Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@19:59:34 GMT

گران‌ترین مربی لیگ هجدهم چه کسی بود؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۳۹۴۶

ساعت24- در این مطلب نگاهی به قرارداد مربیان داخلی و خارجی لیگ برتر در فصلی که گذشت، می‌اندازیم و سطح قراردادها برای فصل جدید را پیش‌بینی می‌کنیم.

با پایان لیگ هجدهم این روزها بازار مربیان داغ است و برخی باشگاه‌ها به دنبال حفظ مربی خود و برخی دیگر به دنبال جذب مربیان جدید هستند. در این میان یحیی گل‌محمدی اولین مربی‌ای بود که با وجود داشتن پیشنهاد جدی از فدراسیون برای هدایت تیم امید، قراردادش را با پدیده تمدید کرد؛ قراردادی که گفته می‌شود با مبلغی تقریبا نجومی توسط این مربی جوان به امضا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه بد نیست به قرارداد مربیان داخلی و خارجی لیگ برتر در فصلی که گذشت، نگاهی بیندازیم و سطح قراردادها برای فصل جدید را پیش‌بینی کنیم.

میلیاردرهای خارجی
با توجه به افزایش نرخ ارز در سال‌های اخیر، قرارداد مربیان خارجی حتی در خوشبینانه‌ترین حالت هم برای هیچ تیمی ارزان تمام نمی‌شود. مربیانی که سطح بالاتری دارند و در تیم‌های بزرگتری مربیگری می‌کنند که حداقل چیزی حدود ١٠‌میلیارد به جیب می‌زنند. در این میان برانکو که برای سومین‌سال متوالی تیمش را به‌عنوان قهرمانی رساند، با قرارداد ٨٠٠‌هزار یورویی خالص به جز پاداش‌ها بیشترین مبلغ دریافتی را داشته و بعد از او هم وینفرد شفر، سرمربی سابق استقلال قرار داشت که به گفته مدیرعامل سابق این تیم قراردادش برای لیگ هجدهم ٦٥٠‌هزار دلار بود.

البته مدیران فعلی قرارداد فصل بعدی شفر را با یک‌میلیون دلار اعلام کردند که البته باید غرامتش را به این مربی برکنارشده پرداخت کنند. در ابتدای فصل البته از جان توشاک، سرمربی سابق رئال‌مادرید که هدایت تراکتورسازی را برعهده گرفت و بعد از چند هفته اخراج شد، به‌عنوان یکی از گران‌ترین مربیان لیگ نام برده می‌شد. بعد از او جورج لیکنز روی کار آمد که او هم مبلغ قراردادش نسبتا قابل توجه است. البته بین مربیان خارجی مبلغ قرارداد پائولو سرجیو، سرمربی پرتغالی نفت آبادان با اختلاف از همه همتایانش کمتر بوده است. در این میان عقد قرارداد فولاد با افشین قطبی آن هم به دلار در نوع خود جالب توجه به نظر می‌رسد.

داخلی‌ها چقدر پول می‌گیرند؟
اختلاف قیمت بین مربیان داخلی هم کم نیست. میزان دریافتی برخی از مربیان داخلی به بالای ٢‌میلیارد هم می‌رسد. امیر قلعه‌نویی در سال‌های اخیر همواره نامش به‌عنوان یکی از گران‌ترین مربیان لیگ‌برتر مطرح بوده و در فصلی که گذشت، همه گمانه‌زنی‌های زیادی پیرامون مبلغ قراردادش با سپاهان مطرح بود. او با قراردادی بیش از ٢,٥‌میلیارد گران‌ترین مربی داخلی در لیگ هجدهم لقب گرفت. سایر مربیان وطنی قراردادهایی کمتر از ٢‌میلیارد ثبت کردند؛ اگرچه قلعه‌نویی در مصاحبه‌های خود همواره ادعا کرده چند تیم در لیگ بیش از سپاهان هزینه کرده‌اند. شاید دیگر قرارداد یک‌میلیاردی برای یک فصل کامل حتی برای هدایت تیم‌های پایین جدولی هم خیلی رقم زیادی به حساب نمی‌آید و یک اتفاق طبیعی در فوتبال ایران به شمار برود، حتی مربی‌ای مثل مجید جلالی که در یک فصل هدایت ٢ تیم را برعهده داشته، درآمدی بیش از یک‌میلیارد به دست آورده است.

یحیی گران‌ترین می‌شود؟
اگر مربیان خارجی را کنار بگذاریم که به واسطه عقد قراردادهای دلاری و افزایش مبلغ قراردادشان نسبت به سال قبلی، پول بیشتری از مربیان داخلی می‌گیرند، در میان مربیان ایرانی از همین حالا می‌توان گفت یحیی گل‌محمدی یکی از گران‌ترین مربیان لیگ نوزدهم خواهد بود. این مربی که با فدراسیون برای هدایت تیم امید به توافق رسیده بود، نتوانست به پیشنهاد نجومی پدیده پاسخ منفی بدهد و در این تیم ماندنی شد.

مبلغ قرارداد گل‌محمدی با پدیده چیزی حدود ٣‌میلیارد تومان عنوان شده که شاید او را برای لیگ نوزدهم در جدول مبلغ قرارداد مربیان بی‌رقیب کند. البته با توجه به رقابت چند تیم برای کسب عنوان قهرمانی بعید نیست شاهد هزینه‌های بیشتر از این هم در تیم‌های دیگر باشیم. البته نباید آپشن‌هایی که در قرارداد اکثر مربیان وجود دارد را هم نادیده گرفت. مثلا یک مربی برای قهرمانی، یکی برای کسب سهمیه و دیگری برای فرار از سقوط پاداش‌هایی را دریافت می‌کنند.

سرنوشت نیمکت‌ها چه خواهد شد؟
شاید از همین حالا تعداد محدودی از تیم‌ها سرنوشت نیمکت خود برای فصل بعد را مشخص کرده باشند؛ تیم‌هایی مثل پدیده و پرسپولیس که از همین حالا می‌دانند فصل بعد هم یحیی گل‌محمدی و برانکو روی نیمکتشان هستند، اما اکثر باشگاه‌های لیگ برتری نمی‌دانند لیگ نوزدهم را با کدام مربی آغاز می‌کنند. هر روز گمانه‌زنی‌های زیادی پیرامون حضور مربیان داخلی و خارجی روی نیمکت تیم‌هایی مثل استقلال، تراکتورسازی، سپاهان و ذوب‌آهن می‌شود، اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. جالب اینجاست سرنوشت خیلی از این تیم‌ها به یکدیگر بستگی دارد. مثلا اگر قلعه‌نویی بخواهد به استقلال برود، سپاهان باید به فکر مربی جدید باشد. باید دید پازل ١٦ مربی لیگ برتری برای لیگ نوزدهم چه زمانی تکمیل خواهد شد.

روزنامه شهروند

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مربی فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه

خبرگزاری مهر: گروه ورزشی- محمد بیرامی: قرعه کشی مسابقات تکواندو در بازی های المپیک بر اساس رنکینگ تکواندوکاران انجام خواهد شد. این بدان معناست که تکواندوکارانی که سهمیه حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را کسب کرده اند به خوبی می‌دانند که در کجای جدول قرار دارند و حریف اول آنها کدام تکواندوکار است. به عبارت ساده تر مربیان و مسوولان فنی تیم های ملی کشورهای مختلف به خوبی می توانند نقشه راه تکواندوکاران المپیکی خود را از چند ماه قبل ترسیم کرده و برای آن برنامه ریزی کنند.

در این شرایط مسابقات قهرمانی قاره ای طی دو هفته آینده در منطقه آمریکا و موسوم به پان امریکن، آسیا، آفریقا و اروپا طی دو هفته آینده برگزار خواهد شد و به نوعی تنور تکواندو در سراسر دنیا داغ شده و تب تکواندو بالا و بالاتر می رود و تکواندوکاران این فرصت را دارند که امتیازات این رقابت ها را به اندوخته خود در رنکینگ المپیکی اضافه کنند و شرایط خود را بهبود ببخشند.

در این بین مربیان تیم های ملی با ترسیم جدول مسابقات می توانند حریف آینده تکواندوکار خود را انتخاب کنند. البته که این موضوع فقط برای آن دسته تکواندوکارانی مصداق پیدا می کند که دارای رنکینگ بالا هستند و این موقعیت را دارند که جایگاه خود را در سیدبندی جدول المپیکی تغییر دهند.

تیم ملی تکواندو ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست. یک تیم متشکل از چند مربی، قهرمان و آنالیزور با مدیریت اصغر رحیمی به عنوان مدیر فنی تیم های ملی و هادی ساعی رئیس فدراسیون با کوله باری از مدال های جهانی و المپیک کار آنالیز رقبا چه در بخش فنی و چه در بخش امتیازی را برعهده دارند. این تیم با برگزاری جلسات متعدد و تقریبا روزانه، کلیه تورنمنت ها را زیر نظر داشته و لحظه به لحظه نتایج رقبای چهار تکواندوکار المپیکی کشورمان را رصد می کند.

به عنوان مثال در شرایط فعلی آرین سلیمی نماینده ایران در وزن ۸۰+ کیلوگرم با رنکینگ ۲۱ در سید ۱۱ قرار گرفته و دور نخست باید به مصاف نماینده روسیه برود که البته در ادامه نیز قرعه سختی خواهد داشت. نفر بالای سلیمی «پاتریک دیاکوویچ» از اسلوونی است که با رنکینگ ۱۸، سید ۱۰ جدول است. اختلاف دو تکواندوکار در شرایط فعلی چیزی نزدیک به ۱۸ امتیاز است. با احتساب دو برنزی که این حریف در مسابقات صربستان و جام ریاست فدراسیون جهانی در استونی کسب کرد، این عدد به ۳۲ رسیده است. هر دو تکواندوکار هم باید در مسابقات قاره ای شرکت کنند. این بدان معناست که ۴۰ امتیاز دست نخورده پیش رو دارند.

نتایج این مسابقات و امتیازی که کسب می کنند در رده بندی نهایی تاثیرگذار خواهد بود. هر چند رقابت های المپیک به دلیل حضور بهترین های دنیا در بالاترین سطح فنی برگزار می شود و کسب مدال در این رویداد پر اهمیت دو چندان سخت و دشوار است، ولی تغییر جایگاه در سید بندی مسیر هموار تر برای رسیدن به جمع برترین های این مسابقات را پیش روی تکواندوکاران کشورمان قرار می دهد.

در این بین جایگاه ششمی مهران برخورداری که با کسب مدال طلای گرنداسلم سهمیه حضور در المپیک را گرفت، در سیدبندی ثابت است و تغییر نخواهد کرد، مبینا نعمت زاده با رنکینگ هفتم در سید دهم قرار دارد و ناهید کیانی با رنکینگ سه، در جدول نیز روی سید سه می ایستد.

با توجه به مسابقات قهرمانی قاره ای و دو رویداد جام ریاست فدراسیون جهانی در آفریقا و پان امریکن، از هم اکنون می توان انتظار تغییر جایگاه برخی از تکواندوکاران را در رنکینگ و سید بندی داشت.

با نگاهی به لیست شرکت کنندگان در رویدادهای پیش رو به خوبی این موضوع ملموس است که مربیان و مسئولان فنی کشورهای مختلف تا چه اندازه روی این موضوع متمرکز شده و همانند تیم ملی ایران، رقبا را به خوبی رصد کرده و به دنبال مسیری متفاوت برای نمایندگان خود در المپیک از طریق کسب امتیازات باقی مانده می باشند.

نمونه بارز آن تیم مصر و «عیسی سیف» را می توان اشاره کرد. این تکواندوکار با هدایت بیژن مقانلو بعد از مدال برنز صربستان، در جام ریاست فدراسیون جهانی قاره سبز هم نقره گرفت. «سیف» که رنکینگ سوم وزن ۸۰- کیلوگرم را در اختیار دارد با ۲۰ امتیازی که از سفر به اروپا کسب کرد، جایگاه خود را بهبود بخشید تا بعد از سفر به خانه و هدف قرار دادن ۴۰ امتیاز رقابت های قاره ای و ۲۰ امتیاز مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی، ۱۰ امتیاز اختلاف با «نیکولاس» آمریکایی را جبران کرده و رنکینگ دوم خود را تثبیت کند. البته که رقیب او نیز مسابقات قاره ای و یک تورنمنت ۱۰ امتیازی را پیش رو دارد.

رنکینگ المپیکی ۱۰ خردادماه بسته خواهد شد تا ۱۲۸ تکواندوکار حاضر در این رویداد بزرگ تمرینات نهایی خود را برای رقابتی جذاب و دیدنی آغاز کنند. مبارزات تکواندو در بازی های المپیک از هفتم مردادماه آغاز می شود و مسوولان فنی تیم ملی ایران با رصد و آنالیز رقبا و پشتیبانی فنی از کادر فنی، چهار تکواندوکار کشورمان را در مسیر کسب موفقیت قرار دهند.

کد خبر 6092395

دیگر خبرها

  • کلاس دانش افزایی مربیان کشتی در مازندران
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • کیهان باز هم از دست مولانا عبدالحمید شاکی شد
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است
  • مربیان کشتی مازندران در کلاس دانش افزایی
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • یک پرسپولیسی دیگر هم با تراکتور قرارداد بست | حالا فقط مانده خود یحیی
  • تجلیل از مربیان عقیدتی سیاسی در تکاب
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • این مربی می‌تواند در سیتی جانشین پپ شود