Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و دبیر کمیته نوسازی و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده اعلام کرد: مصوبه اخیر هیات وزیران خیلی از مشکلات بازسازی و نوسازی در مناطق سیل‌زده را حل کرد و به موجب این تصویب‌نامه مبلغ ۲۹ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال برای بازسازی و جبران خسارات ناشی از سیل در بخش‌های مختلف ۱۸ استان پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد که در آیین متمرکز کلنگ زنی ساخت و بازسازی ۲۰ هزار واحد مسکونی مناطق سیل زده کشوردر روستای تازه آباد آق قلا سخن می‌گفت، افزود: ۲۵هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و همچنین مبلغ ۷هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال برای مرمت زیرساخت‌های آسیب‌دیده از سیل از طریق تملک دارایی پرداخت خواهد شد.

وی اضافه کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده در ۲۱ استان کشور، بیش از ۱۶۹ هزار و ۳۷۷ واحد مسکونی شهری و روستایی در سیل های اخیر در کشور آسیب دیده اند که از این تعداد ۱۱هزار و ۸۶۴ واحد در شهرها و ۵۶هزار و ۴۶۹ واحد در روستاها باید دوباره احداث شوند.

جمالی نژاد اضافه کرد: ۱۰۱هزار و ۶۲ واحد شهری و روستایی نیازمند تعمیرات هستند. در اثر سیل به ۱۰۹هزار و ۸۳۲ واحد مسکونی نیز خسارت معیشتی وارد شده است.

دبیر کمیته نوسازی و بازسازی قرارگاه بازسازی مناطق سیل زده در ادامه گفت: بنیاد مسکن به عنوان مجری بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده، تاکنون پرونده ۵۶هزار و ۵۵۰ متقاضی را برای دریافت تسهیلات تکمیل کرده است که از این تعداد ۲۵ هزار و ۶۲۹ متقاضی به بانک معرفی تا تسهیلات برای ۷ هزار و ۴۰۳ واحد احداثی و ۱۸ هزارو ۲۳۶ واحد تعمیری دریافت نمایند. بانک‌های عامل در چارچوب مصوبه دولت تاکنون با مالکان ۲ هزار و ۴۸۲ واحد مسکونی برای دریافت وام، قرارداد بسته‌اند.

وی همچنین گفت: با توجه به وقوع سیل گسترده در ۲۱ استان کشور برای نخستین بار قرارگاه سازندگی در وزارت کشور به ریاست وزیر کشور راه‌اندازی شده و کمیته های مختلفی ذیل آن تشکیل شده که یکی از آنها کمیته بازسازی و نوسازی است، که هر هفته شرایط را ارزیابی و اطلاع رسانی خواهند کرد. متناظر این قرارگاه در استان‌ها هم قرارگاه‌هایی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌ها و نهادها طبق تعهدی که کرده اند در حال فعالیت جدی در زمینه بازسازی و نوسازی مناطق سیلزده هستند، گفت: تلاش دست اندرکاران امر اینست که طبق برنامه زمان بندی که رییس جمهوری محترم اعلام نمودند کار تعمیرات تا دو سه ماه آینده و کار نوسازی تا پایان سال انجام شود.

وی اضافه کرد: کار ساخت ۲۰ هزار دستگاه واحد مسکونی از سوی بسیج سازندگی امروز در آق قلا شروع شد و بنیاد مسکن و ستاداجرایی حضرت امام هم در حال انجام امور محوله هستند.

افتتاح ماهانه ۴۰۰۰ پروژه عمرانی زودبازده در کشور؛ بزودی

جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده استان گلستان با حضور معاون عمرانی وزیر کشور، سرپرست استانداری گلستان، فرمانده بسیج سازندگی و جمعی از مسوولان استان برگزار شد و جمالی نژاد گفت: در دهه فجر ۹۷ عملیات اجرای ۴۰هزار پروژه عمرانی کم هزینه و زودبازده با همکاری بسیج سازندگی آغاز و بزودی در هرماه چهار هزار پروژه آن افتتاح خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های  کشور، جمالی نژاد ضمن بیان خبر فوق افزود: از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرائی بالاخص بنیاد مسکن و بسیج سازندگی برای عملیات بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده استان گلستان استفاده خواهد شد.

وی گفت: در بازدیدی که امروز از شهرستان آق قلا داشتم خوشبختانه روند بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده سرعت بهتری گرفته است و به زودی شاهد فضایی پرشور در این مناطق خواهیم بود.

دبیر کمیته بازسازی و نوسازی با اشاره به کمک‌های بلاعوض پرداختی در استان گلستان گفت: تاکنون ۶۰۹ کمک معیشتی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۲۷ میلیون تومان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: تعدادواحدهای مسکونی احداثی ها ۱۵۰واحد با اعتبار پرداختی یک میلیارد و ۵۰۴ میلیون تومان و تعداد واحدهای تعمیری ها ۳۱۹واحد با اعتبار پرداختی ۹۵۷ میلیون تومان بوده که تاکنون انجام شده است.

وی اضافه کرد: جمع واحدهای بازسازی و نوسازی و معیشتی در استان گلستان ۱۰۷۸واحد بوده که تاکنون حدود ۴ میلیارد تومان به آنها پرداخت شده است.

جمالی‌نژاد با اشاره به آمادگی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور برای سرعت بخشیدن به روند بازسازی و نوسازی در استان گلستان افزود: تمام تلاش دست اندرکاران این است تا با سرعت بخشیدن به روند بازسازی‌ها بتوان چهره زیباتری به شهرها و روستاهای آسیب دیده از سیل بخشید.

وی در ادامه افزود: با توجه به جلسات مستمر کمیته بازسازی و نوسازی و همکاری موثر بنیاد مسکن در استان گلستان تاکنون ۹۰۰۰ پرونده برای اخذ تسهیلات تشکیل شده که از این تعداد ۵۵۸۱ واحد به بانک معرفی شده‌اند.

دبیر کمیته بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده با اشاره به انجام مستمر عملیات اجرائی برای مناطق سیل‌زده ادامه داد: تاکنون ۳۰۷ قرارداد پرداخت تسهیلات در استان گلستان با بانک‌ها منعقد شده و عملیات آواربرداری ۶۵ واحد، پی کنی ۹۰ واحد انجام و فونداسیون ۴۶ واحد اجرا شده است.

جمالی نژاد گفت: هم افزایی تمامی دست اندرکاران در استان‌های مازندران و گلستان این نوید را می‌دهد که ظرف دو سه ماه آینده تعمیر واحدهای مسکونی و تا پایان سال بازسازی‌ها انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل مناطق سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۳۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در کاشان با اشاره به اینکه ۱۷ گروه ارزیاب در استان مشغول ارزیابی خسارت‌های ناشی از سیل هستند، گفت: باید علت بروز حوادث ریشه یابی شود تا از بروز مشکلات مشابه جلوگیری شود.
منصور شیشه فروش افزود: در بحث جبران خسارت در بخش کشاورزی سیاست دولت این است که بیمه باید پرداخت کند چراکه سال گذشته هزارو۸۰۰ میلیارد ریال غرامت بیمه کشاورزی در استان اصفهان پرداخت شد.
وی گفت: همچنین در پی بارش‌های اخیر همچنین ۷۰ واحد مسکونی در شهرستان‌های کاشان، اردستان، آران وبیدگل در اثر سیل آسیب دیده است.
منصور شیشه فروش افزود: صندوق خسارت ساختمان‌ها از حوادث طبیعی در کشور تاسیس شده و بنیاد مسکن موظف شد، خانه‌های مسکونی که خسارت دیده اند را ثبت سامانه کرده تا صندوق یادشده جبران خسارت کند.
وی ادامه داد:بسته بودن مسیر طبیعی رودخانه‌ها از عوامل تشدید سیل است و باید با ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها مقابله شود.
شیشه فروش افزود: بارش‌های شبانه روز گذشته از قبل پیش بینی و اطلاع رسانی لازم به دستگاه‌ها شده بود و شهرستان به حالت آماده باش در آمده و تیم‌های عملیاتی به موقع وارد شدند و با محوریت فرمانداری و دیگر بخش‌ها برنامه ریزی لازم برای رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: بارش‌های رگباری باران در مقطع کوتاه موجب شد سیلاب و گل و لای از چند حوزه رودخانه‌ای کاشان فعال شود و مسیر رودخانه‌های حیدر و گازرگاه به شکل خاص فعال و از حوزه آبریز قهرود و جوینان و حوزه آبریز پایین دست «دره» سیلاب وارد و در بلوار امام رضا (ع) و محله گازرگاه فین بزرگ و یزدآباد آب جاری شد.
شهرستان کاشان با جمعیت ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • بیش از ۶۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در ایلام در حال ساخت است
  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • امدادرسانی به۱۱۲نفردرمناطق تحت تاثیرآبگرفتگی توسط هلال احمرگلستان
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد