Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@12:57:13 GMT

13 ميليارد دلار ارز دولتي به چه کسي داده شد؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۰۸۹۱

13 ميليارد دلار ارز دولتي به چه کسي داده شد؟

خبرگزاري آريا - نماينده مردم بروجرد در مجلس ضمن انتقاد از عملکرد دولت گفت: بين کشوري که دولت مستقر دارد با کشوري که دولت مستقر ندارد بايد تفاوت باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا، عباس گودرزي در جلسه علني نوبت عصر سه‌شنبه مجلس در تذکري شفاهي اظهار داشت: حکايتي نقل کرده‌اند که شاهي به غلامش گفت براي من آب بياور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاه پس از چند دقيقه به غلام گفت: آب آوردي؟ غلام گفت: آري. شاه گفت: آيا آب را خوردم؟ پس چرا تشنه هستم؟ دولت مي‌گويد ما از رکود عبور کرديم، تورم را کنترل کرديم، ديوار تحريم‌ها ترک برداشته است. برجام هم امضا شد و هم اجرا. پس اين چه وضع بازار است؟
نماينده مردم بروجرد در مجلس با انتقاد از وضعيت معيشتي تاکيد کرد: بين کشوري که دولت مستقر دارد با کشوري که دولت مستقر ندارد بايد تفاوت باشد. ما دولت مستقل داريم اين چه وضعيت آشفته‌بازاري است که در بحث مسکن و خودرو داريم؟ چرا با متخلفان برخورد نمي‌شود؟ اين سياه‌بازاري که طرف پاي کامپيوتر بنشيند يک خودرو ثبت کند سپس با تفاوت 20ميليون بفروشد چطور درست شده است؟
اين عضو کميسيون اجتماعي مجلس با بيان اينکه «دولت بايد پاسخگو باشد» گفت: چهار ماه براي اصلاح ساختار بودجه کشور فرصت داشتيم. هم‌اکنون دو ماه آن باقي مانده است. چرا دولت به ما گزارش نمي‌دهد که آن 13ميليارد دلار ارز دولتي سال 97را به چه کسي داده است؟ چه کالاهايي وارد کرده است؟ دستگاه قضائي بايد قاطعانه ورود کند اما مقدمه آن اين است که دولت ليست اسامي آنها را منتشر کند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت مردمی ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه حضور در جمع مردم در مسجد امام هادی(ع) شهرک ولی‌عصر(عج) تهران از برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و اظهار کرد: در دولت مردمی تاکنون 67 مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی در کشور ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، گفت: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آن‌ها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

وی حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت مردمی عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رییس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی ها می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و گفت: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند 13 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود. 

جذب 26 هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

عین‌اللهی همچنین درخصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آن‌ها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان موثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • «فراجا» در موضوع حجاب میان اهمال و قانون‌گریزی تفاوت قایل است
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • (ویدئو) نوری قزلجه: تعطیلی روز پنجشنبه ارتباطات رسمی را به مدت ۴ روز قطع خواهد کرد
  • نوری قزلجه: تعطیلی روز شنبه برای کل کشور یکسان است اما پنج شنبه فقط برای برخی شرکت ها اعمال می شود