Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم-ایرنا- مدیرکل مدیریت بحران قم با اشاره به لزوم تدابیر لازم برای کنترل سیلاب احتمالی گفت: درصورتی‌که حجم بارندگی سال آینده نیز مانند امسال باشد به دلیل پر بودن حجم بزرگی از ظرفیت سدهای استان، 400 مترمکعب آب بر ثانیه وارد قم شده و وضعیت آن بحرانی‌تر از شهرهای جنوبی کشور می‌شود.

به گزارش ایرنا، محسن اوروجی روز چهارشنبه در دومین جلسه شورای فنی قم درسالن جلسات معاونت امور عمرانی ادامه داد:طبق پیش‌بینی‌های انجام ‌شده تا پایان خردادماه همچنان بارندگی‌های پراکنده در قم ادامه پیداکرده و با آب شدن کوه‌های استان بر حجم ورود آب بر سدهای کوچری و 15 خرداد افزوده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به وضعیتی که امسال قم در زمینه بارندگی‌ها تجربه کرد برای جلوگیری از بروز سیلاب‌های خسارت آفرین باید پیش‌بینی‌های لازم تا قبل از آغاز فصل آبی جدید صورت بگیرد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: گزارش فنی سیلاب استان نهایی شده در این گزارش تمام تحلیل دستگاه‌های استانی در زمینه زمینه‌ها و عوامل وقوع سیلاب موردبررسی قرارگرفته است.
اوروجی با اشاره به حساسیت روستاها در زمینه بروز سیلاب بیان کرد: در گزارش فنی سیلاب، وضعیت تمام روستاهای استان به‌ صورت مجزا بررسی و شرایط آن‌ها از حیث تجاوز و فاصله از حریم رودخانه مشخص‌شده است.
وی ادامه داد: اگر ظرفیت دو سد 15 خرداد و کوچری وجود نداشت، 405 مترمکعب آب بر ثانیه در بارندگی‌های اخیر وارد حریم رودخانه قم می‌شد.
وی گفت: با تدابیر انجام‌شده و ایجاد طرح‌های آبخیزداری مؤثر، فقط 200 مترمکعب آب بر ثانیه در بارانی‌ترین روزها وارد رودخانه قم شد.
اوروجی در ادامه با اشاره به وضعیت خط راه‌آهن محدوده کوه یزدان گفت: راه و آهن استان باید نسبت به ایمن‌سازی این خط تدابیر لازم را انجام دهد، تا زمانی که آب جمع شده در این محدوده به قمرود متصل نشود مشکلات کنونی ادامه خواهد داشت.
استان قم طی فروردین‌ماه سال جاری همچون سایر مناطق کشور، به دلیل بارش شدید باران، چندین بار با هجوم سیلاب در مسیر رودخانه قمرود و سایر رودخانه‌های استان مواجه شد.
سیل در نخستین روزهای سال جاری منجر به خسارت‌های جانی و مالی در برخی از نقاط کشور شد.
7403/ 6133/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 جلسه شوراي فني قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه شورای مدیریت بحران این شهرستان گفت: مطالعات ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری و پخش سیلاب شهرستان در دستور کار قرار گرفته و منابع طبیعی باید با کمک آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای و مشارکت بخش صنعتی، این طرح‌ها را با هدف کنترل سیل اجرا کند.
منصور شیشه فروش عملکرد مدیریت بحران این شهرستان‌ها را در کنترل سیلاب هفته گذشته مطلوب دانست و افزود: آب منطقه‌ای شهرستان باید در خصوص ایمن سازی، اصلاح و ایجاد شیب مناسب کانال مهیار اقدام کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بسیج تمامی امکانات برای رفع آبگرفتگی‌ها در دزفول
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • بسته شدن برخی محورهای خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • دستگاه های اجرایی البرز به حالت آماده باش درآمدند
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی