Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@03:30:27 GMT

بهسازی پارک «پردیسان» به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۴۲۱۲

بهسازی پارک «پردیسان» به کجا رسید؟

به گزارش ایکنا، ایسنا نوشت: محمد مدادی اظهار کرد: حدود ۳۲۰ گونه گیاهی در پارک پردیسان وجود دارد که تعدادی از آن‌ها گونه‌های بومی تهران و تعدادی برای اطراف تهران هستند. اینکه در کلانشهری مثل تهران آن هم با این همه توسعه نقطه‌ای وجود دارد که هنوز گونه‌های بومی خود را حفظ کرده است، بسیار موضوع مهمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین علت تلاش معطوف به حفظ این گونه‌ها است.

وی با بیان اینکه امسال خوشبختانه به مدد بارش‌ها، پوشش گیاهی پارک پردیسان در وضعیت مناسبی قرار دارد، در مورد نگرانی‌های مطرح‌ شده مبنی بر اینکه در پردیسان گیاهان زینتی جایگزین گیاهان بومی می‌شود، گفت: از کاشت گونه‌های غیر بومی در محدوده داخل پارک با جدیت ممانعت می‌شود و تنها در نوار باریکی در حاشیه پارک پردیسان، در رمپ‌های مشرف به بزرگراه‌ها - که از سال‌های گذشته در اختیار شهرداری تهران بوده است - کاشت گونه‌های زینتی توسط شهرداری مجاز است اما در بخش‌های داخلی پارک به هیچ وجه اجازه داده نمی‌شود که گونه‌های غیر بومی کاشته شود.

مشاور معاونت محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به همکاری شهرداری تهران و سازمان حفاظت محیط زیست برای ساماندهی پارک پردیسان در قالب طرح جامع پردیسان، با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ گونه تغییری در پوشش گیاهی پارک صورت نمی‌گیرد، گفت: شهرداری تهران در مراقبت از پوشش گیاهی به سازمان حفاظت محیط زیست کمک می‌کند همچنین در کاشت گونه‌های بومی در پردیسان با تایید دفاتر تخصصی سازمان محیط زیست همکاری دارد. افزون بر این، هفته گذشته رایزنی‌هایی به منظور تامین و استقرار تجهیزات اطفای حریق در پارک پردیسان داشتیم تا با نزدیک شدن به تابستان از آتش‌سوزی‌های احتمالی جلوگیری شود.

مدادی در ادامه در مورد انتقادات مطرح‌شده مبنی بر عدم وجود زیرساخت‌های رفاهی در پارک پردیسان، گفت: از حدود سه هفته پیش بازسازی پارکینگ‌های شمالی پارک پردیسان توسط شهرداری شروع شده است که واقعاً وضعیت نامناسبی به لحاظ جدول‌کشی و آسفالت داشت. همچنین از حدود یک هفته پیش بازسازی آسفالت خیابان های پارک آغاز شده و در حال انجام است.

وی با بیان اینکه به‌تازگی بازسازی سرویس‌های بهداشتی پارک پردیسان توسط شهرداری شروع شده است، گفت: برای تامین امکاناتی مثل آبخوری‌، سطل‌های زباله و نیمکت‌ها توافقات نهایی انجام شده و در مرحله خرید قرار دارد. همچنین برای توسعه روشنایی پردیسان با شهرداری مذاکره کرده‌ایم و در حال برآورد هزینه هستیم که در صورت دستیابی به توافق اقدامات لازم شروع می‌شود.

مشاور معاونت محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا بخشی از پارک به شهرداری تهران واگذار شده است، گفت: از آنجا که پارک جزو عرصه‌های ملی است، امکان واگذاری وجود ندارد و چنین کاری هم صورت نگرفته است. عمده تمرکز شهرداری تهران در پارک پردیسان، معطوف به تامین امکانات رفاهی برای شهروندان با حفظ طبیعت پارک است.

به گزارش ایسنا، در مهرماه سال ۱۳۹۶ که تفاهمنامه بهسازی پارک طبیعت پردیسان بین سازمان حفاظت محیط زیست و شهرداری تهران امضا شد، عیسی کلانتری - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست - گفته بود که برای بهسازی پردیسان ۳۰۰ میلیارد تومان طی چهار سال آینده از سوی شهرداری تهران تامین خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار

دریافت 16 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه عشوری اظهار کرد: تصاویر زیبا و ارزشمندی از یک رأس گوزن قرمز (مرال) نر در ارتفاعات جنگلی شهرستان رودبار توسط یک کارگروه زبده از تشکلهای مردمی حافظان هیرکانی (حسین آقایی و مهرداد بخشی پور) با همراهی یکی از محیط بانان حفاظت محیط زیست گیلان به ثبت رسید.

وی افزود: جنگل‌های هیرکانی گیلان از عرصه‌های طبیعی و بی نظیری است که هنوز می‌توان غرش پلنگ ایرانی و بانگ گوزن قرمز (مرال) را در آن شنید. آموزش جوامع محلی، برخورد قاطع با شکارچیان غیرمجاز و تعامل با جوامع بومی و محلی و تلاش شبانه روزی محیط بانان سبب شده تا امنیت در زیستگاه برای این گونه‌های حیات وحش تأمین شود و مشاهده و تصویر برداری از گونه‌های ارزشمند هم نشان از این امنیت دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مشاهده گونه‌های ارزشمند همچون مرال، پلنگ و خرس قهوه‌ای در این استان نشان از این دارد که زیستگاه‌ها برای این حیوانات امن است.

گفتنی است، مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاوکوهی» نیز گفته می‌شود از گونه‌های باشکوه جنگل‌های پهن برگ هیرکانی شمال ایران است و یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده در زیستگاه‌های استان گیلان است.

کد خبر 6090941

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران