حکمت امیری شهردار شهر ‌پیشوا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در خصوص واگذاری ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان پیشوا اظهار کرد: این زمین به وسعت ۴ هکتار در سال ۸۹ توسط شهرداری به بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران با مجوز شورای شهر واگذار و قراردادی منعقد شد که در بند ۵ آن قیدشده که بنیاد شهید و امور ایثارگران  موظف است ظرف مدت ۲ سال نسبت به ساخت مرکز توان‌بخشی جانبازان اقدام کند که در غیر این صورت بنیاد شهید و امور ایثارگران باید زمین را به شهرداری تحویل دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران علیرغم تذکرها و پیگیری‌های مستمر شهرداری پیشوا در طی این ۹ سال اقدام مؤثری در راستای احداث این مجتمع فرهنگی، ورزشی و رفاهی جانبازان انجام نداد.

شهردار شهر تصریح کرد: چندین جلسه با مسوولان بنیاد شهید برگزار شد و این موضوع در شورای برنامه‌ریزی استان نیز مطرح شد اما همچنان منجر به عملی شدن اقدامی از سوی بنیاد شهید صورت نگرفت و به همین دلیل شهرداری جهت هماهنگی نامه‌ای به شورای شهر ارسال کرد  و شورای شهر پیشوا موافق با انجام دادن اقدامات قانونی در راستای بازپس‌گیری زمین بود تا اراضی مطلوب جنگل که در حال تخریب بودند در اختیار عموم قرارگرفته و آباد شود.

امیری ادامه داد : تخلیه بنیاد شهید و امور ایثارگران پیشوا بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر و برحسب وظیفه قانونی شکایتی را تنظیم کرده و به دادگاه ارائه نمود که دستگاه قضایی  نیز برحسب توافق‌نامه رأی بر بازپس‌گیری زمین را صادر کرد داد.

وی بیان داشت: با شکایت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران پرونده برای دادگاه تجدیدنظر به استان ارسال شد و این دادگاه نیز رأی دادگاه اول را تائید کرد.

شهردار پیشوا تأکید کرد : بنیاد شهید ساختمان اداری را در این زمین‌ساخته اما این زمین در اصل برای ساخت مجتمع توان‌بخشی، فرهنگی، ورزشی و رفاهی بوده که هیچ اقدامی در این راستا صورت نگرفته است و فقط باعجله ساختمان اداری آن‌که محقر و دور از شأن ایثارگران است بنا شد.

امیری تصریح کرد: این بنیاد به نام شهدا و ایثار گران و به فرموده امام راحل از همه بنیادها افضل است، پس نباید از این نام سوءاستفاده کند بلکه باید خدمتگزار این قشر و مخاطبان خاصش باشد، شهرداری نیز به دنبال احیای حقوق ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی خانواده‌های ایثارگران باید خواستار احقاق حق خود و دلیل  فقدان امکانات و صورت نگرفتن هیچ‌گونه اقدامی در این ۹ سال باشیم و با تمام وجود از حقوق این خانواده‌ها دفاع خواهم کرد چراکه خود ایثارگر هستم و با مشکلات این قشر معظم آشنایی دارم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سبحان حسنی صبح شنبه در دیدار سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اظهار کرد: بنیاد شهید یک اداره خاص در جامعه ما است چراکه جامعه هدف این اداره افرادی هستند که از جان خود برای عزت آفرینی کشور گذشتند.

وی بیان کرد: اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در کنار خدمات مختلف به جامعه ایثارگران، برای اجرای فرهنگی ماندگار در جامعه تلاش کند، جامعه ایثارگران پشتوانه اصلی نظام هستند و امروز دشمنان به دنبال فاصله انداختن بیان جامعه ایثارگری از نظام هستند.

حسنی با اشاره به اینکه از ظرفیت گلزار شهدا برای اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع به خصوص برای جوانان و نوجوانان استفاده شود، عنوان کرد: کار کردن در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیازمند روحیه جهادی است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام اضافه کرد: تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام یکی از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه شود.

وی افزود: با تمام ظرفیت و امکانات از برنامه‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران به خصوص برای اجرای برنامه‌های فرهنگی حمایت خواهیم کرد.

محمد رحیمی سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۱۰۲ هزار نفر در استان ایلام جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هستند، گفت: خدمات دهی مطلوب به جامعه هدف ایثارگران در استان نیازمند تعامل و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی است.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های فرهنگی ماندگار از جمله یادواره‌های شهدا، سه شنبه‌های شهدایی، پنجشنبه‌های شهدایی در سال جاری تقویت می‌شود، عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان ایلام باید به تکالیف قانونی خود برای افزایش سطح معیشت جامعه ایثارگران در استان عمل کنند.

وی عنوان کرد: احداث خانه‌های ایثار از مهمترین اولویت‌های اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران است که این مهم نیازمند حمایت مسئولان ارشد استان است.

کد خبر 6089673

دیگر خبرها

  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • بازدید مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران از طرح های اقتصادی ایثارگران در سیستان
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی