Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به انتخاب ویلموتس به عنوان سرمربی تیم ملی گفت: فدراسیون فوتبال کار بزرگی انجام داد و یک برند جهانی را به ایران آورد.

طرفداری-خداداد عزیزی، پیشکسوت فوتبال ایران درباره انتخاب مارک ویلموتس به عنوان سرمربی تیم ملی ایران عنوان کرد:

ویلموتس مربی کارنامه‌داری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این را با یک سرچ ساده در اینترنت می‌توان دید و نیازی به این نیست که بخواهیم خودمان را گول بزنیم. وقنی یک مربی می‌تواند نام بلژیک را پس از دهه‌های متمادی در سطح فوتبال جهان مطرح کند، مشخص است چه رزومه‌ای دارد.

به گزارش تسنیم، وی ادامه داد:

بگذارید بدون تعارف حرف بزنم. هر مربی را در این شرایط نمی‌توان به ایران آورد. رسانه‌های اروپا درباره کشور ما خبرهای دروغ خیلی زیاد مخابره می‌کنند ولی وقتی مردم کشورهای اروپایی به کشورمان می‌آیند در همان بدو امر نظرشان تغییر می‌کند. وقتی در خارج از کشور این بحث‌ها را می‌شنوم اعصابم به هم می‌ریزد و می‌گویم درصد زیادی از اخباری که درباره کشورمان مطرح است واقعیت ندارد و خطاب به آنها می‌گویم به ایران بیایید بعد قضاوت کنید. دقیقا مثل ویلموتس که فدراسیون او را به ایران آورد و وقتی می‌رفت گفت که تصورش از کشورمان به طور کامل تغییر کرده است.

ملی‌پوش پیشین کشورمان عنوان کرد:

با بررسی همه این شرایط، مشخص است که فدراسیون فوتبال کار بزرگی انجام داد که یک برند جهانی را به ایران آورد. آقای تاج هم به رغم همه مشکلات و سنگ اندازی‌ها در مسیر اداره فوتبال کشور با همه وجودش در حال تلاش است تا خللی به برنامه‌ها وارد نشود و به قولش عمل کرد و یک برند جهانی را آورد. به جای اینکه او را کمک کنیم و باری از روی دوشش برداریم  چوب لای چرخش می‌گذاریم. این درست نیست که یکسری از بیرون گود نشسته‌اند و یک روز می‌گویند چرا این آمد و آن یکی نیامد. چرا این قدر پول دادیم و آن قدر ندادیم. چرا قرارداد را در سفارت امضا می‌کنیم و صد تا سوال دیگر که اگر بررسی کنیم در نهایت دلیلش یا ناآگاهی است یا غرض. آقایان مدعی اگر می‌توانید گواردیولا را به ایران بیاورید همین امروز به سئول بروید و به آقای تاج بگویید. قول می‌دهم ایشان خودش به فرودگاه می‌رود و او را می‌آورد. باید دید در چه شرایطی هستیم و چه تحریم‌های ناجوانمردانه‌ای علیه کشور عزیزمان وجود دارد و بعد اظهارنظر کنیم. این رویه قابل قبولی نیست که برخی عادت دارند فقط غر بزنند، خسته نشدید از بس که این همه تحریب کردید؟

عزیزی خاطرنشان کرد:

این فضا به نفع فوتبال نیست. واقعا تاسف می‌خورم که می‌بینم این قدر مباحث مغرضانه مطرح می‌شود. بحث من ویلموتس یا فرد دیگری نیست. من می‌گویم در این شرایط، آوردن یک مربی خارجی از ابعاد مختلف اتفاق خوبی است و باید کمک کنیم تیم ملی در فصل جدید برنامه‌هایش موفق باشد. به دوستان همیشه منتقد می‌گویم اجازه بدهید دو سال از فعالیت ویلموتس بگذرد بعد اگر دیدید نتیجه نگرفت انتقاد کنید.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی

علی‌اکبر محرابیان در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است. در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان است؛ همچنین در بخش نیروگاه‌های برقابی به همت متخصصان ایرانی جزو کشور‌های برتر جهان هستیم. تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشور‌ها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاورد‌ها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌های تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است. با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب چند پروژه بزرگ را در کشورهای مختلف جهان یا در حال اجرا داریم یا به تمام رسانده‌ایم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور سریلانکا به بهره‌برداری می‌رسد. پروژه اوما اویا ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای مردم سریلانکا ایجاد می‌کند و ساخت دو سد در این پروژه انجام خواهد شد. طرح چند منظوره اوما اویا که هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد. اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • مطهری دومین چهره‌ای که بعد از خداداد عزیزی از تیم ملی جدا شد
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • تیم ملی یک مربی جدید می‌خواهد
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • افزایش همکاری‌های ایران و سریلانکا با افتتاح پروژه اومایا
  • مربی مس ۳۰ میلیون تومان جریمه شد
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی