Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس فتا استان ایلام در خصوص کلاهبرداری‌های اینترنتی به خانواده‌ها با توجه به نزدیک شدن به فصل تابستان و ایام اوقات فراغت دانش‌آموزان هشدار داد. ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۲ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

سرهنگ علی جمالی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ایلام، در ارتباط با ترفندهای جدید کلاهبرداری در فضای مجازی اظهار داشت‌: با بررسی‌های انجام شده از پرونده‌های واصله در این پلیس مشاهده شد که طی چند روز گذشته چندین پرونده با موضوع کلاهبرداری اینترنتی از طریق درج آگهی‌های جعلی در فضای مجازی اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیابی رهن کامل مسکن در اصفهان؛ نرخ اجاره‌بها در فضای مجازی واقعی نیستقم| افرادی که به‌دروغ در فضای مجازی سبب شهادت طلبه همدانی شدند در آن قتل شریک هستندسردبیر فضای مجازی استانداری خراسان رضوی منصوب شد

وی افزود: در بررسی‌های تکمیلی و دقیق‌تر از شاکیان مشخص شد، والدین در خریدهای اینترنتی برای خرید وسایل فراغت و سرگرمی فرزندان خود اقدام کرده‌اند که بعد از واریز مبالغی خبری از کالای تحویلی نبوده و منتشر دهنده آگهی دیگر پاسخگوی آن‌ها نیست.

این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به ایام پایانی سال تحصیلی و شروع فصل تابستان و تمایل خانواده برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود کلاهبرداران را بر این داشته با طراحی آگهی‌های جعلی و با ساختن صفحات متفاوت در شبکه‌های اجتماعی با موضوع فروش وسایل و تجهیزات اوقات فراغت فرزندان اقدام به تبلیغات گسترده و کلاهبرداری از شهروندان کنند.

رییس پلیس فتا ایلام در ادامه با توصیه به خانواده‌هایی که قصد خریدهای اینترنتی را دارند، عنوان داشت: در هنگام خرید توجه داشته باشند که در صورت مشاهده هرگونه آگهی‌های تبلیغاتی فروش اجناس و وسایل، حتماً اقدامات لازم در مورد اصالت صفحه را انجام داده و در نهایت پس از اطمینان از صحت مورد مذکور اقدام به انجام معامله کنند.

سرهنگ جمالی در پایان با هشدار به کلاهبرداران فضای مجازی گفت: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی با ما در‌ میان بگذارند.

انتهای پیام/ش

R7718/P/S6,52/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۹۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان

گواهینامه رانندگی یک مدرک قانونی است که شخص می‌تواند با داشتن آن از وسیله نقلیه خود استفاده کند. در صورت نداشتن گواهینامه رانندگی پلیس حق دارد راننده را جریمه کند. اولین اقدام اکثر جوانان پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی دریافت گواهینامه رانندگی است. شور و هیجان جوانی برای دریافت کارت گواهینامه رانندگی و بی حوصلگی می‌تواند از جمله مواردی باشد که باعث می‌شود برخی افراد به جای طی کردن روند قانونی دریافت گواهینامه از طریق راه‌های نادرست اقدام به دریافت آن کنند.

در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان؛ در اولین آزمون رانندگی قبول شوید، با خرید سوالات آئین نامه رانندگی با آخرین تغییرات شما دیگر نیازی به خواندن کتاب آئین نامه نخواهید داشت. فروش مدرک معتبر، فروش گواهینامه رانندگی، فروش مدرک تحصیلی استعلامی، مدرک کارشناسی ارشد، مدرک دکتری و. مشاهده می‌کنیم.

کلاهبرداران به شرط استعلام و صحت گواهینامه اقدام به فروش آن می‌کنند و شهروندان را به دام خودشان می‌اندازند و برخی از این کلاهبرداران هم پس از دریافت وجه متواری می‌شوند و دیگر پاسخگو نیستند.

یکی از مالباختگانی که فریب این گونه تبلیغات فضای مجازی را خورده است به خبرنگار مهر می‌گوید: ۶ ماه بود که با صفحه مجازی فروش گواهینامه رانندگی آشنا شده بودم و اعتماد کردم و پول کارت به کارت کردم و قرار شد که گواهینامه رانندگی صادر کند، از واریز پول یک هفته می‌گذرد و موبایلش خاموش است و در شبکه‌های اجتماعی هم یک هفته است که فعال نشده؛ فریب خوردم، گواهینامه پایه ۳ می‌خواستم و برای شروع کار مبلغی را واریز کردم و قرار بود مابقی مبلغ را موقع تحویل گواهینامه پرداخت کنم؛ که الان دیگر در دسترس نیست.

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا گفت: صدور مجوز‌های رانندگی تابع قوانین و مقررات برابر آئین نامه صدور انواع گواهینامه رانندگی است و این مجوز تابع یک سری فرآیند قانونی است.

وی افزود: از هموطنان درخواست می‌شود به هیچ وجه فریب این تبلیغات کلاهبرداری را نخورند، زیرا اگر با گواهینامه جعلی تصادف کند و منجر به فوت فردی شود به دلیل جعلی بودن گواهینامه رانندگی قتل عمد محسوب می‌شود؛ لذا افراد به جای پرداخت هزینه‌های زیاد و مرتکب تخلف شدن از ظرفیت‌های پلیس راهور برای دریافت گواهینامه استفاده کنند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا بیان کرد: در این تبلیغات کلاهبرداران متخلف اقدام به دریافت هزینه‌هایی از افراد می‌کنند و دیگر هیچ ارتباطی با اینها برقرار نمی‌کنند و مدرکی هم صادر نمی‌شود و اگر هم گواهینامه‌ای دریافت کنند صرفاً یک کارت شبیه به گواهینامه رانندگی است و در سامانه‌های پلیس اصالت ندارد و رانندگی با گواهینامه جعلی جرم است و سامانه پلیس در سراسر کشور قابلیت شناسایی گواهینامه جعلی از اصلی به واسطه هوشمند بودن را دارد.

سرهنگ‌کرمی اسد گفت: به دلیل سیستمی بودن فرآیند دریافت گواهینامه رانندگی امکان چاپ و صدور گواهینامه بدون طی مراحل قانونی اصلاً وجود ندارد.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت