Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@02:31:27 GMT

بیش از ۱۲۰ هزار بازرسی بهداشتی در ۱۰ روز اول ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۲۰۴۷

بیش از ۱۲۰ هزار بازرسی بهداشتی در ۱۰ روز اول ماه رمضان

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اقدامات بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان تا دهمین روز این ماه، طی برنامه " بهداشت محیط در سلامت رمضان" را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، حمید انصاری گفت : طی این مدت تعداد ۱۲۰۱۶۲ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن و رستوران‌های بین راهی ۲۴۱۶ مورد و بازرسی‌های بهداشت محیطی از مراکز تهیه زولبیا، بامیه ۴۹۱۹ مورد طی این مدت به انجام رسیده است.

انصاری تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و عرضه آش و حلیم را ۴۰۴۹ مورد و بازرسی از شیرینی فروشی ها و قنادی ها را ۱۱۳۸۹ مورد خواند.

وی ضمن اشاره به انجام بازرسی های مشترک در این مدت گفت: بازرسی های مشترک با دستگاه های اجرایی و نظارتی مرتبط به ویژه با تعزیرات  ۵۸۳۷ مورد بوده است.

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: تا دهمین روز ماه مبارک رمضان به میزان ۱۸۵۶۵۹ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در سراسر کشور معدوم شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ۹۹۸۸۱ مورد و تعداد موارد کلرسنجی آب ۱۸۵۶۱۳ مورد بوده است.

انصاری در پایان از هموطنان خواست موارد تخلف‌های بهداشتی را  به سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازرسی بهداشتی زولبیا بامیه ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه