Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران حزب اظهار داشت: ملت ایران از سال۴۱ به رهبری امام خمینی (ره) اراده کرد و در برابر شرارت آمریکا و همدستانش ایستاد و سختی‌ها را تحمل کرد و در همه جبهه‌ها نیز پیروز شد و امروز در برابر نقض برجام توسط آمریکا و بدعهدی‌های اروپا باز هم سربلند و پیروز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توانایی‌های ملت ایران گفت: وقتی در منطقه، امت اسلامی با مقاومت، کمر صهیونیسم را شکسته و جلوی تحقق مطامع آمریکا در منطقه را گرفته است، وقتی جمهوری اسلامی از یک ظرفیت فوق العاده در دانش هسته­ای برخوردار بوده و یکی از قوی‌ترین، مجهزترین و کارآمدترین قدرت‌های موشکی غیرهسته‌ای جهان را دارد، در برابر تجاوزگران و زورگویان از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل خود استفاده خواهد کرد و به زودی آمریکایی‌ها خواهند فهمید ادامه تهدید‌ها و تحریم‌ها جز زیان برای آن‌ها نتیجه‌ای نخواهد داشت.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ترامپ به دنبال مذاکره قلدرانه است، اظهار کرد: مفهوم مذاکره مجدد این است که به کمتر از آنچه در برجام بوده رضایت بدهیم که این رویکرد ذلت و خفت آور برای ملت به هیچ وجه قابل قبول نیست.

بادامچیان تاکید کرد: مذاکره مجدد با آمریکا نه موضوعیت و نه طریقیت دارد و نه مشکل دو طرف را حل می‌کند.

وی گفت: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند، نه جنگ می‌شود و نه مذاکره، ملت ما به مقاومت خود ادامه می‌دهد تا دشمن را پشیمان کند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به مشکلات معیشتی مردم تصریح کرد: ما در داخل، مشکلات تولید داریم، اما مشکل بزرگتر توزیع صحیح و علمی تولیدات ملی کشور است. دولت در این مورد کارآمدی ندارد و باید این کارآمدی را در مدیریت اقتصاد کشور که در آن اختیارات ویژه و مطلقه دارد، نشان بدهد و بیش از این سرمایه اجتماعی خود را به حراج نگذارد.

بادامچیان افزود: دولت تا کی می‌خواهد سیاست‌های ارزی غلط و ناکارآمد خود را ادامه دهد و آشفته بازار ارز استمرار یابد؟

وی تأکید کرد: دولت باید در توزیع اعتبارات و تسهیلات بویژه در حوزه اشتغال، پاسخگو باشد و مجلس نیز دولت را در برداشتن گام‌های عملی و جدید، یاری کند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه ما وارد «ترسالی» شدیم و ان شاءالله دو دهه خشکسالی را پشت سر گذاشته ایم، گفت: اهتمام به روستا‌ها به ویژه در حوزه اشتغال باید مهم‌ترین هدف گذاری دولت باشد. سال ۹۸ سال پرمحصولی خواهد بود و اگر دولت از این فرصت استفاده کند می‌تواند کشور را در آستانه یک رشد اقتصادی قرار دهد.

بادامچیان با اشاره به گرانی‌ها و نگرانی‌های مردم از افزایش قیمت کالاها، تاکید کرد: قیمت ۷۰ % کالا‌ها تغییر پیدا کرده است. گزارش بانک مرکزی از تورم در مرز هشدار است. اقدامات دولت در توزیع، نباید کشور را وارد چالش‌ها و چاله‌های پرخطر کند. با یک مدیریت جهادی می‌توان مشکل رفاه را واقعاً حل کرد.

وی افزود: دولت باید اعلام کند چه کسانی ارز ۴۲۰۰ تومانی گرفته‌اند، ولی هیچ کالایی وارد کشور نکرده‌اند و خبری از ورود ارز آن‌ها به داخل هم نیست. باید تکلیف کسانی که در نظام اقتصادی اخلال می‌کنند، توسط دولت مشخص شود. در این زمینه دولت و دستگاه قضایی می‌تواند پاسخ روشنی برای مردم داشته باشند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی نگاه راهبردی به شرق در وزارت خارجه را مورد تقدیر قرار داد و گفت: وزارت خارجه باید پایه‌های یک ارتباط راهبردی با شرق را روز به روز مستحکم کند و با کشور‌هایی که تعاملی توام با مودت با ایران دارند، روابط خود را گسترش دهد.

بادامچیان تأکید کرد: نباید دولت در چاله مذاکرات بی حاصل با اروپا بیفتد. این چاله نیست، چاه ویل دیپلماسی غربزده بی حساب و کتاب مبتنی بر اعتماد به طرف‌هایی است که قابل اعتماد نیستند.

وی افزود: یکی از وظایف دیپلمات‌های ما افشای توافقات پشت پرده اروپا و آمریکا و قراردادن آن در معرض افکار عمومی است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به تحولات منطقه و هدف قرار گرفتن منافع اقتصادی امارات و عربستان گفت: طبیعی است هرچه جنایات امارات و عربستان در یمن و کشتار بی رحمانه کودکان و زنان افزایش یابد، آتش انتقام مردم یمن از آستین پرقدرت انصارالله و ارتش یمن شعله ورتر خواهد شد و سرانجام دودمان قارون‌های منطقه را خواهد سوزاند.

بادامچیان تاکید کرد: آیا مردم مسلمان عربستان و امارات نمی‌خواهند اقدامی برای جلوگیری از کشتار روزه‌داران عرب مسلمان بدست حاکمان خود کنند؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی اصولگرایان احزاب و تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: پس از انتشار این نامه و حواشی آن، عده‌ای از کارشناسان می‌گویند تهیه این نامه و انتشار آن مغرضانه و جهت فشار به دولت جهت تغییر سیاست‌های ارزی بود و از آن منظر که جمع‌کردن امضا‌های این نامه از سوی مدیرعامل بورس کالا دنبال شده است، شاید بتوان گفت موضوع به بروز برخی اختلافات در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی مربوط است و مدیرعامل بورس کالا مأمور شده است از این طریق انتقاد از سیاست‌های ارزی را پررنگ‌تر کند.

‌چندی پیش بود که بانک مرکزی از ممنوعیت صدور گواهی سپرده طلا توسط بانک‌ها خبر داد؛ بورس کالا نیز در واکنش به این اقدام، ضمن مخالفت، تاکید کرد بازاری را غیر از بورس کالا برای مبادله گواهی سپرده قبول ندارد.

دوماه بعد از این بخشنامه بانک مرکزی، بورس کالا نیز با افتتاح نخستین خزانه غیربانکی طلا در بازار سرمایه، حجم موجودی طلا در خزانه‌های بورس کالا را به ۶ تن افزایش داد.

همچنین موضوع عرضه سکه و شمش طلا در مرکز مبادله ایران، موجب گلایه بورس کالا شد در حالی که بانک مرکزی معتقد است اگر قرار باشد به عنوان هاد متولی پاسخگوی بازار ارز، سکه و طلا باشم، قطعا مدیریت این بازار باید در مرکزی با نظارت بانک مرکزی انجام شود.

به هر حال نامه مذکور به دلیل تایید و تکذیب‌های مکرر سر و صدای زیادی ایجاد و به ذهنیت اختلافات وزارت اقتصاد با بانک مرکزی دامن زد.

پس از انتشار این نامه، احمد مهدوی، دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مصاحبه‌ای گفت که نامه‌ای که در خصوص سیاست‌های ارزی و نحوه بازگشت ارز به نیما خطاب به رهبری نوشته شده وجهه قانونی ندارد، چون اولا اصلا خطاب به رهبر انقلاب نوشته نشده بود و با این عنوان از ما امضا نگرفتند، دوما قرار بود نامه تحویل برخی از مسئولان مربوطه مثل ئیس‌کل بانک مرکزی و معاون اول رئیس‌جمهور شود، سوما قرار بود اصلا این نامه منتشر نشود.

به گفته وی، این نامه از سوی آقای جهرمی مدیرعامل بورس کالا به ما ارسال شد تا آن را امضا کنیم؛ آقای جهرمی بورس کالا به من زنگ زد، گفت نامه علیه سیاست‌های بانک مرکزی را امضا کن، چیز بدی نیست.

وی افزود: این در حالی است که خود ما در انجمن پتروشیمی که بزرگ‌ترین صادرکننده کشور هستیم و بیشترین ارز را وارد کشور می‌کنیم نزد رئیس‌کل بانک مرکزی رفتیم و مسائل خود را مطرح کردیم و با نتیجه از جلسه خارج شدیم، هیچ مشکلی هم با سیاست ارزی بانک مرکزی نداریم و در هماهنگی کامل هستیم.

هوشنگ گودرزی، رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران درباره موضوعات مطرح‌شده درخصوص نامه مذکور گفت: اصلا قرار نبود این نامه رسانه‌ای شود، بورس کالا پیگیر امضای این نامه بود، طبق آنچه به ما گفته بودند این نامه خطاب به مسئولان رده بالای کشور نوشته شده بود و نامی به عنوان گیرنده نامه به ما گفته نشد‌.

رئیس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران ادامه داد: تولیدکنندگان صنعت آلومینیوم مواد اولیه خود را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند. یعنی نزدیک به ارز بازار غیررسمی، اما فروش محصولات و تبدیل ارز آن با قیمت نرخ نیمایی انجام می‌شود که با این قیمت‌ها نمی‌توان کار کرد. برای اینکه مردم وارد تولید شوند باید این سیاست اصلاح شود.

گودرزی در پاسخ به این سوال که چرا این مشکلات با مسئولان دولت مطرح نشد و روش نامه‌نگاری انتخاب شد؟ گفت: در بیشتر مواقع مسئولان با صادرکنندگان و اتاق‌های بازرگانی مشورت نمی‌کنند و بعد از بروز مشکل تازه به یاد ما می‌افتند که بخش عمده‌ای از کار خراب شده است، ولی باید با مسئولان در این زمینه صحبت می‌شد.

فارس در پایان نوشت: نکته جالب ماجرای نامه مذکور به امضای این نامه توسط انجمن‌هایی مانند کفش و نساجی باز می‌گردد که صادرات آن‌ها بسیار ناچیز است و ارزی به سامانه نیما وارد نمی‌کنند. قطعا اختلاف در مدیریت‌ها اجتناب‌ناپذیر است، اما ضرورت دارد با همسویی بیشتر، اختلاف‌نظر‌های جزئی نیز در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی دولت مدیریت شده و به یک صدای واحد بینجامد.‌کاهش سرمایه‌گذاری در کشور، اتخاذ تصمیم‌های عجولانه در موضوعات اقتصادی، ایجاد نوسانات ارزی، کاهش هم‌صدایی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و به دنبال آن کوچک شدن سفره مردم، تنها بخشی کوچک از این اختلافات اقتصادی است که امیدواریم با ورود معاون اول رئیس‌جمهور و مدیریت اختلافات در تصمیم‌گیری، این مشکل نیز رفع شود.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند