Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@07:13:02 GMT

مجلس با کلیات طرح جامع مدیریت شهری مخالفت کرد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۵۶۶۳

مجلس با کلیات طرح جامع مدیریت شهری مخالفت کرد

تهران-ایرنا-نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح 160 ماده ای جامع مدیریت شهری مخالفت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز-سه شنبه-مجلس شورای اسلامی با 88 رای موافق، 95 رای مخالف و 2 رای ممتنع از 195 نماینده حاضر با کلیات طرح جامع مدیریت شهری مخالفت کردند.
این طرح 160 ماده دارد و در 11 فصل تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی اصغر یوسف نژاد نماینده ساری در موافقت با کلیات این طرح گفت: 75 درصد مردم ایران در شهرها زندگی می کنند و اگر خواهان توسعه شهرها هستیم باید شرایط و امکانات لازم را فراهم کرد، امروزه بزرگ شدن دولت ها باعث کم لطفی به شهرداری ها شده است و این کم لطفی باعث تضعیف مدیریت شهری شده است.
وی افزود: وضعیت امروز شهرداری ها باعث شده که مشارکت های مردمی در امور شهری به پایین ترین حد ممکن برسد که طرح فعلی شرایط را تغییر داده و می تواند مدیریت یکپارچه شهری را فراهم کند.
نادر قاضی پور نماینده ارومیه در مخالفت با کلیات این طرح گفت: طرح جامع مدیریت شهری و روستایی منظور بهینه سازی عملکرد ادارات توسط طراحان تدوین شده، در جریان رسیدگی به آن مواردی توسط کمیسیون اضافه شده است و اکنون به طرحی تبدیل شده که به جای افزایش قدرت مردم در اداره کشور می‌تواند مانند بمبی ساعتی موجب ناکارآمدی نهادها شود.
وی افزود: توزیع قدرت دولت به قدرت‌های محلی آرزوی ما است اما این طرح را غیرعملیاتی و غیراجرایی می‌دانم، با الفاظ زیبا نمی‌توانیم طرح را بزرگ کنیم و توسط آن کشور اداره شود، این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد.
وی ادامه داد: بهتر بود هیأت رئیسه مجلس، کمیسیون مشترکی را ایجاد می کرد تا طرح جامع مدیریت شهری و روستایی در آن بررسی می‌شد، در این طرح ورزشگاه‌ها، توزیع آب و برق، بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها به شهرداری‌ها تحویل داده می‌شوند.
حسن کامران دستجردی نماینده اصفهان در موافقت با کلیات طرح جامع مدیریت شهری و روستایی، گفت: مدیریت شهری خواهان دخالت در امور حاکمیتی نیست بلکه خواهان مدیریت یکپارچه مسائل و امورات شهری است تا بتواند از مشکلات شهرها بکاهد.
وی افزود: اگر اختیارات به مدیران شهری تنفیذ شود می تواند بسیاری از بروکراسی های اداری را کاهش داده و در روند رسیدگی به مشکلات مردم تسریع شود.
وی یادآور شد: شهرداری ها و شوراهای شهر به سمتی رفته اند که ثبات پیدا کردند و در این راستا مدیریت شهری باید به سمتی حرکت کند که بتواند مشکلات شهرها را کاهش دهد لذا از همکاران درخواست می شود که به این طرح رأی مثبت دهند.
علیرضا سلیمی نماینده محلات در مخالفت با کلیات این طرح گفت: با تصویب طرح مذکور تغییرات عجیبی در ساختار دولت ایجاد می‌شود، بعد از 23 ماه کلیه تأسیسات و نیروی انسانی آموزش و پرورش به شهرداری‌ها تحویل داده می‌شود، اکنون که مدیریت تخصصی در وزارتخانه‌ها وجود دارد وضعیت اینگونه است.
وی افزود:دهیاری‌ها توان آسفالت کوچه و ساخت ساختمانی کوچک برای خود را ندارند، آنها برای تأمین هزینه‌های خود در صورت تصویب طرح مجبور به افزایش قیمت آب، برق و گاز می‌شوند
وی ادامه داد: شهرداری‌های کوچک چگونه می‌توانند انشعابات را درب کارخانه‌ها تحویل بدهند، در حال حاضر دولت 4 لایحه در این زمینه به مجلس تقدیم کرده، اجازه دهیم که آنها بررسی شوند.

سیام**1058**9121

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مجلس طرح مديريت شهري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

معاون شهردار تهران گفت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا ۳۰ هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.


وی افزود: بی تردید تامین منابع ۱۰۴ همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.


فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.


معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۶ مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است، سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم اقدام ارزشمندی نزدیک ۲۰ همت واریز و برداشت انجام دهیم همچنین بر اساس ماده ۱۳ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی‌هایی را که از سال ۸۵، ۸۸، ۹۱ و ۹۲ باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و مردم شهر متضرر می‌شدند؛ بخشی را تسویه و حدود ۵۰ درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.


معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویداد‌های فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.


وی افزود: در بخش هزینه‌ای ۲۶ هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه‌ای نیز نزدیک ۶۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرما یه‌ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک ۲۰ تا عملیات انجام شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.


معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی ۸۵ در صد منابع جهت کار‌های سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد، و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است، این قدام به درستی نشان دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.


فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می‌گویند کارآمدی نیست، کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها، خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویداد‌های بزرگ و فرهنگی مانند (اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها، ایام ماه مبارک رمضان و...) که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • کلیات طرح تقاطع غیر همسطح آیت الله طالقانی شهرکرد تصویب شد
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع