Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد خوزستان با اشاره به ضرورت هوشیاری نسبت به شایعات خناسان درباره اقدامات جهادی گفت: برخی به دنبال تضعیف حرکت‌های جهادی همچون کمک‌رسانی به سیل‌زدگان هستند و دست به شایعه‌پراکنی می‌زنند. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام علی عطایی نسب  در جلسه قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد استان خوزستان که با حضور رئیس دانشگاه آزاد در سالن جلسات شهدای مدافع حرم برگزار شد با اشاره به تلاش‌های قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد استان خوزستان اظهار داشت: توفیق خدمت خدادادی است و هر کسی فرصت این خدمات را پیدا نمی‌کند بنابراین باید قدردان آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد خوزستان با اشاره به ضرورت هوشیاری نسبت به شایعات خناسان درباره اقدامات جهادی بیان کرد: برخی به دنبال تضعیف حرکت‌های جهادی همچون کمک‌رسانی به سیل‌زدگان هستند و در این راستا دست به حرف و حدیث می‌زنند.

70 روستای شهرستان شوش درگیر کامل یا نیمه کامل سیل قرار داشتند

همچنین رضا فرشیدی مسئول قرارگاه فرعی شهرستان شوش با اشاره به این‌که شهرستان با 176 روستا جمعیتی نزدیک به 200 هزار نفر دارد اظهار داشت: شوش بین دو حوزه آب کرخه و دز قرار دارد که براثر سیل خوزستان 70 روستای آن درگیر بودند.

وی با اشاره به آغاز خدمات‌رسانی به سیل‌زدگان شوش از هشتم فروردین ماه بیان کرد: در این کمک‌رسانی علاوه بر توزیع اقلام و مایحتاج اولیه، برنامه‌های فرهنگی و شاد برای کودکان سیل‌زده منطقه برگزار شد.

مسئول قرارگاه فرعی شهرستان شوش با اشاره به ویزیت یک هزار و 800 نفر در شوش با 220 نفر روز کار خاطرنشان کرد: بعد از فروکش کردن آب و تحلیه کمپ‌ها، پاکسازی روستای امامزاده سید عباس شوش با جمعیت قریب به یک هزار نفری انجام شد.

وی با اشاره به خدمات‌رسانی به روستای مگران سه، ادامه داد: در این منطقه برنامه‌های مختلفی برگزار و علاوه بر امدادرسانی، اقدامات فرهنگی و دینی مختلفی برگزار شد. میزان کمک‌های جمع‌آوری شده 120 میلیون ریال و پاکسازی مناطق نیز با 40 دانشجوی بسیجی و 3 هزار و 750 نفر روز کار صورت گرفت.

حضور 7 گروه جهادی و یک گروهان بسیج در مناطق سیل‌زده مانه و سملقان‌‌فعالیت 1500 گروه جهادی و 750 روحانی در مناطق سیل‌زده گلستاناعزام بیش از 110 گروه جهادی به مناطق سیل‌زده همزمان با دهه کرامت
5 مقر برای سیل‌زدگان شهرستان حمیدیه در نظر گرفته شده بود

در بخش دیگری از این نشست محمد شیخ ابوالحسنی مسئول قرارگاه فرعی شهرستان حمیدیه اظهار داشت: با توجه به آبگرفتگی کامل یا نیمه کامل 20 روستای شهرستان حمیدیه، 5 مقر در این شهرستان برای سیل‌زدگان در نظر گرفته شده بود.

وی با اشاره به این‌که هشت هزار نفر از 13 هزار نفر شهرستان حمدیه در مقرهای تعیین شده مستقر شدند، بیان کرد: 5 هزار نفر نیز با توجه به احشام و دام‌ها در جنگ خسرج سکونت پیدا کردند.

مسئول قرارگاه فرعی شهرستان حمیدیه بیشترین خدمات در این منطقه را در حوزه پزشکی و درمانی برشمرد و ادامه داد: در این منطقه علاوه بر توزیع اقلام، غربالگری نیز صورت گرفته است.

به گزارش تسنیم در بخش پایانی نشست قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد استان خوزستان با حضور محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد از مسئولان و دست‌اندرکاران بخش‌های مختلف قرارگاه تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۸۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور بیان کرد: اجرای طرح حلقه‌های صالحین در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاورد‌های فراوان تربیتی داشته است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار نفر در رده‌های سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامه‌های مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهر‌های نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستان‌ها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهر‌های مختلف، بازدید از فعالیت‌ها و هم اندیشی در مورد اقدام‌های آینده حلقه‌های صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.

سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقه‌های صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامه‌های آینده هم اندیشی می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کار‌های بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیت‌ها باید تقویت شود.

امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاه‌های فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیت‌های برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.

وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسه‌های قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استان‌های کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.

سالانه صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستان‌های ممتاز فرهنگی خوزستان است.

وی یکی از ویژگی‌های بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدام‌های انجام شده با رویش‌های فراوانی نسل‌های جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.

 

دیگر خبرها

  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است 
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند