Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@09:00:41 GMT

استفاده از عایق صوتی ایرانی در پروژه ساخت هتل

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۹۰۵۲

استفاده از عایق صوتی ایرانی در پروژه ساخت هتل

تهران - ایرنا - یک شرکت نانویی کشورمان اقدام به استفاده از یک عایق صوتی نانویی ساخت داخل در پروژه ساختمانی یک هتل کرد که این عایق یکی از محصولاتی است که در برنامه نانومچ به عنوان طرح برتر شناخته شد و مورد حمایت قرار گرفت.

به گزارش روز چهارشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، محصول عایق صوتی نانویی زهرا مزروعی فارغ‌التحصیل دکتری نساجی از دانشگاه صنعتی اصفهان که در دوره چهارم به عنوان یکی از طرح‌های موفق نانومچ معرفی شد، با پشتیبانی یک شرکت سرمایه گذار وارد مسیر تجاری سازی شد طوریکه این فناوری در حال حاضر به مرحله تولید انبوه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عایق صوتی نانویی که پیش از این به صورت نیمه صنعتی تولید شده بود، اخیرا به دلیل قیمت پایین و کیفیت مناسب برای عایق کاری کف پوش هتلی در منطقه 22 تهران مورد استفاده قرار گرفته و تاکنون بیش از 25 هزار مترمربع از این عایق به عنوان کف‌پوش در این پروژه استفاده شده است.
حامد فریدونی، سرپرست این پروژه در شرکت سرمایه گذار می‌گوید: «تا پیش از این، از عایق‌های صوتی وارداتی استفاده می‌کردیم، بعد از آشنایی با این محصول نانویی شرکت نگین رز سپاهان، تست‌هایی روی آن انجام شد و پس از اطمینان از عملکرد این محصول، خرید و استفاده از این عایق نانویی در پروژه ساخت هتل کلید خورد.»
وی می‌افزاید: یکی از دلایل جایگزینی این عایق با عایق وارداتی، قیمت پایین آن بود طوری که قیمت این عایق نانویی نصف محصولات مشابه خارجی است. همچنین عملکرد این عایق در آزمایش‌های ما تایید شده و تاییدیه فنی مرکز تحقیقات مسکن را نیز دارا است.
زهرا مزروعی طراح این عایق صوتی نانویی نیز درخصوص اقدامات اخیر برای حفظ مالکیت فکری این فناوری می‌گوید:این فناوری پیش از این در دفتر اختراعات USPTO فایل شده و در حال حاضر در مسیر ثبت در دفتر اختراعات آمریکا و چین است.
وی می‌افزاید: «این عایق صوتی توسط مرکز تحقیقات مسکن مورد ارزیابی فنی قرار گرفته و گواهی فنی توسط این مرکز به عایق صوتی نانویی اعطاء شده است.»
این عایق نانویی نتیجه پروژه دکتری خانم مزروعی در دانشکده نساجی دانشگاه اصفهان است. این پروژه دانشجویی تحت نظارت دکتر اکبر خدامی، هئیت علمی دانشکده نساجی دانشگاه اصفهان انجام شده است.
علمی ** 1836 **1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي ستاد نانو نانومچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است

رئیس کل گمرک عراق با اشاره به بازدید خود از ششمین نمایشگاه ایران اکسپو و مشاهده دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)، تاکید کرد: آی‌هیت، نماد افتخار و نشانگر پیشرفت همه جانبه علمی‌ و فناوری ایران است و دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی نیز قابل تقدیر است.

به گزارش ایسنا، حسن حمود حسانی، مشاور وزیر مالیه و رئیس کل گمرک عراق با ابراز خرسندی از حضور در آی‌هیت اظهار کرد: کالاهایی که در خانه نوآوری و فناوری ایران به نمایش گذاشته شده از سطح تکنولوژی بالایی برخوردار هستند.

وی با اشاره به پیشرفت چشم‌گیر بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران، افزود: به نظر من آی‌هیت نماد افتخار ایرانیان است و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را در تمام زمینه‌های علمی‌ و فناوری نشان ‌می‌دهد.

حسانی تصریح کرد: دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است. این شرکت‌ها با کمک نیروی انسانی دانش‌آموخته دانشگاهی، دانش را به فناوری (محصول یا خدمات) و در نتیجه ثروت تبدیل کرده‌اند.

به گفته وی، ارتقای کیفیت و کاهش قیمت محصولات دانش‌بنیان ایرانی در مقایسه با نمونه‌های خارجی بسیار ارزشمند است و سبب شکل‌گیری اتفاقات خوبی برای ایران خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها(فیلم)
  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ساخت تونل عمودی 1.5 برابر برج میلاد توسط ایرانی‌ها
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد