Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان آنکولوژی امیر به عنوان تنها مرکز ارائه‌دهنده خدمات تخصصی و فوق تخصصی آنکولوژی در جنوب کشور در سال گذشته موفق به ثبت ۴۵ مورد پیوند مغز استخوان در کارنامه خود شده است. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیمارستان آنکولوژی امیر به همت بانوی نیکوکار «زهرا سعادت» در فضایی به وسعت 6 هزار و 370 متر مربع به یاد و خاطره فرزند مرحومش «امیررضا حدائق» ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز در حال حاضر تنها مرکز ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی آنکولوژی به گروه کودک و بزرگسال است.

رئیس مرکز آموزشی درمانی امیر با هدف معرفی بیشتر این مرکز گفت: این مرکز با دارا بودن امکان انجام تست آزمایشگاهی «گالاکتومنان» در جنوب کشور به یاری بیماران مشکوک به عفونت قارچی آمده است از آنجایی که داروهای ضدقارچ هزینه بالا و عوارض جانبی دارد، بنابراین انجام تست آزمایشگاهی گالاکتومانان از اهمیت بالایی برخوردار است.

سید امیدرضا ذکاوت فعالیت کلینیک قلب کودکان در این مرکز آموزشی درمانی را از دیگر خدمات آن معرفی کرد و افزود: کلینیک قلب کودکان با حضور پزشک فوق تخصص قلب و عروق کودکان و با امکانات کامل، آماده ارائه خدمت به شهروندان است.

وی تاسیس موسسه خیریه آنکولوژی امیر را تلاشی برای گسترش دایره خدمات نیکوکارانه عرصه سلامت و کمک به بیماران نیازمند عنوان کرد و گفت: این موسسه با هدف حمایت از بیماران مبتلا به سرطان تاسیس شده و پیرامون جلب مشارکت نیک اندیشان در زمینه‌هایی از جمله تامین هزینه‌های درمان و داروی بیماران و خرید تجهیزات موردنیاز بخش‌ها فعالیت دارد.

رئیس مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر از تلاش برای توسعه این خدمات خبر داد و اضافه کرد: عملیات تعمیر و استانداردسازی اتاق عمل بیمارستان آنکولوژی امیر از جمله این اقدامات است که با هدف ارائه خدمات نمونه‌برداری، درمان و عمل‌های ترمیم پس از خاتمه درمان بیماران مبتلا به سرطان در دستور کار قرار گرفته است.

ذکاوت همچنین از راه‌اندازی بخش نوتروپنی به عنوان خدمتی دیگر از این مرکز آموزشی درمانی یاد کرد و گفت: با توجه به ابتلای برخی بیماران مبتلا به سرطان، به نارسایی ایمنی ناشی از نقص نوتروفیل(نوتروپنی) و نیاز به ایزوله شدن و مراقبت ویژه، راه‌اندازی بخش نوتروپنی در این مرکز از اهمیت بالایی برخوردار است که به زودی به مجموعه خدمات مرکز آموزشی درمانی امیر افزوده می‌شود.

وی راه‌اندازی بخش ICU کودکان در بیمارستان آنکولوژی امیر را نیز از دیگر برنامه‌های در دست اجرا برشمرد و گفت: با این اقدام، بیمارانی که نیاز به مراقبت ویژه دارند در همین مرکز تحت مراقبت قرار می‌گیرند و از انتقال و اعزام بیمار به بیمارستان‌های دیگر آمد جلوگیری می‌شود.

رئیس بیمارستان امیر با اشاره به گستردگی خدمات پیش‌بینی شده برای این مرکز آموزشی درمانی، به امکان ارائه خدمات ارتودنسی ثابت و متحرک اشاره کرد.

به گفته ذکاوت، در این مرکز خدمات ارتودنسی ثابت و متحرک در همه سنین و برای رفع بی‌نظمی‌های دندانی، ناهنجاری‌های فک، بیرون زدگی دندان‌ها، فاصله بین دندان و مشکلات زیبایی لبخند انجام می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R41382/P/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین