Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@22:49:23 GMT

تعزیرات: افزایش 3 برابری پرونده تخلفات خودرو

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۴۳۵۷

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با انتقاد از وضع قوانین محدود کننده در برخورد تعزیراتی با متخلفان بازار، از سه برابر شدن پرونده تخلفات حوزه خودرو در 45 روز ابتدای سال نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، سیدیاسر رایگانی با بیان سوء استفاده از فضای اقتصادی کشور را منتج به گرانی کالا و هم گران فروشی از سوی فروشندگان عنوان کرد و گفت: متأسفانه در یکی دو هفته اخیر فقط در بحث شکر و خرما که اقلام پر مصرف ماه رمضان هستند، شاهد انبارهای اختفا شده شکر به قصد گران فروشی بودیم که در اخبار از احتکار این اقلام نام برده می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عدم عرضه از منظر قانونی احتکار نامیده نمی شود، ادامه داد: این اختفا به قصد گران فروشی است و ستاد تنظیم بازار علی رغم اصول اخلاقی و حرفه ای و تعهد در زمینه خرما، مجبور شدیم صادرات خرما را ممنوع کنیم تا بخشی از بازار تنظیم شود.

رایگانی افزود: عده‌ای با سو استفاده از این آشفته بازار هموطنان را آزار می‌دهد.

سخنگوی تعزیرات گفت: در سازمان تعزیرات به شدت موافق قیمت گذاری هستیم چراکه دست ما به عنوان مرجع رسیدگی کننده فقط برای برخورد با گران فروشی و سو استفاده احتمالی در بازار باز است.

رایگانی ادامه داد: در بحث مرغ مشاهده کردیم در یک مقطع سه قیمت متفاوت با حضور وزارت جهاد و تولید کنندگان و انجمن‌های صنفی تعیین شد ولی تا زمانیکه دستگاه‌های ناظر وارد عمل نشدند، در تهران با مرغ ۲۳ هزار تومانی رو به رو بودیم.

وی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در روزهای اخیر به زیر ۱۰ هزار تومان اظهار کرد: همراهی و همدلی بخش خصوصی با نهادهای تصمیم گیر و قیمت ساز نقش موثری در کنترل بازار دارد؛ خاصه در قیمت‌گذاری که هر جایی این همدلی و همراهی اتفاق افتاده، منجر به خروجی مطلوب شده است.

رایگانی با ذکر مثالی ادامه داد: سال گذشته یک انبار در اطراف شهرری اختفا به قصد گران فروشی لوازم کفاشی کشف شد که به میزان مصرف یکسال تولید کشور احتکار کرده بود؛ در حالیکه در همه جای دنیا عرضه و تقاضا خود تنظیمی قیمت‌ها را تعیین می کند.

وی ادامه داد: قانون نظام صنفی بر اساس خودتنظیمی بازار، مصوب شده است اما آیا شرایط بازار با قوانین موجود همسویی دارد؟ و نگاه خودتنظیمی به تنهایی کفایت می کند؟

رایگانی گفت: همکاران مجلس قانون نظام صنفی را تصویب کردند و مداخله دولت را به حداقل رساندند. از طرفی رئیس کمیسیون عمران مجلس طی مصاحبه‌ای اعلام کرد سازمان تعزیرات باید در بازار مسکن وظایف خود را انجام دهد؛ در حالیکه قانون هیچ اختیار و وظیفه‌ای برای سازمان تعزیرات تعریف نکرده است.

وی اضافه کرد: سازمان تعزیرات بدون اجازه قانون هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد؛ تعزیرات زمانی به حوزه خودرو ورود می‌کند که اتحادیه‌های فروش درباره تخلف به ما گزارش دهند و یا سازمان حمایت تخلف خودروسازان را به ما ارجاع دهند یا اینکه شاکی خصوصی وجود داشته باشد.

رایگانی با بیان اینکه تعزیرات سازمان ناظر نیست و وظیفه رسیدگی در راستای تخلفات را دارد، خاطرنشان ساخت: در 45 روز گذشته پرونده های حوزه خودرو نسبت به سال قبل ۳ برابر شده است؛ سال گذشته ۸ هزار و ۷۰۰ پرونده در شعب تعزیرات حکومتی مختومه کردیم ولی مجلس دست تعزیرات حکومتی را چقدر در قوانین باز گذاشته است؟

وی افزود: دوستان می‌گویند پلمپ کردن تاثیری ندارد ولی با این حجم از سو استفاده در بازار این رویه را ولو خلاف میل باطنی باید بپذیریم.

رایگانی که با برنامه زنده «حجره» رادیو گفت وگو صحبت می‌کرد، اضافه کرد: بخش حداقلی در بازار بر شرایط کنونی زندگی مردم سو استفاده می‌کنند؛ تخلفات و جرایم برای احتکار بازدارنده نیست. در مورد گران فروشی دارو جریمه ۵ هزار تومانی در نظر گرفته‌اند. ولی امروز قیمت یک آبنبات هم ۵ هزار تومان نیست.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خودرو ارز گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • پایان شگرد گران‌فروشی «عجله» برای اسنپ و تپسی
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • گران‌فروشی در مادرید: رئالی‌ها شاکی‌اند!‏
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد