Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز- ایرنا- سرپرست فرمانداری شهرستان رامهرمز با اشاره به اینکه طی 2 روز گذشته 200 هکتار از مزارع منطقه بن رشید در این شهرستان محل تجمع ملخ های دریایی شده ازتداوم کانون کوبی این آفت زراعی خبر داد.

موسی ممبینی شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت : ملخ های دریایی که از کشور عربستان به سمت ایران آمده اند در منطقه بن رشید رامهرمز با ملخ های بومی منطقه ادغام شده اند، اقدامات مقابله ای با این آفت طی 2 روز گذشته شروع شده و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی با نظارت و تصمیمات علمی توانسته اند این آفت را کنترل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی دلیل تجمع این ملخ ها در اطراف روستای بن رشید را وجود نیزارهای انبوه عنوان کرد و گفت: آفت ملخ دریایی در این شهرستان در مقطع فعلی انفرادی است و هنوز به مرحله تهاجمی نرسیده است.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان رامهرمز در پاسخ به این سوال که سم پاشی مزارع آلوده به این آفت به چه شکل انجام می شود، افزود: سم پاشی های برنامه ریزی شده هم اکنون به صورت زمینی ، پشت تراکتوری و فرغونی در حال انجام است.
به گفته ممبینی، با توجه به کنترل منطقه جهت جلوگیری از شیوع این آفت به سطح بیشتری از زمین ها هنوز ضرورتی برای سمپاشی هوایی نیست ولی در صورت نیاز از این روش نیز استفاده خواهد شد.
سرپرست فرمانداری رامهرمز یادآور شد: با توجه به اینکه محصولات کشاورزی از مزارع شهرستان برداشت شده اند، لازم است سم پاشی ها با دقت صورت بگیرد تا تخم گذاری این آفت ها در آینده برای کشاورزان مشکل ساز نباشد.

*اهالی بن رشید دام‌ های خود را رها نکنند
وی با توجه به سم‌ پاشی های در حال انجام در منطقه از اهالی روستای بن رشید خواست تا اطلاع ثانوی دام و احشام خود را در این منطقه رها نکنند.
ممبینی خاطرنشان کرد: سم مورد استفاده در عملیات کانون کوبی ملخ های دریایی از نوع دلتامترین با غلظت 500 سی سی در هکتار است که برای احشام خطرناک و تغذیه دام از گیاه مسموم به این سم باعث تلف شدن دام می ‌شود.
سرپرست فرمانداری همچنین در پاسخ به این سوال که آیا سم پاشی انجام شده برای انسان می تواند خطرناک باشد، گفت: کنترل های لازم صورت گرفته تا اهالی به مزارع سم پاشی شده نزدیک نشوند و هشدارهای لازم داده شده تا خطری مردم را تهدید نکند.
بر اساس این گزارش، پیش از این شهرستان هندیجان به عنوان جبهه اول مقابله با این آفت در استان خوزستان با ملخ های دریایی درگیر بود که طبق اعلام سرپرست فرماندار این شهرستان سم پاشی ها برای مقابله با این موجودات همچنان ادامه دارد.
پیش از این رئیس سازمان جهادکشاورزی خوزستان در این خصوص اعلام کرد که ملخ دریایی جزو آفت هایی است که مبارزه با آن از صفر تا صد برعهده دولت است و مثل آفات دیگر نیست که کشاورزان خودشان اقدام به سمپاشی کنند.
این آفت بومی ایران نیست و از کشورهایی مثل عربستان، مراکش، هندوستان و پاکستان وارد کشور می‌شود که تا 2 هزار کیلومتر قدرت پراکندگی و پرواز دارد.
ملخ دریایی یکی از مضرترین انواع ملخ هاست که بومی ایران نیست و در کشورهای دیگر به نام ملخ صحرایی یا بیابانی نامیده می شود و چون معمولا از روی خلیج فارس پرواز نموده و خود را به ایران می رساند به همین علت در ایران به آن ملخ دریایی می گویند.
ملخ دریایی قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و خسارت آن در حالت تهاجمی بسیار زیاد است، دسته های پیاده ملخ ها و ملخ های بالدار هرگونه سبزی را که در سر راه خود ببینند از علوفه، غلات، صیفی جات، درختان و حتی علف های هرز را از بین می برند.
9931/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ملخ دريايي رامهرمز سم پاشي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود

معاون نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خلیج فارس ۹۰ جزیره دارد که ۳۴ جزیره آن متعلق به ایران است و برای برخی از آن‌ها طرح مسکونی سازی با جدیت دنبال می‌شود تا همه مردم ایران بتوانند از این ظرفیت بزرگ ملی بهره بگیرند.

به گزارش ایسنا، سردار احمد راستی، معاون دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز ۱۱ اردیبهشت در اختتامیه اولین جشنواره ملی خلیج فارس در مرکز هرمزگان با اشاره به نقش تاریخی مردم جنوب ایران در اخراج امپریالیسم و استکبار از این منطقه، یاد و خاطره همه شهدای عرصه دریا در کشورمان را گرامی داشت و اظهار کرد: ملت ایران با دلاوری و شجاعت خویش توانست بزرگ‌ترین نیروی دریایی وقت جهان را از جزایر خلیج فارس بیرون کند و این افتخاری برای هر ایرانی است.

به گفته وی، روز ملی خلیج فارس، روز یادآوری مجاهدت‌های تاریخی در مسیر حفظ کشور و استقلال و عزت ملی است و اکنون این اقتدار ملی در اوج خود در شرایطی قرار دارد که هیچ عنصر فرامنطقه‌ای قادر به عرض اندام در برابر ملت ایران نیست.

سردار راستی همچنین تصریح کرد: اشراف کامل هوایی، سطحی و زیرسطحی در خلیج فارس برقرار است و دوران گردن کشی گذشته برای ملت ایران طی شده است و این حوزه تمدنی متعلق به کشور‌های پیرامونی آن است و نباید اجازه دهند که مستکبران در این منطقه به بهانه‌های واهی جولان دهند.

معاون نیروی دریایی سپاه با طرح این نکته که اقتدار و عظمت ملت ایران به حدی رسیده که دشمنان به دنبال ائتلاف سازی برای مهار این قدرت روز افزون هستند، خاطرنشان کرد: در همین مسیر ائتلاف سازی نیز شاهد شکست مفتضحانه دشمنان هستیم.

وی گفت: خلیج فارس، دریای صلح و دوستی و برادری است و این کانون انرژی در جهان نباید عرصه دخالت برخی بیگانگان برای اختلاف افکنی میان کشور‌های منطقه شود. این دریای گسترده، بیش از ۳۰۰ میلیون نفر را در کشور‌های پیرامونی خود جای داده و لذا اهمیت این منطقه بر هیچ کس پوشیده نیست.

سردار راستی با تقدیر از نخبگان و نوآوران کشورمان و شرکت کنندگان در جشنواره اختراعات خلیج فارس، این تلاش‌های ارزشمند را گامی در مسیر استقلال و عزت ایران اسلامی برشمرد و از بانیان این جشنواره قدردانی و اظهار کرد: نیروی دریایی سپاه نیز در سایه همکاری همدلانه با نخبگان و دانشگاهیان و مبتکران کشورمان در عرصه‌های مختلف، توانسته به سطح برتری از بازدارندگی در صیانت از منافع ملی کشورمان دست یابد و تداوم این راه نیز با بر همین پایه استوار است.

معاون نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: خلیج فارس متعلق به همه ملت ایران و بستری امن برای همه ملت‌های منطقه است که می‌بایست با هم از آن بهره برده و خود، تعیین کننده موضوعات و مولفه‌های آن باشند.

دیگر خبرها

  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • الحوثی: خیزش دانشجویان در آمریکا مقامات این کشور را رسوا کرد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر
  • ممنوعیت ترددها شناورها در کیش تا ساعت ۱۹ ادامه دارد
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • معاون نیروی دریایی سپاه: مسکونی سازی برخی جزایر خلیج فارس با جدیت دنبال می‌شود
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد