Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@17:10:37 GMT

مدیریت جهادی؛ مهم‌ترین سبک مدیریت صحیح انقلابی ‌

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۴۳۵۴

مدیریت جهادی؛ مهم‌ترین سبک مدیریت صحیح انقلابی ‌

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام رجب‌زاده، از اساتید حوزه علمیه قم، روز گذشته 28 اردیبهشت‌ماه در دوره آموزشی «عملیات مشترک ۱۴۴۰ هجری قمری» ویژه مدیران و کارشناسان اداره‌کل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: انقلاب اسلامی وارد دومین مرحله خودسازی، جامعه پردازی و تمدن‌سازی شده است.

وی خودآگاهی تاریخی را محور اصلی بیانیه گام دوم انقلاب دانست و افزود: سرآغاز هرگونه حرکت، معرفت است و حرکت به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی، نیازمند فهم دقیق دارایی‌ها و فقدان‌های دیروز و امروز انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنانکه رهبر معظم انقلاب فرمودند: «برای برداشتن گام‌های استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربه‌ها درس گرفت».

استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنانش، ایجاد امید و اراده برای ادامه مسیر را از اصول مهم در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب عنوان کرد و افزود: میدان‌داری جوانان در مبارزه‌‌ تمدنی از دیگر محورهای اصلی بیانیه گام دوم انقلاب است، در حقیقت بدون حضور عنصر جوان خلاق؛ مفاهیمی همچون قیام، استقامت و مقاوت که روح نهضت را تشکیل می‌دهند و برای جهاد و هجرت به سوی آرمان‌های بلند زمینه‌سازی می‌کنند، محقق نخواهد شد.

‌رجب‌زاده در تعریف مدیریت جهادی گفت: مدیریت جهادی، به معنای بی‌انضباطی نیست؛ پرکاری، با تدبیر حرکت کردن، مصمم بودن و تلاش مستمر داشتن از ویژگی‌های مدیریت جهادی به‌شمار می‌روند.

وی در مذمت وجود فساد مالی در کشور گفت: فساد مالی بیماری مهلک برای اقتصاد کشور است و باید به طور جدی با آن مقابله شود چراکه اساس بسیاری از مشکلات؛ وجود فساد مالی در ابعاد مختلف اقتصاد است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا مدیریت جهادی رجب زاده سبک انقلابی حوزه علمیه اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدجوری دل درد گرفتیم  

واژهء انقلابی و انقلابی‌گری حالا تداعی برون‌ریزی زشت‌ترین رفتارهایی را می‌کند که در عرف عرفانی و مذهبی ما طرد ‌شده؛ اما حالا شده سکهء روز مثلا انقلابی‌ها. این پدیده را باید نوعی استفراغ ناشی از دل‌درد تاریخی خودمان بدانیم. لابد پیامدی منتظر اما نامنظور از انقلاب اسلامی. و تضعیف شرع و نه الزاما اعتقاد مذهبی.

این واگشت به ملکات ردیه و مَنِش نادینامیک، در نبود ذهنیتی پذیرفته شده متناسب با درک زمان و دینامیک در اجتماع، طبیعی است- همین است که آن را از نوع پیامدی منتظر در جامعه می‌دانم. تحولات مشابه در اروپا مثال بارزی از پیچیدگی و سختی تغییر ذهنیت در جامعهء انسانی است- اوج آن را باید در جامعه‌ای دانست که در آن انسان‌ها دینامیک را درک کرده‌اند و به‌شدت در مقابل نطام‌های سلسله مراتبی قدرت و نظام‌های مطلقه ایستادند تا نقش کل جامعه در برهم‌کنش‌شان متجلی شود. این رخ‌دادْ نهایتِ فرایندی است که بیش از نیم هزاره طول کشید در پیامد جنگ‌های صلیبی. بیش از یک میلیون سوزانده شدند به جرم این‌که شیطان در جسم‌شان حلول کرده.

چه بدعت‌گذارانی که زنده در آتش سوزانده شدند- نمونهء آن سوزاندن هشت نفر بدعت‌گذار در پاریس در حضور اسقف اعظم و رئیس دانشگاه پاریس و بزرگان دیگر در سال ۵۸۹/۱۲۱۰- همزمان با تولد سعدی و هنگام افول سلجوقیان و برامدن خوارزم‌شاهیان در ایران؛ ما هم حلاج داشتیم (قرن سوم/نهم) اما مرتبهء بزرگی کمیت را مقایسه کنید با میلیون‌ها نفر در اروپا. این وحشی‌گری‌ها از جنس همان مَنِشی است که در کولوسئوم می‌بینیم و در هولوکاؤست و حالا هم در غزه: همان که نظریه‌پردازی شده و زیبا بسته‌بندی‌شده در مفهوم «اختیارگرایی» (لیبرتاریانیزم) و «ملکهء پست» (vile maxim) به معنی «همه چیز برای ما و هیچ برای دیگری».

انتظار این‌که با یک کلمهء مردم‌سالاری، بشود این تحولات را درک کرد اشتباه است. خواهیم افتاد در چاه ملکهء پست و اختیارگرایی و بی‌اخلاقی (سطح) بالاها (higher immorality) که تجلی آن پوشاندن جنایت و نسل کشی انسان‌ها در غزه تحت نام مردم‌سالاری است. پس، انتظارمان از زدایش مفهوم وقت و پذیرش دینامیک در اجتماع و تأکید بر شکوفایی فرد در جامعه را متناسب کنیم با توان تغییر ذهنیت انسان‌ها [۱]- و نه فرورفتن به درون؛ هرگاه هم توانی فراهم شد، دست بالاتر از امکان بزنیم.

1. نک نتجه تحقیق جدید را که چگونه منش فکری انسان‌ها وابسته به شبکه‌های نورونی است:
Gene expression networks regulated by human personality, Nature, Mol Psychiatry, ISSN 1476-5578.
به نقل از هادی صمدی، چگونه می‌توانیم خود را به‌نحوی بنیادی تغییر دهیم

بیشتر بخوانید:

216216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902377

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • بدجوری دل درد گرفتیم  
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • عزت و اقتدار یک کشور در گرو هدایت صحیح نوجوانان وجوانان است
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان