Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مصطفی سالاری در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه گیلان با بیان اینکه تغییر رویکرد دانشگاه به سمت دانشگاه کارآفرین موضوع مهم و ضروری است گفت: بخش عمده‌ای از این تغییر به سیاست‌های ملی کشور مربوط است.
وی افزود: می‌توانیم با هر وضعیت که سیاست‌های ملی کشور تدوین شده نسبتاً جلوتر از بقیه گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به کمیت گرایی که یکی از معضلات جدی آموزش عالی است که در آینده به ما لطمه می‌زند افزود: افرادی که بدون اینکه دانش و یا مهارت آن‌ها را افزایش دهیم مدرک داده‌ایم و در کاری که استعداد آن را داشتند می‌توانستند گام بردارند و موفق شوند به نوعی منحرفشان کرده‌ایم.
استاندار گیلان به رویکرد اخیر وزارت علوم اشاره و خاطر نشان کرد: فرهنگ مدرک‌زدایی و ترویج دانش مهارتی کار آسانی نیست و ملزم به کار تدریجی و هزینه‌های اجتماعی است.
وی به کاهش ظرفیت دانشگاه‌های با کیفیت پایین اشاره کرد و گفت: برخی مسائل جمعیتی و برخی دیگر هم بر می‌گردد به افراد که در آن مراکز درس خوانده و گشایشی در زندگی‌شان ایجاد نشده و شغلی کسب نکرده‌اند.
دکتر سالاری به پیش نویس تهیه شده و پیشنهاد آن در سطح ملی عنوان کرد و افزود: فضایی که از دانشگاه‌هایی مثل مراکز علمی و کاربردی، پیام نور و دانشگا‌هایی خصوصی که در مقطعی خالی شده بجایی اینکه بعد‌ها به ساختمان‌های تجاری و مسکونی تغییر پیدا کند را به سمت مهارت آموزی سوق دهیم به نوعی مهارت برای ایجاد اشتغال که بخشی از این مأموریت مستقیم با دانشگاه و بخشی دیگر با فنی و حرفه‌ای است.
وی تصریح کرد: دانشگاه باید بخشی از رویکرد آموزشی خود را به سمتی که کاربردی‌تر باشد ببرد و افرد ضمن آموزش مهارتی را برای ایجاد شغل کسب کنند.
استاندار گیلان درخصوص جهت‌دهی پایان نامه‌ها که بعد‌ها اثرات آن در جامعه و فرد را شاهد باشیم کار ارزشمندی است که با مکانسیم تشویقی دانشگاه حمایت شوند.
وی با اشاره به اعتبارات پژوهشی دانشگاه که در کارگروه تصمیم‌گیری شد افزود: نظارت و تایید آن با اعضایی که در کارگروه تعیین شده است که سریع‌تر بتوانند تصمیم‌گیری کنند.
دکتر سالاری با اشاره به اینکه اعتبارات دانشگاه متناسب با ظرفیت دانشجو نیست اظهار داشت: باتوجه به اینکه دانشگاه گیلان یک اصل منطقی را رعایت کرده و خود را تبدیل به دانشگاه‌های کوچک نکرده نیاز است قبل از اینکه توزیع اعتبارات و شاخص‌ها انجام نشده امسال به موقع پیگیری کنیم تا متضرر نشود.
وی به بحث انعقاد تفاهم نامه با وزارت علوم جهت برگزاری المپیاد ورزشی در گیلان پرداخت و گفت: ما آمادگی داریم در تفاهمی که نوشتیم سهم استان و سهم وزارت علوم گذاشته شود، ولی برای طراحی و موارد دیگر دانشگاه باید با تکیه بر نیروی انسانی خود در این مسیر تسریع کند که اعتبارات نیز به موقع تخصیص و جذب شود.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه افرادی که طرح، ایده و نظری دارند که در دانشگاه با آنان همکاری بیشتر شود گفت: در هرکدام از کمیته‌های ۴۸ گانه توسعه استان چند عضو هیئت عملی دانشگاه حضور دارند که البته فعالیت این کمیته‌ها کمی کُند شده و باید احیا شوند.
وی به طرح‌هایی که به بحث کارآفرینی و آموزش همگانی دانشگاه‌ها کمک کند اشاره و خاطر نشان کرد: ما آمادگی حمایت از طرح‌ها را داریم و دستگاه‌هایی اجرایی که نیاز به همکاری هستند به آن‌ها اعلام کنیم همکاری کنند و از ظرفیت دانشگاه بیشتر استفاده کنیم.
دکتر سالاری به تغییر رویکرد‌ها و چالش‌های داخلی دانشگاه اشاره و تصریح کرد: در رویداد‌های سیاسی حتما تلاش می‌کنیم به شکلی حرکت کنیم که هم فضای دانشگاه فضای بانشاط سیاسی و اجتماعی باشد و هم دچار بحران و مسئله‌ای نشود.

انتهای پیام/آ

آموزش مهارتی  برای ایجاد شغل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار گیلان دانشگاه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه

ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل به ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه تاکید کرد.

کلام‌الله صفری ۱۶ اردیبهشت در گفت‌وگو با ایسنا به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم تاکید کرد و گفت: ضروری است جایگاه معلم در جامعه تقویت شود و نگرش مردم به معلم، باید نگرش نسبت به انبیا باشد.

وی به ایجاد انگیزه در معلمان برای ارائه خدمات مطلوب به دانش‌آموزان تاکید کرد و افزود: ۱۸ هزار و ۵۰۰ معلم در استان داریم و برای انتخاب معلم نمونه، ۶ هزار و ۱۹۸ مشارکت کردند و با ارزیابی انجام گرفته ۸۰۵ نفر به مرحله منطقه‌ای و در ادامه نفر۵۹ به مرحله استانی راه یافتند و نهایتا ۴ نفر انتخاب و به مرحله کشوری راه یافتند.

صفری همچنین از میان مدیران و معاونان و مربیان بهداشت نیز نهایتا ۵ نفر به مرحله کشوری راه یافتند، افزود: تولید محتوای آموزشی، نحوه تدریس، شیوه استفاده از فناوری، ارائه طرح درس، مقبولیت، سابقه بالای ۱۰ سال، اظهارنظر شورای مدرسه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و تفریحی برای دانش‌آموزان و غیره از معیارهای انتخاب معلم نمونه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به تحقق منویات مقام معظم رهبری و نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل در حوزه آموزش و پرورش طی یک سال گذشته، ادامه داد: پخش زنده برنامه سلام معلم توسط صدا و سیمای مرکز اردبیل از اقدامات برجسته این حوزه است.

وی به راه‌اندازی پویش‌های مختلف در ایام هفته بزرگداشت مقام معلم در سطح استان، تصریح کرد: در سطح استان ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه فعال است که در هفته معلم امسال زنگ سپاس در همه مدارس استان با حضور مقامات استانی به صدا درآمد.

صفری تجدید پیمان با شهدای دانش‌آموز، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، دیدار با معلمان پیشکسوت، حضور مسئولان در شورای دبیران، راه‌اندازی قرارگاه جهادی فرهنگیان در خیابان معلم اردبیل، ایجاد یادمان شهدای فرهنگیان و دانش‌آموزان، شناسایی معلمان شاخص، کارآمد و سرآمد استان برای حضور دورهمی در صدا و سیما، ایجاد نمایشگاه از دستاوردهای آموزش و پرورش، برگزاری جشن پیوند مسجد و مدرسه، دومین جشنواره معلم خلاق ایل عشایر، شب شعر و غیره از جمله اقدامات و فعالیت‌های اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد