Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «اتاق نیوز» این موارد بنا به اعلام علی شریعتی مقدم  نائب رئیس انجمن صادرکنندگان نمونه و برتر ایران عبارت است از  :

حفظ و توسعه صادرات بعنوان یک هدف اصلی اقتصاد مد نظر باشد . واقع بینی در هنگام اخذ تصمیمات مد نظر قرار گیرد .

وجود کارت های یک بار مصرف قیمت های صادراتی را طبق ارز آزاد رقابتی نموده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکان انتقال ارز به داخل کشور وجود ندارد و تحریم ها فشار مضاعفی را توام با قوانین پولشویی و مالیاتی و .... در بازار های هدف وارد نموده است . مشکلات لجستیک، حمل و نقل، کمبود مواد اولیه و بسته بندی با سه تا چهار برابر نیاز به نقدینگی و دهها مشکل جدید از جمله افزایش هزینه های مبادله واقعیت های ملموس بخش صادرات است .

*فروش های صادرات ریالی نیز یکی از واقعیت های ملموس در بازار است که موجب حفظ بازار و ایجاد ساختار انتقال وجوه کالا شده است .

قوانین نباید عطف به ماسبق شود، مانند مالیات به صادرات سال 97 و عدم برگشت وجوه ارزش افزوده و نیز تهدید مالیات بر عملکرد بخش صادرات در سال های 97 و 98 لذا قوانین مادر مانند معافیت مالیاتی بخش صادرات مورد عمل قرار گیرد . (مستند ماده 141 برنامه ششم توسعه- قانون مالیات‌های مستقیم بر معافیت بخش صادرات تاکید دارد.) تصمیمات با مشارکت بخش خصوصی و با لحاظ فرجه زمانی اتخاذ گردد . گشایش های انجام شده توسط بانک مرکزی برای بخش خشکبار به سایر بخش ها تسری یابد . ارز تک نرخی شود و روش های کار آمد حمایت از بخش های آسیب پذیر پیش بینی شود . صادرات محصولات کشاورزی/صنایع کوچک و متوسط مورد حمایت خاص قرار گیرد و تهدیدات خاص، تهدیدات جدید مانند مالیات به صادرات و ..... به قید فوریت حذف شود . کارگروه‌های تخصصی مشترک تشکل ها و صادرکنندگان نمونه و برتر کشور و بخش های حاکمیتی رفع، تهدیدات بخش صادرات را با هدف «رونق تولید» از طریق دولت / مجلس و سایر بخش ها بر پیگیری و برنامه ریزی نماید .

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: صادرکنندگان مدیران سازمان امور مالیاتی اتاق بازرگانی ایران مشکلات ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۵۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد

آرا شاوردیان، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد سامانه خودنویس، گفت:  اینکه وزارت راه تلاش کرده است و این سامانه را راه اندازی کرده است اقدام خوبی است و فقط امیدواریم به سرنوشت سایر سامانه ها دچار نشود. این سامانه اگر شروع به کار کند و موجر و مستاجر در این سامانه ثبت نام کنند قاعدتا توافقاتی که هست باعث شفافیت مالیاتی می شود دولت می تواند براساس قراردادی که هست مالیات های مربوطه را اخذ کند.

وی اظهار کرد: با این سامانه  دست دلالان کوتاه می شود عامل افزایش اجاره بها دلالان هستند و اگر دست دلال ها کوتاه شود مردم ما آگاهانه قرارداد می بندند. قطعا اگر مردم بدانند این سامانه به نفع شان است برای اجاره از این طریق اقدام می کنند  و اتفاقا مالیات را نیز می پردازند.

وی افزود؛ دولت نیز باید این مالیات ها را برای زیر ساخت ها هزینه کند.  وقتی این مالیات از این طرف پرداخت می شودو از آن طرف برای رفاه مردم هزینه شود قطعا از این سامانه استقبال می شود.

شاوردیان تاکید کرد: با این سامانه امکان کنترل قیمت اجاره وجود دارد. در بعضی مناطق اجاره سلیقه ای اعمال می شود و از کوچه تا کوچه دیگر اختلاف قیمت وجود دارد که خود همین سردرگمی های را در بازار مسکن ایجاد کرده است. بنابراین با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره وجود دارد و پیش پرداخت ها و رهن و اجاره معقول تر می شود. از طرف دیگر مهم ترین موضوع در زمینه بازار اجاره، حذف واسطه و ایجاد اختیار برای مالک و مستاجر در عقد قرارداد بدون هزینه اضافی بر آنان خواهد بود که سامانه خودنویس این امکان کلیدی و مهم را فراهم کرده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر قیمت اجاره با یک استاندارد مشخص باشد و دیدگاه سلیقه ای اعمال نشود به نفع مستاجرها است که امیدواریم موجرها نیز معقولانه قیمت ها را افزایش دهند.

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟