Web Analytics Made Easy - Statcounter

خطیب نمازجمعه تهران گفت: من درخواست دارم قوه قضائیه با اخلا‌گران اقتصاد کشور، زمین‌خواران که منابع طبیعی و زمین‌های کشاورزی را از بین می‌برند، عوامل توزیع مواد مخدر و... برخورد کند. ۰۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران(3 خرداد) در خطبه‌های نماز جمعه، با اشاره به فرازهایی از زندگی امیرالمومنین علی علیه السلام، گفت: حضرت علی با زیاده‌خواهان در بیت‌المال حتی اگر برادرش هم بود برخورد می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضان شریف: امروز پایه‌های رژیم صهیونیستی سست‌تر از هر زمان دیگری است

وی با بیان اینکه از شخصی که یک مغازه کوچک دارد و خرج خودش و خانواده‌اش را جمع می‌کند، نباید مالیات گرفت. از قشر ضعیف نباید گرفت بلکه از‌ آن شخصی که از امکانات مملکت استفاده کرده و پولدار شده باید مالیات گرفت. امیرالمومنین جمله‌ای به مالک اشتر دارند که می‌فرمایند، بیش از آنکه توجه به مالیات گرفتن کنی باید درآمدها را از آبادکردن زمین بالا ببری، حضرت بر آبادکردن زمین‌ها و تولید توجه بیشتری دارند.

خطیب نمازجمعه تهران خاطرنشان کرد: حضرت علی بر سر زمین عرق می‌ریخت و چاه می‌کند، وقتی آب از زمین بیرون می‌زد همانجا قلم و کاغذ می‌خواستند و آن را به نام فقرا می‌زدند. حضرت به جلوگیری از اسراف توجه بسیاری داشت. متاسفانه ما به مسئله صرف‌جویی توجه نداریم. این ضیافت‌ها و عروسی‌هایی که انجام می‌شود و غذاهایی که می‌ماند چه می‌شود؟ خدا کند به فقرا بدهند اما من شنیده‌ام در زباله می‌ریزند. از این کارها باید ترسید که خدای ناکرده عذاب نازل نشود. 

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به اینکه امام علی فرمودند، ای مالک تو با دشمنان این مردم مسلمان باید بجنگی و جهاد کنی، گفت:  من از شما یک سوال دارم. چقدر نظام ما جهاد فرهنگی دارد؟ جهاد فرهنگی زیربنا است، چقدر با بدخواهان فرهنگ و دشن‌مان می‌جنگیم؟ نه تنها نمی‌جنگیم بلکه فرش قرمز هم برایشان پهن می‌کنیم که فرهنگ ما را ببرند. در این فضای مجازی چه خبر است؟ برخی می‌گویند می‌توان کاری کرد که مانع از در دسترس بودن همه مطالب فضای مجازی برای نوجوانان باشیم اما نمی‌دانم چه کسی  مانع می‌شود؟ آیا صحیح است طبیبی که بیماران را درمان می‌کند غذای مسموم در اختیار آنها قرار دهد؟

وی با انتقاد از پخش برخی کتب در نمایشگاه کتاب، اظهار داشت: زمانی که در سپاه بودم، برخی را به نمایشگاه فرستادم تا ببینند در  چه نوع آثاری وجود دارد. به‌من گفتند انواع کتب الحادی، ضد خدا و اسلام و ضد انقلاب یافت می‌شود. مراجع می‌گویند حفظ کتب ضاله حرام است و باید محو شود. من به وزیر ارشاد پیشنهاد می‌دهم اگر سال آینده می‌خواهید نمایشگاه کتاب داشته باشید، از همین حالا دست به‌کار شوید و به انتشارات خارجی بگویید تا فلان زمان مهلت دارند کتاب‌هایی که می‌خواهند در نمایشگاه باشد بفرستند و تک تک بررسی می‌شود. اگر هم کتابی تشخیص داده شد که نباشد اما انتشارات مربوطه خواست آن کتاب را بیاورد، جواب آن را در یک پیوست آماده کرده  و همراه آن به خریداران داده شود. 

خطیب نمازجمعه تهران تصریح کرد: مردمی که می‌خواهند با وزیر یا یک مسئول ملاقات کنند باید چکار کنند؟ بارها شنیده‌ام مسئولان حتی نامه مردم را هم جواب نمی‌دهند. مسئولان از درد دل مردم با خبر شوند و مشکلات مردم را بشناسند. تمام آقایان اعم از دولت، شورای نگهیان، قوه قضائیه، مجمع تشخیص یک نفر را نماینده خودشان قرار دهند و در اماکن عمومی با اطلاع قبلی حضور داشته باشند و به سوالات مردم جواب دهد و حرف آنها را به مسئول مربوطه برساند و پیشنهادات و انتقادات را منتقل کنند. 

آیت‌الله موحدی کرمانی در ادامه خطبه‌های نمازجمعه خطاب به رئیس قوه قضائیه گفت: از جناب آقای رئیسی که تازه نفس هستند، درخواست دارم با اخلا‌گران اقتصاد کشور، زمین‌خواران که منابع طبیعی و زمین‌های کشاورزی را از بین می‌برند، عوامل توزیع مواد مخدر، غارتگران جنگل‌ها و محیط زیست، عوامل قاچاق و مشروبات الکلی که غارتگر جان و مال و شرف مردم هستند برخورد قاطع و انقلابی کنید. 

امام جمعه موقت تهران با اشاره به سالروز فتح خرمشهر، خاطرنشان کرد: خرمشهر در آبان‌ماه 59 به تصرف بعثی‌ها درآمد و 578 روز در اشغال آنها بود و این شهر را بصورت دژ نفوذناپذیر تبدیل کرده بودند و خبرنگاران از کشورهای مختلف دعوت شدند و قبل آزادی خرمشهر، توسط رژیم بعثی از این شهر دیدن کردند. خبرنگاران اعلام کردند نفوذ در این خطوط دفاعی و شکستن این استحکامات غیر ممکن است و امکان ندارد ایران در اینجا نفوذ کند. صدام گفته بود اگر خرمشهر را بگیرند من کلید بصره را به ایران خواهم داد اما این امر غیرممکن، در پرتو ایمان و مقاومت مردم مبارز و غیور، ممکن شد و مجاهدان جان برکف بر ارتشی که توسط تمام قدرت‌ها تجهیز شده بود، غالب شدند .

وی افزود: خرمشهر به آغوش کشور برگشت، با 19 هزار اسیر و 16 هزار کشته و انبوهی از غنائم جنگی. امام فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد و این عملیات بهت کارشناسان نظامی را همراه داشت و آمریکا در 8 خرداد ناچار اعلام کرد ماشین نظامی ایران اعجاب آور بود. حماسه سوم خرداد یک الگو است و وقتی ملتی به داشته‌های خود ایمان آورد، پیروز همه صحنه‌ها است. 

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه جمعه آینده روز جهانی قدس است و روز قدس نماد وحذت و اراده امت اسلامی و روز حمایت از ملتی است که با خون خود به دفاع  از قبله نخستین مسلمانان برخواستند، گفت: هرجمعه جمعی از مردم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به خاک و خون کشیده می‌شوند. روز قدس، روز مقاومت تمام مظلومان عالم و روز ستیز مستضعفان با مستکران است. 

خطیب نمازجمعه تهران در پایان گفت: در هفته اطعام نیازمندان و اکرام یتیمان قرار داریم. جایگاه انفاق بر کسی پوشیده نیست و این موضوع اهمیت والایی در آموزه‌های دینی دارد. با توجه به مشکلات اقتصادی، کسانی که تمکنی دارند نباید از این موضوع غفلت کنند و امیدوارم اطعام محرومان با کمک کردم مومن شتاب بیشتری بگیرد. 

انتهای پیام/

R1381/P/S1,1412/CT11 واژه های کاربردی مرتبط نماز جمعه تهران آیت‌الله موحدی کرمانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماز جمعه تهران آیت الله موحدی کرمانی نماز جمعه تهران آیت الله موحدی کرمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۴۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی

رییس قوه قضائیه گفت: در قوه قضاییه دنبال اصلاح رویه‌های معیوبی هستیم که در برخورد با فعالان اقتصادی از گذشته مانده و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر جمعه در نشست با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران هرمزگان با تاکید بر لزوم داشتن صراحت لهجه در طرح مسائل و مشکلات، اظهار داشت: همه ما مأموریت داریم تلاش کنیم شعار سال تحقق پیدا کند و این هدف نیز با حرف و لفظ تحقق پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: بدون نقش سپاری به مردم و بخش خصوصی نمی‌توانیم به جهش تولید دست پیدا کنیم از این رو تحقق شعار سال مستلزم رعایت الزامات و فراهم کردن پیش نیازهایی است که بخشی از آن متوجه فعالان اقتصادی و صنعتگران است و بخشی دیگر نیز متوجه حاکمیت می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم تلاش برای اصلاح کسانی که در حوزه صنعت یا اقتصاد دچار لغزش و خطا می‌شوند، خطاب به حاضرین گفت: شما بهتر از قاضی و بازپرس قادر به تشخیص هستید که هم صنفی‌تان با هدف ضربه به کشور دچار خطا شده با لغزش او حاصل از طمع بوده است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: وقتی کسی بر اثر طمع دچار لغزش می‌شود باید نخست از سوی همکارانش یاری شود تا بتواند خطای خود را جبران کند، در صورتی هم که تعمداً جرمی مرتکب شده درخواست داریم قوه قضائیه را در تعقیب جرم و مجرم یاری کنید تا مجازات متناسبی برای خاطی و مجرم در نظر گرفته شود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه خود را ملزم می‌داند که اصل تناسب در مجازات را در مواجهه با همه رعایت کند، بیان‌کرد: فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات پرداخت نکرده و یا از او شکایتی در حوزه مالی ثبت شده است، در این مواضع باید تناسب در برخورد رعایت شود چرا که اقدام به ممنوع‌الخروجیِ وی ممکن است اعتبار فرد را از بین ببرد و خسارات جبران ناپذیری به وی وارد شود.

وی با انتقاد از بازداشت فعالان اقتصادی به صرف قرار گرفتن در مظان اتهام و تاکید بر لزوم همراهی با تولیدگران گفت: در قوه قضائیه دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوبی هستیم که بعضاً از گذشته مانده است و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود چنانچه پیش‌تر قوانینی داشتیم که با اندازه معینی اتهام مالی حکم به دستگیری می‌شد و ما این قوانین را اصلاح کردیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تغییر نگرش حاکمیت به فعالان بخش اقتصادی و خصوصی، گفت: تلاش همه ارکان حاکمیت باید معطوف به مانع‌زدایی از پیش روی تولیدگران باشد و در این راستا باید جلوی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه را که امکان پیش‌بینی نسبت به آینده تولید را می‌گیرد؛ گرفته شود.

محسنی اژه‌ای قراردادهای ضعیف را یکی از موانع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دانست و اظهار داشت: همه قراردادها به ویژه قراردادهای دولتی بایستی در نهایت اطمینان‌بخشی منعقد شوند و به حدی دارای استحکام باشند که تغییر دولت‌ها در آن‌ها خدشه وارد نکند.

دیگر خبرها

  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • تا رسیدن مترو به حرم شاهچراغ از مسئولان مطالبه خواهم کرد
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه