Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@23:31:12 GMT

فوران کوه آتشفشانی "آگونگ" اندونزی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۸۳۰۹۱

به گزارش ایسنا، طبق اعلام مقامات اندونزیایی این کوه آتشفشانی روز گذشته (جمعه) به مدت ۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه فوران کرده و گدازه‌هایش را تا ارتفاع حدود سه کیلومتری از دهانه خود به آسمان پرتاب کرده است.

این فوران هشت روستای اطراف خود را تحت تاثیر قرار داده و مقامات از ساکنان اطراف این کوه آتشفشانی خواسته‌اند تا در صورت خروج از خانه از ماسک‌ استفاده کرده و هم چنین در صورت وقوع فورانی بزرگ‌تر برای تخلیه احتمالی آماده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌های مختلفی مبنی بر لغو برخی پروازها در این منطقه در پی فوران این آتشفشان وجود دارد. کوه آتشفشانی "آگونگ" در ۵۸ کیلومتری فرودگاه بین‌المللی "انگوراه رای" و هم‌چنین برخی مکان‌های گردشگری مشهور از جمله "کوتا" و "سمینیاک" واقع شده است.

کوه آتشفشانی "آگونگ" از سال ۲۰۱۷ میلادی فعال شده است. 

بنا بر گزارش اسپوتنیک، اندونزی در منطقه‌ای از اقیانوس آرام موسوم به "حلقه آتش" واقع شده که فعال‌ترین صفحات تکتونیکی در آن قرار گرفته‌اند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۸۳۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشای مکانیزه برنج ظهر پنج شنبه با حضور مسؤولان در روستای لاقان واقع در بخش مرکزی شهرستان شفت انجام شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در حاشیه این آئین با بیان اینکه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی بسیار ضروری است، اظهار کرد: باید کشاورزی را از حالت سنتی به مکانیزه تبدیل کنیم.

فرماندار شفت با بیان اینکه با بهره گیری از روش‌های علمی می‌توانیم برای پیشرفت کشاورزی و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه آب گام‌های مؤثری برداریم، گفت: از مهمترین مزایای کشت مکانیزه کاهش هزینه تولید و افزایش محصولات در واحد سطح است.

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت نیز در ادامه اضافه کرد: در سال زارعی جاری ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان معادل بیش از ۱۱ هزار هکتار از ۱۴ هزار و ۳۳۶ هکتار به صورت مکانیزه کشت می‌شوند.

گفتنی است، شهرستان شفت با داشتن ۲ بخش مرکزی و احمد سرگوراب، چهار دهستان جیرده، ملاسرا، چوبر، نصیر محله و ۱۰۲ روستا و ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و بالغ بر ۱۴۳۳۶ هکتار اراضی شالیزاری دارد که در این زمین‌ها سالانه ۴۵ هزار تن برنج سفید تولید می‌شود.

کد خبر 6088504

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • جان دوباره تالاب جازموریان بعد ۲ سال خشکسالی
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • حمله‌های شبانه ارتش رژیم صهیونیستی به رفح
  • حزب‌ الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد
  • حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد
  • آنچلوتی ستاره‌اش را لای پر قو گذاشت!
  • برف سنگین در بهار کروات‌ها را شگفت‌زده کرد + فیلم
  • حمله‌های بامدادی اشغالگران صهیونیست به کرانه باختری
  • بمباران تجمع آوارگان فلسطینی در غزه توسط رژیم صهیونیستی