Web Analytics Made Easy - Statcounter

به تازگی خبری منتشر شد با تیتر «برگزاری جلسات گفت‌وگوی ملی با حضور عناصر سیاسی اصلاح‌طلب و اصولگرا»؛ اما توضیحی درباره آن داده نشد. برخی چهره‌های تأثیرگذار در هر دو جناح سیاسی از جمله عارف، ضرغامی و باهنر نیز در این جلسه حاضر بودند و آن گونه که از اخبار برمی‌آید، مبنای گفت‌وگو‌های شکل گرفته، انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ محمدرضا باهنر در گفت‌وگویی در خصوص این موضوع اظهار داشت: عده‌ای گفتند، نکند در این گفت‌وگو‌ها می‌خواهند برای انتخابات ائتلاف کنند! انتخابات و رقابت و ... سر جای خودش است، آن رقابت‌ها انجام می‌شود و اتفاقاً هم باید باشد، اما اینکه با هم هیچ مذاکره‌ای نداشته باشیم و قهر کنیم، اصلاً در ترمینولوژی سیاسی خوانده نمی‌شود. گاهی هم عکس این قضیه اتفاق می‌افتد. مثلاً زمانی یک فرد از واژه‌ای استفاده می‌کند و اصلاً قصدش هنجارشکنی نیست، اما یکباره رقبا این را به یک مقوله ضد اسلام، ضد انقلاب و ضد نظام و…تبدیل می‌کنند. ما معتقدیم این گفت‌وگو‌ها می‌تواند این مشکلات را حل کند. با این حال، مرز‌ها سر جای خودش است.

باهنر در بخش‌های دیگر از سخنان خود به توضیح در خصوص این گفت‌وگو‌ها پرداخته و برخی از زوایای آن را روشن کرده است. با این حال، اما پرسش‌ها همچنان وجود دارد؛ برای مثال افرادی که برای گفت‌وگو انتخاب شده اند دارای چه شاخصه‌ای بوده و مبنای انتخاب افراد چه بوده و اینکه تصمیمات این گروه تا چه اندازه برای جناح‌های سیاسی الزام آور است، از جمله این پرسش‌هاست.

ایده گفت‌وگوی ملی چندین سال است که مطرح شده، اما با شروع مجلس دهم این موضوع جدیدتر شد و برخی نمایندگان مجلس از جمله احمد مازنی، پیش نیاز‌های لازم برای شکل گیری گفت‌وگو‌ها را در مجلس فراهم کردند. اکنون نیز با نزدیک شدن انتخابات مجلس به نظر می‌رسد که تمایل افراد برای شرکت در آن جلسات دو چندان شده است.

در این جلسه همچنین روی تهیه و تدوین میثاق نامه‌ای نیز بحث شده که مورد استقبال حاضران در این جلسه قرار گرفته و قرار بر این شده است تا منشور اخلاقی برای جناح‌های مختلف سیاسی تهیه و جناح‌ها ملزم به رعایت آن شوند.

احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص این سؤالات به تابناک گفت: در اوضاع کنونی، هر سه جناح سیاسی ناخواسته روی سه مسأله تأکید ویژه دارند و این سه عبارتند از: فساد گسترده، ناکارآمدی مدیریتی و دیگر نبودن گوش شنواست.

وی در ادامه افزود: به اعتقاد کسانی که در جلسه اخیر شرکت کرده بودند، هر کس در این شرایط تریبونی به دست می‌آورد، درباره این موضوعات و به ویژه محور سوم که تأکید و ادعا دارند، گوش‌ها کر است و کسی صدایی نمی‌شنود، بیش از هر چیز دیگر فریاد می‌زنند.

این نماینده مجلس در ادامه یادآور شد: اعتقاد ما این است در این شرایط صدای افراد موجه و آن‌هایی که دلسوز هستند به جایی نمی‌رسد و افراد لمپن از این فضا استفاده می‌کنند و به راحتی جایگاهی برای خود در بین مردم باز می‌کنند؛ نمونه آن را هم در سال ۸۴ دیدم که حاصل آن بداخلاقی‌های سیاسی در سال ۸۸ شد.

این نماینده مجلس گفت: برای پیشگیری از این اتفاقات پیشنهاد اعضا این بود که منشور اخلاقی تهیه شود و میثاقی باشد بین جناح‌های سیاسی تا بر اساس این اصول رفتار شود که این موضوع با استقبال شرکت کنندگان در جلسات داخل پارلمان و هم خارج پارلمان همراه شده است. البته این موضوع هنوز تدوین نشده و پیشنهاد ما این است که اهل نظر پیشنهاد‌های خود را در این خصوص بدهند تا گفتمان منشور اخلاقی انتخابات را مطرح کنیم و آن را به سرانجام برسانیم.

این نماینده مجلس در پاسخ به این که آیا خروجی این جلسات را جناح‌های سیاسی قبول خواهند کرد، گفت: نشست‌های کنونی از افرادی شکل گرفته که ابراز علاقه کرده اند تا در این موضوع همکاری کنند و این‌ها لزوما نمایندگی یک جناح را بر عهده ندارند و این گونه نیست که مثلا اصولگرایان درون مجلس یا خارج مجلس جلسه‌ای بگذارند و نماینده‌های خود را معرفی کنند.

وی در پایان افزود: بسیاری از افرادی که ما با آن‌ها صحبت کردیم ـ به رغم استقبالی که از این بحث کردند ـ به بهانه‌های مختلف در جلسات حاضر نشدند و برخی هم گفتند، باید موضوع پخته‌تر شود، ولی برخی افراد را با ملاحظاتی که خودمان داشتیم، انتخاب کردیم و در حقیقت جمعی که شکل گرفته است در نقش هیأت مؤسس گفت‌وگوی ملی است.
گفت و گوی ملی البته در خارج و داخل پارلمان متفاوت است؛ در داخل پارلمان از جمعی حدود ۲۵ تن تشکیل شده، ولی در خارج از پارلمان تقریبا شش یا هفت عضو دارد که جلسات منظم را تشکیل می‌دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: احمد مازنی منشور اخلاقی گفت و گوی ملی مارک ویلموتس پایگاه نظامی آمریکا شاخص فلاکت رمز یکبار مصرف توقف تعهدات برجامی توزیع کاغذ بزرگداشت فردوسی بهنام صفوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۸۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 12 امیرحسین بانکی‌‌پور نماینده مجلس و عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که مواضع جنجالی‌اش درباره حجاب در یک سال اخیر بحث برانگیز بوده، در گفت و گویی مدعی شد: «رهاورد کشف حجاب آتاتورک، این شده که در ترکیه به طور متوسط هر مردی با ۱۵ زن شریک جنسی است؛ این متوسط است، یعنی ممکن است یکی ۵۰ تا داشته باشد و یکی ۵ تا!» اظهارات عجیب این نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی را می‌بینید و می‌شنوید.

دیگر خبرها

  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • مشکل آب مشهد به سرعت قابل حل است
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!