Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@03:37:12 GMT

خودروسازان پول قطعه‌ساز را نمی‌دهند

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۸۰۸۸

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، محمدرضا مرتضوی در گفتگوی ویژه خبری افزود: پیشرفت در زمینه صنایع دفاعی به دلیل وجود تحریم ها و نبود مراودات کالایی خارجی ها به ایران است بر این اساس در حوزه صنایع دفاعی اختیار و عزم بزرگ و منفعت و سود کشور و شاغلین در چنین پروژه هایی در اتکا به پتانسیل و ظرفیت های داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در خصوص تامین کالاهای مورد نیاز مردم از داخل و خارج  180 درجه فرق می کند برای مثال وقتی قصد واردات کالایی داشته باشیم باید پول را پیش بدهیم و 20 درصد هم اضافه تر به بانک ها بپردازیم که گارانتی نرخ ارز تامین گردد.

مرتضوی تصریح کرد: فروشنده های خارجی پولشان را نقد می گیرند و بانک ها هم 20 درصد گرو می گیرند تا در صورت نوسانات افرایش نرخ ارز، متضرر نشوند در نهایت کالا با 8 ماه تاخیر ارائه می شود.

او ادامه داد: این در حالی است که اگر مشابه همان کالا را از تولید کننده داخلی تامین کنیم، تولید کننده با دو سال تاخیر پولش را دریافت می کند جالب اینکه تولید کنندگان کشوری پولشان را با دو سال تاخیر دریافت می کنند که سود بانکی بالای 20 درصد است، در این جا مشکل ساختاری و اساسی وجود دارد.

مرتضوی در خصوص مشکلات حوزه خودرو کشور گفت: زمانی که 260 هزار خودرو در 10 دقیقه ثبت نام می شود و پولش را هم نقد دریافت می کنند چرا پول تولید داده نمی شود.

او افزود: اکثر تولید کنندگان قطعات خودرو دو یا سه سال معطل دریافت پولشان هستند، بی شک این اتفاق به تولید کنندگان آسیب خواهد زد، در حالی است که وقتی همین قطعات از چین وارد می شود،​ هزینه اش نقداً پرداخت می شود.

مرتضوی تصریح کرد: چرا تولید کننده داخلی برای خرید مواد اولیه از جنس پتروشیمی به هزار دلال و واسطه و بورس و تبانی و ... نقدا پول پرداخت و در برخی موارد دو برابر قیمت واقعی هزینه پرداخت کند.

او به نقل از فرمایشات رهبری گفت: باید با قاچاق، دلالی ها و خریدهای خیانتکارانه در ارزاق عمومی و احتکار بدون ترس از جنجالها برخورد شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران  گفت: انتصاب ها در وزارتخانه ها درست نیست و صندلی ها سفارشی واگذار می شوند.

سید محمد رضا مرتضوی افزود:​ در دو سال اخیر عقب گرد جدی در واگذاری کارها به مردم داشته ایم و امضا های طلایی در تولید شکل گرفته است که در کشور بحران ایجاد می کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۸۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با نزدیک شدن به فصل جابجایی‌ها در بازار مسکن،‌ بهترین مسیر برای مستأجران جهت در امان ماندن از تاثیر تورم بر بخش مسکن افزایش پول پیش یا همان رهن است. البته در صورتی‌که موجر موافق این کار باشد.

در زمان حاضر با مصوبه شورای پول و اعتبار مبلغ تسهیلات ودیعه مسکن در تهران ۲۰۰ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۱۵۰ میلیون تومان، در سایر شهرها ۱۰۰ میلیون تومان و در روستاها ۴۰ میلیون تومان است. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد و دوره بازپرداخت آن ۶۰ ماهه است.

خبر خوب برای مستاجران | تورم بازار اجاره مهار می شود؟

از سوی دیگر مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وام ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن به‌صورت قرض‌الحسنه به خانوارهای مشمول پرداخت می‌شود.

مطابق بخشنامه فروردین ماه امسال بانک مرکزی این تسهیلات مختص خانواده‌هایی است که از تاریخ اول فروردین ۹۹ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند. بر این اساس پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.

به گزارش تسنیم، طبق اظهارات ۳ روز قبل مدیرکل دفتر طرح‌های نهضت ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی وضعیت پرداخت وام ودیعه با سود ۱۸ درصدی چندان مناسب نبوده و حدود یک میلیون نفر در صف دریافت تسهیلات مذکور قرار دارند.

سیداحمد خادمیان در این‌باره گفته بود: تاکنون یک میلیون و ۶۵۴ هزار و ۳۶ نفر از متقاضیان در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۸۷۵ نفر حائز شرایط دریافت وام ودیعه مسکن شناخته شده‌اند. از این تعداد یک میلیون و ۳۳ هزار و ۳۰۵ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند و بانک‌ها با ۴۴۵هزار و ۶۸ نفر (۳۰ درصد) قرارداد امضا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به تکلیف قانونی، ضرورت دارد تا بانک‌ها پرداخت تسهیلات را به معرفی‌شدگان سرعت بدهند.

کد خبر 850301 برچسب‌ها وام وديعه مسكن خبر مهم بانک مرکزی مسکن اجاره تهران

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی
  • انتقال سند سهام آلومینیوم جنوب برای مطالبات بازنشستگان
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند