Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایکنا، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با بیان  اینکه رویکرد کمیسیون فرهنگی تغییر کاربری اماکن فرهنگی نیست، اظهار کرد: ما به شدت با این کار مخالفیم و اگر در گذشته هم چنین کاری شده خواستار تجدید نظر آن هستیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت:در سالهای پس از انقلاب سینما شرق و سینما فردوسی نازی‌آباد متروکه شده اند و اکنون یکی از آنها تبدیل به پاساژ و دیگری هم در حال احداث ساختمان در آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از شهردار منطقه ۱۶ می‌خواهم که  سینما شرق و سینما فردوسی مورد بررسی انجام قرار دهد، گفت: شهردار منطقه ۱۶ باید اعلام کند که این مکان ها  چرا تغییر کاربری پیدا کرده است، چرا که نازی‌آباد یکی از محله‌های قدیمی شهر تهران است و باید سینماهای خود را حفظ کند.

حق‌شناس با بیان اینکه  پس از انقلاب رویکرد عمومی نسبت به اماکن هنری و فرهنگی  مبتنی بر این نگاه بود که در آن مقطع سینما مظهری از فساد حاکم بر دربار است، بیان کرد:  از همین جهت شاهد بودیم که  مراکزی مانند مشروب ‌فروشی‌ها و بانک‌ها به عنوان نماد اقتصادی که در اختیار قدرت حاکم بود مورد هجمه مردم قرار می‌گرفت.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: در دهه پنجاه تلاش‌های زیادی از سوی خیرین انجام می‌شد که سینماها را خریداری کرده و تبدیل به حسینیه و مسجد کنند.

وی با بیان اینکه  بعد از انقلاب سینمای کشور تحول پیدا کرد و با راه‌اندازی جشنواره فجر تولیدات نازل سینمایی از دستور کار خارج شد، گفت: در این شرایط سینمای ایرانی توانست خود را در سطح قابل توجهی از سینمای جهان مطرح کند.

حق شناس افزود:  نگاه انسان محور یکی از موفقیت‌های انقلاب در حوزه سینما بوده است و  آن چنان که در حوزه نرم‌افزاری رشد کردیم و توانستیم برای سینمای ایرانی در جهان جایگاهی باز کنیم اما در حوزه سخت‌افزاری نتوانستیم این رویکرد را تغییر بدهیم.

بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات از مرمت آرامگاه شهدای مشروطه در تهران ۴۰ تا ۵۰

وی با بیان اینکه احتمالاً این وضعیت به دلیل  تفکر قدیمی  نسبت به سینما بوده است، ادامه داد:  نقد من در حوزه سخت‌افزاری متوجه وزارت ارشاد است چراکه رویکردهای را تغییر ندادند و تسلیم فضای مهاجمی شدند که خارج از حوزه فرهنگ و هنر صادر می‌شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: بسیاری از سالن‌های سینما در سال های اولیه انقلاب توقیف شدند و در این شرایط سینما داری که مبنی بر یک رویکرد اتصال محور بوده و نوعی بنگاه داری به شمار می‌رفت‌ ، در اختیار مراکزی قرار گرفت که به هیچ وجه با مفهوم سینما آشنا نبودند و کارشان هم بنگاه داری نبوده است، باتوجه به این رویکرد خیلی از سینماها به تعطیلی کشیده‌ شدند.

حق شناس با بیان اینکه تعداد صندلی‌های سینما در سال های گذشته کاهش یافته است، گفت:‌ سینماهایی که در بهترین اماکن شهر داشتیم متروکه شده‌اند و امروز حدود ۴۰ تا ۵۰ سینمای متروکه داریم ،چرا که آنها نگاه اقتصادی نمی‌شد و در این شرایط  از دور خارج شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: پیشنهاد من به سینما داران و مناطق شهرداری این است که با توجه به رویکرد کمیسیون فرهنگی از تغییر کاربری‌های اماکن فرهنگی جلوگیری کنند و اگر در سنوات قبلی هم این کار انجام شده نسبت به آن تجدید نظر شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت:با راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در ۱۵ استان کشور و پیگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران شاهد کاهش ۲۳.۱ درصدی ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در شهر تهران بوده‌ایم.

وی افزود: پیرو دغدغه‌های مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ پیرامون پدیده زمین خواری و لزوم ساماندهی و حفاظت از اراضی حساس و آسیب پذیر کشور، در اواخر سال ۱۴۰۱ سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به عنوان یکی از ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک در استان تهران رونمایی شد.

نیکوکار اشاره کرد:کاهش پرونده‌های قضایی، پیشگیری از وقوع مفاسد در حوزه اراضی و املاک کشور، مدیریت یکپارچه اراضی کشوراز طریق نظارت ماهواره ای، حل معضلات نظام الکترونیکی اراضی و املاک در حوزه مجوزات، جلوگیری از جعل استعلامات و مجوز‌ها از مزیت‌های این سامانه محسوب شده و با بهره برداری کامل از آن می‌توان به این نتایج رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد/ جمع کل؛ بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • جلوگیری از ۲۱۲ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی لرستان