Web Analytics Made Easy - Statcounter

پانزدهمین اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تاکید بر مشارکت حداکثری در «پویش ملی بهار همدلی» و «بسیج ملی کنترل فشار خون» برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت (مفدا)، پانزدهمین اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با بحث و تبادل نظر در خصوص راه‌کار‌های تحقق اهداف و مشارکت حداکثری در «پویش ملی بهار همدلی» و «بسیج ملی کنترل فشار خون» به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این اجلاس که به موضوع «کمپین ملی بهار ملی همدلی» و «بسیج ملی کنترل فشار خون» اختصاص داشت، بعد از سخنان دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، تعدادی از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به اظهار نظر و بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات اجلاس پرداختند.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به «پویش ملی بهار همدلی» و اینکه هنوز در خصوص اهداف و اهمیت این پویش و نقش معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی در ایجاد بستر مشارکت حداکثری ابهاماتی وجود دارد، گفت: یکی از برکات پویش ملی بهار همدلی این است که همه سلایق و نحله‌های فکری و اندیشه‌ای داخل دانشگاه حول یک موضوع مشترک با یک نام مشترک و در راستای یک هدف مشترک جمع شده‌اند که این موضوع به نظر من نقش بسیار زیادی در وفاق، وحدت و همدلی در دانشگاه خواهد داشت.

فراهانی یکی دیگر از برکات راه‌اندازی حرکتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جهت بازسازی خانه‌های کاملاً تخریب شده در سیل‌های اخیر را کمک به تحقق انسجام ملی دانست و خاطر نشان کرد: وقتی تعدادی از هم‌وطنان ما که در سیل‌های اخیر کشور خانه‌های خود را از دست داده‌اند مشاهده می‌کنند که تعداد دیگری از مردم در اقصی نقاط کشور با آن‌ها اظهار همدردی می‌کنند و پول جمع کرده‌اند که خانه‌های آن‌ها را بازسازی کنند، قطعاً این اقدام پایه‌های انسجام ملی را مستحکم‌تر می‌کند.

معاون وزیر بهداشت کاهش شکاف بین حاکمیت و ملت را از جمله دیگر برکات «پویش ملی بهار همدلی» توصیف کرد و اظهار داشت: در بحران‌های چند سال گذشته در کشور مشخص شد که برخی از مردم به دلایلی به نهاد‌های حمایتی حاکمیتی کشور اعتماد لازم را ندارد و سعی کردند که کمک‌های خود را از طرق دیگر به دست مردم آسیب‌دیده برسانند.

وی افزود: بنابراین اگر در این پویش قوی عمل شده و با کمک‌های مالی جمع شده در این پویش توسط نهاد‌های حمایتی برای مردم آسیب‌دیده خانه درست شود و توسط دانشگاهیان تحویل آن‌ها شود، این موضوع شکاف ملت و حاکمیت را کاهش داده و بخشی از اعتماد عمومی به این نهاد‌ها باز خواهد گشت.

وی افزود: تمرین کار گروهی از دیگر برکات و اثرات مشارکت حداکثری در «پویش ملی بهار همدلی» است. به ندرت می‌توان کار فرهنگی را نام برد که در آن استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی در این حرکت جمعی و خیرخواهانه مشارکت کرده باشند، بنابراین پویش ملی بهار همدلی نماد مسؤولیت اجتماعی و کار جمعی تمامی دانشگاهیان علوم پزشکی است و معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید هم‌گام با دانشجویان مؤسس این پویش بستر را برای مشارکت حداکثری در این فعالیت انسان‌دوستانه فراهم کنند.

فراهانی به «بسیج ملی کنترل فشار خون» اشاره کرد و گفت: امروزه فشار خون بالا یکی از بیماری‌های غیر واگیر مهلکی است که به دلیل سبک زندگی جوامع شهری در حال گسترش است، بنابراین از همه معاونان فرهنگی و دانشجویی می‌خواهم که تمام ظرفیت و توان خود جهت کمک به اجرای موفق این پویش پای کار بیاورند.

در پایان این نشست تعدادی از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در خصوص اقدامات انجام شده و تجارت دانشگاهی خود در کمک به پویش ملی بهار همدلی صحبت کردند و مقرر شد به مدت یک‌ماه هر هفته اجلاس معاونان فرهنگی و دانشجویی با هدف پیگیری میزان تحقق اهداف این دو پویش ملی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت فرهنگی دانشگاه اجلاس معاونان دانشگاه علوم پزشکی پویش ملی بهار همدلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۲۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان