Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خوزستان گفت: در سال تحصیلی ۹۹ – ۹۸ کمبود نیروی انسانی استان خوزستان حدود ۱۷ هزار نفر است. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر هندیجان، نخستین جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان هندیجان در سال 1398 با حضور حرج چلداوی معاون برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان، علی بویری فرماندار هندیجان، امام جمعه، مسئولان، اعضای شورای آموزش‌وپرورش، خبرنگاران در سالن اجتماعات اداره آموزش‌وپرورش هندیجان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوزستان|کمبود معلم و تعطیلی کلاس‌های مدارس بندرماهشهر اعتراض دانش‌آموزان را برانگیختآموزش و پرورش استان قم با کمبود معلم روبه‌رو استمدارس استان قم امسال با کمبود معلم روبه‌رو است

حرج چلداوی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان در این جلسه اظهار داشت: در مناطق مختلف استان خوزستان معلمانی وجود دارند که با گذشتن از زندگی و رفاه خود در مدارس صعب العبور به تعلیم و تربیت دانش آموزان محروم مشغول و همه وقت خود را به آن‌ها اختصاص می‌دهند.

وی افزود: در سال تحصیلی جدید 99 – 98 کمبود نیروی انسانی استان خوزستان در هفته 400 هزار ساعت که معادل 17 هزار نفر است که تعداد 7 هزار نفر از این تعداد را با نیروی حق‌التدریس پوشش می‌دهیم ولی هنوز 10 هزار نفر دیگر کمبود داریم و با توجه به اینکه 6 درصد استخدامی‌های رسمی جدید سهم استان خوزستان اختصاص داده شده این میزان 900 نفر است. بخشی دیگر از کمبودها با استخدام از طریق خرید خدمات 5 هزار جذب می‌شوند که بازهم پاسخگوی نیاز استان خوزستان نیست.

خوزستان با کمبود شدید معلم مواجه است

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان بیان کرد: یکی از معضلات استخدامی‌ها در استان خوزستان کسب نکردن حداقل نمره قبولی داوطلبان بوده که در سال‌های گذشته استان را با چالش کمبود نیروی انسانی مواجه کرده است.

وی گفت: تلاش‌هایی جهت استخدام نیروهای شهرستانی با ضریب 1/4 و استانی با ضریب 1/2 شده ولی استخدام رسمی پاسخگوی نیاز استان نیست. جذب نیرو از طریق خرید خدمات آموزشی و با اولویت نیروی بومی در دستور کار است که به‌زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد.

چلداوی عنوان کرد: در خصوص مشکلات آموزش‌وپرورش هندیجان در بخش تعمیر و تجهیز همه موارد باید طی یک نامه رسمی به اداره کل ارسال و ما هم به اداره کل نوسازی ارسال کرده و تأکید می‌کنیم که به هندیجان توجه ویژه شود.

برخی داوطلبان خوزستانی در استخدام‌ها حداقل نمره را کسب نمی‌کنند

وی ادامه داد: در اداره کل از معاونت‌های مختلف می‌خواهیم که در خصوص اعتبارات و دیگر مشکلات با هندیجان همکاری کرده و در بحث احداث درمانگاه فرهنگیان تلاش و همکاری نزدیکی می‌کنیم و مطمئن باشید درمانگاه فرهنگیان در هندیجان راه‌اندازی می شود.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان تصریح کرد: در خصوص به‌کارگیری نیرو در خوزستان اوضاع مناسبی نیست و باید وضعیت قرمز اعلام کنیم خوزستان بشدت با کمبود نیروی انسانی مواجه است.

وی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری (98- 97) 342 هزار ساعت در هفته کمبود نیروی انسانی ما بود که بسیار شدید و وضعیت مطلوبی نیست؛ یعنی در این سال تحصیلی 14 هزار معلم کمبود داشتیم.

به سبب کمبود نیرو در خوزستان وضعیت قرمز اعلام می‌کنیم

چلداوی عنوان کرد: از 10 هزار نفر کمبود نیروی انسانی بخشی از آن‌ها را با معلمان موظف پوشش می‌دهیم و بخش دیگری را از راه‌های دیگر همانند استخدام رسمی و دیگر استخدام‌های موجود تأمین خواهیم کرد؛ اما در استخدام‌های رسمی نمی‌توان حجم زیادی نیرو جذب کرد.

وی افزود: امسال 2800 نفر از معلمان استان خوزستان بازنشسته می‌شوند، آمار نقل و انتقالات نیز بر آمار خروجی معلمان از آموزش‌وپرورش خوزستان اضافه می‌شوند. ما در سال‌های اخیر به دلیل کمبود معلم با نقل و انتقالات به صورت جدی مخالفت کرده‌ایم.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان بیان کرد: در استان خوزستان سالانه 3 هزار نفر از معلمان درخواست انتقال به دیگر استان‌ها را دارند که با توجه به مشکلات نیرو ما تا توانسته‌ایم با انتقال‌ها مخالفت کرده‌ایم.

در استان خوزستان سالانه 3 هزار نفر از معلمان درخواست انتقال دارند

وی گفت: استخدام به روش حق‌التدریس بهترین شیوه است که این موضوع در سال 97 و 98 ممنوع شد و سامانه آن به طور کامل بسته شده و بخشنامه‌ای هم از سوی وزارت ارسال شده که این موضوع را ممنوع و سخت‌گیرانه کرده است.

چلداوی عنوان کرد: استخدام در آموزش‌وپرورش خوزستان به صورت خرید خدمات آموزشی انجام خواهد شد، ما نیازها و کمبودهای همه ادارات آموزش‌وپرورش خوزستان را به ریز در اداره کل داریم. همچنین نیازها و کمبودهای خود را به وزارتخانه آموزش‌وپرورش اعلام کرده‌ایم.

قاسم عباسی مدیر اداره آموزش‌وپرورش هندیجان در این جلسه اظهار داشت: امیدوار هستیم امسال ادارات و سازمان‌ها جهت تأمین هزینه‌های کنکور ما را یاری نمایند از دیگر نیازهای ما کمبود کاغذ جهت برگزاری امتحانات، تعمیرات مدارس یا آسفالت حیاط مدارس، کمبود تجهیزات مانند کولر، دستگاه کپی و کامپیوتر است.

آموزش‌وپرورش هندیجان با کمبود برگ A4 مواجه است

وی افزود: برخی مدارس شهرستان یا نیاز به تعمیرات دارند و یا به طور کلی تخریبی هستند، مسئله مهم دیگر قطع نشدن برق مدارس در ایام برگزاری امتحانات پایان سال، یا کنکور سرا سری است همچنین تأمین کیف، کفش و لباس دانش آموزان مستمند توسط کمیته امداد، پرداخت سهم آموزش‌وپرورش از عوارض شهرداری از خواسته‌های ما است.

مدیر آموزش‌وپرورش هندیجان بیان کرد: شهرستان هندیجان با توجه به محرومیت‌های موجود دارای 74 آموزشگاه با 8083 دانش‌آموز نیاز که به توجه ویژه دارد. ایجاد درمانگاه فرهنگیان و بهبود حقوق بازنشستگان جزو مطالبات فرهنگیان است.

وی گفت: در آموزش‌وپرورش هندیجان در سطح مدارس شهری و روستایی وضعیت نیروی انسانی و معلم در جایگاه خوبی قرار ندارد. 107 معلم در مدارس هندیجان کمبود داریم و نیازمند به‌کارگیری چند مستخدم و سرایدار هستیم.

آموزش‌وپرورش هندیجان 107 معلم کمبود دارد

عباسی عنوان کرد: به مناسبت روز ارتباطات و قدردانی از زحمات خبرنگاران عزیز و فعال در حوزه آموزش‌وپرورش لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود به آن‌ها اعطا کردیم. رسانه‌ها نقش مهمی در پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی دارند.

انتهای پیام/ ت

R7787/P1336/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۳۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ ما در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که این سند خواسته آموزش و پرورش کشور را اداره خواهیم کرد و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

بیشتر بخوانید؛ آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش جمعه برگزار می‌شود

رضامراد صحرایی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا به ویژه شهیدان مطهری، رجایی و باهنر ، ۵ هزار معلم شهید و ۳۶ هزار دانش آموز شهید و دانش‌آموزان شهید غزه و همچنین با تبریک روز معلم گفت: معلم جایگاه خطیر و رفیعی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی دارد.

وی با بیان اینکه معلم کسی است که نیکی‌ها را می آموزد افزود: در ادبیات رهبر معظم انقلاب درباره معلم گفته می‌شود او سازنده زیرساخت سرافرازی کشور است؛ معلم کسی است که هویت آینده کشور را معماری می‌کند و به دست او سرمایه انسانی آینده کشور ساخته می‌شود و معلم کسی است که بزرگترین امانت ملت یعنی فرزندان به دست اوست و معلم شخصیت آنها را پرورش می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان پرورش دهندگان فضیلت هستند ادامه داد: از همه کسانی که در یک سال گذشته آموزش و پرورش را در انجام وظایف خود یاری رسانده‌اند، قدردانی و تشکر کنم.

صحرایی درباره عملکرد آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش در دوره جدید سعی کرده است با ایجاد حلقه اتحاد، انسجام، همدلی، همفکری، هماهنگی، همسویی و جلب مشارکت همه دستگاه‌های تاثیرگذار در تعلیم و تربیت، امر مهم تربیت فرزندان این سرزمین را دنبال کند که یکی از سر حلقه‌های این اتحاد ائمه جمعه و جماعت هستند که به مثابه پیران و پدران مردم در دیار خود می‌توانند یاریگر نظام تعلیم و تربیت باشند.

وی با بیان اینکه در سالی که گذشت بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تمرکز کردیم، افزود: خوشنودیم که به اطلاع شما نمازگزاران برسانیم که در اجرای این سند توفیقات چشمگیری حاصل شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند تحول بنیادین، نظام تعلیم و تربیت اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند ادامه داد: مبنای این سند نظریه تعلیم و تربیت دینی و بومی است و به همین دلیل است که اجرای آن بسیار اهمیت دارد؛ ما در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که این سند خواسته، آموزش و پرورش کشور را اداره خواهیم کرد و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگری که در آموزش و پرورش طی یک سال گذشته انجام شد، اصلاح فرآیند جذب معلم بود ادامه داد: معلم با جایگاه رفیع و عظیمی که دارد باید با دقت، صحت و خردمندانه انتخاب شود؛ او باید فردی باشد که ما در واگذاری امانت‌های خود به او اطمینان کامل حاصل کنیم. بنابراین در سالی که گذشت تاریخی‌ترین استخدام کشور اتفاق افتاد، نه از این جهت که حدود ۷۰ هزار معلم جدید وارد آموزش و پرورش شد که از لحاظ کمیت بی‌سابقه است چرا که این رقم معادل با رقم جذب در چند وزارتخانه است.

وی با بیان اینکه آنچه کار ما را متمایز کرد این بود که از لحاظ کیفیت، معلمان ویژه‌ای را انتخاب کرده‌ایم عنوان کرد: سعی کرده‌ایم گزینش را بسیار دقیق پیاده‌ کنیم. سعی کرده ایم کسانی را پیدا کنیم که علاوه بر دانش، عشق و علاقه معلمی داشته باشند، امانتداران خوبی برای کشور باشند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرزندان این سرزمین ۳۰ سال در دستان معلمان هستند اظهار کرد: هر معلمی به طور متوسط در طول خدمت خود هزار دانش آموز را تربیت می‌کند و جریان تربیتی یک جریان پیوسته و مستمر است؛ بنابراین معلم کارمند نیست و انتخاب او باید با دقت ویژه اتفاق می‌افتاد که چنین شد.

صحرایی با اشاره به اینکه بعد دیگر کار این است که دانشگاه فرهنگیان که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و از روز نخست شکل‌گیری انقلاب اسلامی مقوله تربیت معلم مورد توجه قرار داشته در چند سال گذشته بیش از هر زمان دیگری مورد توجه بود گفت: دانشگاه فرهنگیان هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به گذشته دارد، البته وضعیت آن با وضع مطلوب فاصله فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به ما داده شده است افزود: دانشگاه فرهنگیان بازهم افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصیش را برگزار کرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای جذب ۳۰ هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان بیش از ۶۰۰ هزار متقاضی در دانشگاه فرهنگیان داشتیم ادامه داد: این نشان می دهد معلمی چقدر مورد توجه مردم است. کنکور اختصاصی و نظام جذب استاد اختصاصی دارد و یک معماری جدید برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پایه‌گذاری شده است.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگر ما در سال گذشته تقویت بیش از پیش معاونت پرورشی بود عنوان کرد: ما برای هر مدرسه به یک مربی پرورشی نیاز داریم که متأسفانه تعداد بسیار زیادی از مدارس کشور مربی و معاون پرورشی نداشتند؛ امروز آزمون استخدامی جذب مربی پرورشی و تربیت بدنی و مشاور در سراسر کشور برگزار شد و دقایقی پیش به پایان رسید، ۴۰۰ هزار نفر از علاقه‌مندان با یکدیگر رقابت کردند که ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در این رشته جذب خواهند شد.

وی با بیان اینکه در امور پرورشی کارهای بزرگی انجام شد گفت: اولین اقدام طرحی به نام «امید، ایمان، خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت» که همه کلمات آن برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است طراحی شد و بر مبنای آن سامانه‌هایی ایجاد شد و فعالیت‌های پرورشی گسترده در سراسر کشور انجام گرفت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از ۸ میلیون دانش آموز در این طرح فراگیر شرکت کردند و بیش از ۸ هزار گروه سرود در کشور شکل گرفت، بیش از ۱۳.۵ میلیون نفر روز اردوی راهیان پیشرفت، راهیان نور، زیارت اولی‌ها و سایر اردوها برگزار کردیم که امسال نیز نهضت اردویی را دنبال خواهیم کرد.

صحرایی با بیان اینکه مراسم اعتکاف سال گذشته تاریخی بود افزود: ۴۴۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲۸۰۰ مدرسه معتکف شدند و دشمنان که گفته بودند نسل جدید همانند نسل گذشته نیستند را ناامید کردند.

وی با بیان اینکه ۱۲۷ درصد رشد معتکفین در میان دانش آموزان را داشتیم عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان محفل‌های قرآنی دانش آموزی شکوه پیوسته‌ای داشت، ۲۰ هزار محفل در ماه مبارک رمضان برگزار و از خادمان و قهرمانان قرآنی تجلیل شد. جشن‌های تکلیف برگزار و باشگاه قله‌های فرهنگی و ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفت که نشان از عزم این کانون جهت تحول در امور پرورشی و تربیتی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس دولتی را تقویت کرده‌ایم گفت: قانون برای آنها تدوین شده و پیوسته به دنبال اصلاح وضع آنها هستیم؛ قانون مدارس غیردولتی توسط مجلس اصلاح شد، مهدهای کودک در سراسر کشور ساماندهی و بعد از ۱۲ سال اولین آیین نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آیین نامه توسعه و تقویت مهارتهای دانش آموزان از هیات دولت بیرون آمد.

انتهای پیام

کد خبر: 1229333 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • وضعیت «ناسالم» هوا در هندیجان
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • کهنسال‌ترین معلم ایران درگذشت + سوابق
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد/ معلم کارمند نیست
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است