Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تمامی دانشگاه‌ها با قرار دادن اطلاعیه در سایت دانشگاه، به پذیرفته شدگان مرحله ابتدایی دکتری تخصصی، اعلام کردند که پس از ثبت نام الکترونیکی در سامانه دانشگاه برای پذیرش حضوری در روز‌های اعلام شده به دانشگاه مراجعه کنند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، نتیجه پذیرفته شدگان در آزمون دکتری تخصصی ورودی ۹۸ روز چهار شنبه ۱ خرداد ماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفت و دانشگاه‌ها وارد مرحله ارزیابی تخصصی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی مجری دوره دکتری تخصصی مصاحبه و مرحله ارزیابی تخصصی از ۷ خرداد در برخی از رشته‌ها و دانشگاه‌ها آغاز می‌شود. این برنامه زمانی تا ۸ مرداد ادامه دارد.

در این رابطه حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش کشور به خبرنگار میزان گفت: وی افزود: کلیه داوطلبانی که در کدرشته محل‌های انتخابی خود دارای حد نصاب علمی لازم هستند ضرورت دارد در مرحله دوم (مرحله ارزیابی تخصصی) که جزئیات آن در سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود با همراه داشتن مدارک لازم به هر یک از مؤسسات مربوط مراجعه و در آن شرکت کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش اظهار کرد: منحصراً داوطلبانی می‌توانند به دانشگاه‌ها مراجعه کنند که کدرشته محل مربوطه را در فرم انتخاب رشته درج کرده و نمره حد نصاب علمی لازم را کسب کرده باشند.

به گزارش خبرنگار میزان، داوطلبین در این مراجعه باید اصل شناسنامه یا کارت ملی برای تطبیق مشخصات شناسنامه‌ای معرفی شده با مشخصات اطلاعات ارسالی از سوی سازمان سنجش را به همراه داشته باشند و همچنین اصل مدرک کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس از مواردی است که داشتن آن الزامی است و در صورت عدم وجود مدرک، داوطلبین باید کارنامه ریز نمرات خود را به همراه داشته باشند.

لازم به ذکر است؛ داوطلبانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی‌ارشد یا دکتری حرفه‌ای بوده و حداکثر تا ۳۱ شهریور ۹۸ فارغ‌التحصیل می‌شوند، اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنمای شرکت در آزمون دکتری یا فرم مندرج در صفحه ۹۹ دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی را باید با خود به همراه داشته باشند.

داشتن اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) یا کارنامه ریز نمرات از دیگر مدارک لازم برای ثبت نام است، البته آن‌دسته از داوطلبانی که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند علاوه بر اصل مدرک کارشناسی ناپیوسته باید اصل مدرک کاردانی را نیز ارائه کنند.

براساس این گزارش؛ افرادی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک یا مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد نیستند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک را به همراه داشته باشند.

همراه داشتن اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیئت علمی «رسمی- قطعی» یا «رسمی- آزمایشی» تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تأیید بالاترین مقام مسئول نیز رسیده باشد، برای آن‌دسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده کرده‌اند؛ الزامی است.

لازم به یادآوری است؛ داوطلبین در زمان ثبت نام تمام مستندات مربوط به سوابق علمی، آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی خود را به همراه داشته باشند.

بر اساس اعلام سازمان سنجش، گزینش نهایی داوطلبان در هر کدرشته محل بر اساس نمره کل نهایی حاصل از نمره علمی آزمون متمرکز (نمره کل اولیه ۵۰ درصد در شیوه پذیرش آموزشی- پژوهشی و ۳۰ درصد در شیوه پذیرش پژوهش محور) و نمرات مراحل مختلف ارزیابی تخصصی، حدنصاب تعیین شده توسط دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در هر کدرشته محل و با توجه به اولویت کدرشته محل‌هایی که برای مصاحبه معرفی شده‌اند، انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار میزان، آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ جمعه سوم اسفند ماه ۹۷ در ۷ گروه و ۲۴۵ کدرشته امتحانی، ۵۸ شهرستان و ۱۰۴ حوزه امتحانی برگزار شد.

 از تعداد ۱۹۶ هزار و ۶۴۹ نفر ثبت نام کننده در آزمون دکتری تعداد ۱۶۳ هزار و ۳۲۱ داوطلب در جلسه آزمون حاضر شدند که نتیجه اولیه کارنامه داوطلبان در هفته آخر فروردین ماه ۹۸ بر روی سایت سازمان سنجش منتشر شد.

از میان حاضرین در جلسه آزمون تعداد ۱۵۰ هزار و ۵۳۵ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند. از میان مجازین به انتخاب رشته، تعداد ۱۰۸ هزار و ۸۹۹ نفر در نیمه اول اردیبهشت نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کردند.

از تعداد ۱۰۸ هزار و ۸۹۹ داوطلب انتخاب رشته کننده تعداد ۴۷ هزار و ۶۴۸ داوطلب در کدرشته محل‌های انتخابی دارای حد نصاب علمی لازم هستند که از این تعداد ۱۹ هزار و ۶۵۱ نفر زن و ۲۷ هزار و ۹۹۷ نفر مرد هستند. به عبارت دیگر ۴۳.۷۵ درصد از داوطلبان انتخاب رشته کننده دارای حدنصاب علمی هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخاب رشته کنکور دکتری تخصصی ارزیابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۷۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی نی ریز گفت: این دوره از مسابقات با حضور ۶۹ حافظ قرآن خواهر و برادر در همه رده‌های سنی برگزار شد.

نوبختی با بیان این که داوطلبان، حافظان ۱۰ و ۲۰ جزء قرآن بودند، افزود: شرکت کنندگان به ۱۵۰ سوال قرآنی به مدت یک ساعت پاسخ دادند.

 

دیگر خبرها

  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در استان سمنان
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در آذربایجان شرقی
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در تبریز
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز