Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاعر مطرح کشور تأکید داشت: متاسفانه خواننده ما فکر می‌کند که اگر فلان ترانه سرایی که خارج نشین است برایش شعر بگوید، خیلی باکلاس‌تر به نظر خواهد رسید. مدیر ما شهامت ندارد که ریشه این جریان و مجوز دادن‌ها را به زمین بزند. علیرضا قزوه، شاعر شناخته شده کشورمان در ارتباط با نقد رهبر معظم انقلاب بر فضای شعری ترانه که از نهادهایی، چون صداوسیما و وزارت ارشاد مجوز ساخت و پخش می‌گیرند، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو توضیح داد: من همه مشکلات را فقط بر گردن کارشناسان حاضر در مرکز شعر و موسیقی صداوسیما و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نمی‌دانم؛ چرا که برخی از این دوستان فضا را می‌شناسند، اما مشکل را باید جای دیگری هم گرفت.
• دست از این باند‌های خطرناک در شعر و خوانندگی بردارید!
وی افزود: همین فیلمساز و تهیه‌کننده‌ای که سریال‌های ما را میسازند گا‌ها دور خود تیمی را جمع کرده اند که اجازه کار به هر خواننده و ترانه سرایی را نمی‌دهند. گاه همین خواننده و آهنگساز و ... معروف است، که میگوید اگر فلان آقا و خانم ترانه سرا یا شاعر نباشد، من تیتراژ را نمیخوانم! باید این بازندبازی‌های خطرناک را کنار بگذارند.
این شاعر متعهد ادامه داد: ما آدم‌های باسواد در حوزه شعر و ترانه کم نداریم؛ اما انگار کسی به حرف این‌ها گوش نمی‌دهد. نه تنها در صداوسیما بلکه در وزارت ارشاد نیز همین مشکل وجود دارد.
• هدف برخی چیزی جز زمین زدن زبان و شعر فارسی نیست
قزوه افزود: باید در زمینه ترانه و سرود بیش از این‌ها تاثیرگذار وارد شویم و این را در مجوز‌ها و پخش کردن‌ها دقت کنیم. همینطور که زمانی که خود بنده نیز مسئول این امر در ارشاد بودم، سعی میکردم اجازه ندهم هرچیزی پخش شود.
شاعر «از نخلستان تا خیابان» اضافه کرد: همان زمان میدیدم افرادی به اسم اینکه مثلا مردم این شعر و این خط فکری را دوست دارند، میخواستند برای هر قطعه‌ای مجوز بگیرند درحالیکه هدفشان جز زمین زدن زبان فارسی و شعر گویا چیز دیگری نبود.
• مدیر ما شهامت ندارد ریشه جریان موسیقی و مجوزدادن‌ها را به زمین بزند
وی تأکید داشت: متاسفانه خواننده ما فکر میکند که اگر فلان ترانه سرایی که خارج نشین است برای شعر بگوید، خیلی باکلاس‌تر به نظر خواهد رسید. مدیر ما شهامت ندارد که ریشه این جریان و مجوزدادن‌ها را به زمین بزند.
شاعر «با کاروان نیزه» اینگونه اعتقاد داشت: واقعا برخی خوانندگان ما این درک شعری را ندارند که سراغ هر شعری نروند. همچنان معتقدم که باید جلوی اینجور ترانه‌ها و البته بازند‌هایی که ترانه ساز و خواننده و ... تشکیل داده اند را گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علیرضا قزوه دیدار رهبری با شاعران قزوه تیتراژ سریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اوسمار، کلاس مدیریت را تعطیل کن!

به گزارش ورزش سه همان قدر که شکست دوباره پرسپولیس در اراک به دست گربه سیاهش بعد از دو بار پیش افتادن با دو گل اختلاف عجیب و باو نکردنی است دریافت چهار گل برای تیمی که حالا صاحب بهترین خط دفاعی لیگ برتر است هم غیر قابل پذیرش به نظر می رسد.
پرسپولیس در حالی چهار گل از تیم مجتبی حسینی خورد که به نظر می رسید پیروزی را در مشت‌هایش دارد و صعودش حتمی است اما انگار اوسمار و تیمش زودباور بودند چرا که حریف قصد وا دادن نداشت.
پرسپولیس و اوسمار مثل  بازی های قبل خیلی زود درصدد مدیریت مسابقه و پیروزی خود برآمدند.آنها در سیرجان و تهران در دیدار مقابل ملوان هم چنین راهی را رفته بودند که در بازی با ملوان با کمی خوش شانسی برد را نگه داشتند.

در آن مسابقه پرسپولیس طی سی دقیقه سوم بازی کاملا عقب نشسته و با بیرون رفتن نفراتی که قابلیت حفظ توپ دارند نبض بازی را در اختیار حریف قرار داده بود.با این وجود ایستادگی خط دفاع پرسپولیس و سازماندهی مناسب این تیم در فاز دفاع اجازه دریافت گل را نداد و در شرایطی که  توپ در اختیار ملوان بود غیر از یکی دو صحنه موقعیت خطرناکی روی دروازه این تیم به وجود نیامد.
اوسمار در بازی با صنعت نفت آبادان این اشتباه را تکرار نکرد و بازیکنان قابل و باکیفیت خود در فاز حمله را تا دقایق پایانی رد زمین نگه داشت و تیم او موفق شد توپ را در زمین حریف حفظ کند و غیر از دقایقی کوتاه اجازه پیشروی به حریف و ایجاد فشار روی دروازه اش را ندهد.
با این وجود اوسمار در نهایت خوش خیالی باز هم از همان روش مدیریت بازی را در اراک در پیش گرفت و با دو گل برتری خیلی زود بازیکنان مهم تیمش را از زمین بیرون کشید.سروش رفیعی در بین دو نیمه از زمین بیرون رفت  و در ادامه ترابی و اورونوف هم زمین مسابقه را ترک کردند تا تیم او در زمین حریف  بدون اسلحه قدرتمند با حریف مقابله کند.

روی گل های آلومینیوم ضعف مدافعان پرسپولیس مشهود بود

پرسپولیس در وقت های اضافه در شرایطی مقابل حریف باروحیه اش جنگید که در نیمه زمین حریف دانیال اسماعیلی فر که بعد از حضور فرجی تبدیل به وینگر راست شده بود در کنار سورگی، آل کثیر و امیری حمله وران این تیم بودند که غیر از امیری هیچ کدام در حفظ توپ موفق عمل نکردند و امیری هم آنقدر آماده نبود تا به تنهایی کار بزرگی برای تیمش انجام دهد.
در عین حال آنچه عجیب به نظر می رسید اینکه پرسپولیس با چهار مدافع میانی در خط دفاع و ایجاد یک سد بتنی مقابل دروازه‌اش چهار گل خورد که حداقل سه تا از آنها شباهت‌های زیادی به هم داشتند.اشتباه تک تک این مدافعان در دفع توپ های ارسالی و بازی مستقیم حریف تزلزل مقابل این توپ‌ها و باز گرداندن آنها به نقطه ای که حریف را صاحب شانس شوت زدن در ریباند می کرد ،غیر از این صحنه های گل در یکی نوبت دیگر هم تکرار شد تا مشخص شود خط دفاع متشکل از علی نعمتی، گولسیانی، کنعانی و فرجی  که همگی مدافعان محکم و سرزنی به حساب می‌آیند به شکل عجیبی با گاف های مشابه حریف را در موقعیت گلزنی و شوت از روی ریباند قرار دهند.

در واقع پرسپولیس که با وجود خالی شدن نیمه تهاجمی اش در وقت های اضافه دو گل زده  و دوباره پیش افتاده بود غیر از ماجرای زودباور بودن اوسمار و تیمش در نود دقیقه، از  ضعف خط دفاع و سازماندهی دفاعی اش هم لطمه خورد  کما اینکه در دو صحنه از گل های حریف مسعود ریگی نزدیکترین بازیکن به زننده گل بود و کاری از پیش نبرد.
این باخت که یک جام را از پرسپولیس گرفت درس بزرگی برای اوسمار داشت که این ماجرای مدیریت زودهنگام تعویض ستاره های تاثیرگذار تیم خود مثل رفیعی ، ترابی، عالیشاه و اورونوف که در بازی‌های اخیر بارها تکرار شده و مدتی است باب کرده  را تعطیل کند و دوم اینکه برای ساختار دفاعی‌اش دنبال تمرین‌هایی باشد که به ترمیم ساختار آن کمک  کند.

دیگر خبرها

  • برای اوسمار، کلاس مدیریت را تعطیل کن!
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج نشین را متوقف کرد
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • رونمایی از ترانه تیتراژ «هیس، هیچی نیس!» با پخش از شبکه امید
  • رونمایی از ترانه تیتراژ «هیس، هیچی نیس!»
  • کی‌یف مردان اوکراینی خارج نشین را به کشور باز می‌گرداند